Ватикана подготвя конференция за извънземен живот

На 12 февруари във Ватикана ще се проведе конференция с изключителна тема: Вселената и възможните срещи с други цивилизации.

Както е известно, католицизмът представлява една от най-важните религиозни течения в света, има древно и модерно културно наследство.

Натрупаната информация от няколко века предполага, че тази организация знае повече, отколкото е необходимо, за да разпознае срещи с извънземни раси и съществуването на неизвестни летящи обекти.

От 2 март 2020 г. Ватиканът ще позволи на няколко изследователи от различни страни да получат достъп до информация от края на понтификата на папа Пий XII, тоест от 1958 г. до наши дни.

Ватиканът се счита за един от най-важните центрове на историческата колекция в света. Тя има около 150 хиляди документа, 650 помещения в разширение от 85 линейни километра рафтове, за които се твърди, че позволяват да се знае 8 вековна история.

Всичко подсказва, че може да има отваряне за разкриването на съществуването на извънземен живот във Вселената и, вероятно, той да бъде проявен и в нашия свят.

На 12 февруари конференцията ще се проведе под заглавието: “Вселената и възможните срещи с други цивилизации”, спонсорирана от Nazionale Ufological Center , италианска организация, която има членове, свързани с Ватикана и италианското правителство.

Тя ще бъде представена от Владимиро Биболоти, журналист на свободна практика, запознат с феномена на НЛО от 1975 г., и член на този Център от 1995 г., на който беше президент до 2019 г.

Биболоти има опит, който го акредитира като специалист по уфология. Той също така има връзки, които го свързват с Ватикана.

Биболоти спомена през 2014 г., че:

„Ако се случи масов контакт или се разкрие съществуването на извънземен живот, всички религии ще трябва да се присъединят към нови сценарии, и в допълнение на това, към създаването на друг мироглед“.

Този център е свързан с организацията, основана от Том ДеЛондж, който участва в публичното оповестяване на видеоклипове на НЛО от ВМС на САЩ.

През 2019 г. феноменът НЛО бе белязан от признанието на американските агенции и Пентагона, които предприемат нов обрат в знанията си по тази темата.

В духовенството това, което е свързано с феномена НЛО, се смята за странно и отричано, но в последните години се промениха коренно тези непримирими позиции.

Разбира се, уфологията и Ватикана имат повече общо, отколкото искаме да признаем, и всичко подсказва, че някои отговори могат да бъдат намерени в техните архиви.

Може би това отваряне на архиви в тази бъдеща конференция във Ватикана, може да бъде значително, така че веднъж завинаги да се установи, сами ли сме във вселената.

Петър Симеонов, Peshakoffstudio 

В своята конферентна зала римският папа говори от устата на Рептилия! (ВИДЕО)

Защо Ватикана крие истинската история на човечеството ? (ВИДЕО)

УНИЦЕФ с Ватикана стартираха компания, която да подготви човечеството за интегрирането на извънземни на Земята (ВИДЕО)

Сензационно от папа Франциск: Адът не съществува, Адам и Ева също никога не са съществували

Последно от ЕКЗОПОЛИТИКА

Останки на нечовешки същества са извадени от катастрофирал извънземен космически кораб! НОВИНАТА НА ХИЛЯДОЛЕТИЕТО: Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани от правителството на САЩ (ВИДЕО)

  Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани