ВИДЕО: Има ли пълзящ преврат в Китай ?

/

 

15 януари Путин успя да махне ултра-либералното правителство и предотврати опита за повторение на преврата от февруари 1917.

11 февруари Си не успя. Този ден е края на китайската Нова година и Си бе планирал да прати в оставка либералния министър председател Ли Къцян.

Вместо това бе направен опит за сваляне на Си и замяната му с Ли Къцян. Операцията започна още декември – първи симптоми за коронавирус.

16 януари, веднага, след като Путин се реши на спасителните действия, англичаните пращат от Солсбъри в гр. Ухан, Китай самолет със спецгрупа от двама оперативни работници и един лекар.

Патентът за коронавирус е разработен от британските учени. Помним, че в Солсбъри има химическа и биологическа лаборатория и там проведоха операцията Скрипал. В Ухан също има такава лаборатория, където се внедрява британската агентура.

20 януари англичаните отлитат от Хонг Конг за Лондон.
20 до 30 януари се разрази епидемията.

Си призова армията (!) за борба с вируса. В Ухан по улиците се появяват въоръжени с автомати, облечени в медицинско облекло, ето видео:

https://youtu.be/Z1_3RWy8DLc

Си трябва да устои до март, когато да проведе смени в правителството.

Подробности в 8 м. видео „Мировая политика 89“ на
проф. Игор Панарин, наричан Путински Макиавели
за прецизните му съвети към руското ръководство
– Декан в Дипломатическата Академия към Министерството на външните работи на Русия
– Академик към Военната Академия
– Работил в Роскосмос и ЦИК
– Работил е в КГБ с генерал Дроздов – нелегал, резидент на разузнаването в САЩ и 12 г шеф на нелегалите – с ключово влияние в изграждането на Панарин като стратегически анализатор.

https://youtu.be/-rF0Kwf8KWE

 

Последно от ВИДЕО

Америка я чака голям скандал! Руските въоръжени сили край Мариупол заловиха генерал-лейтенант Роджър Клутие от армията на Съединените щати (ВИДЕО ОТ ЗАДЪРЖАНЕТО) ОБНОВЕНА Канадският генерал-лейтенант Тревър Кадийо беше арестуван при опит да избяга от „Азовстал“

Руските въоръжени сили край Мариупол заловиха командващия на НАТО генерал Клутие Америка я чака голям скандал

ПРЕВЕДЕНО ВИДЕО: Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните граждани на площада и да се извърши държавен преврат в Украйна през 2014 г. | Истината, за която осем години медиите мълчаха (ФИЛМ – БГ СУБ) | Десен сектор на Евромайдана (ФИЛМ – БГ СУБ)

Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните

Фейсбук страница

The Bulgarian Times