ВИДЕО: Има ли пълзящ преврат в Китай ?

/

 

15 януари Путин успя да махне ултра-либералното правителство и предотврати опита за повторение на преврата от февруари 1917.

11 февруари Си не успя. Този ден е края на китайската Нова година и Си бе планирал да прати в оставка либералния министър председател Ли Къцян.

Вместо това бе направен опит за сваляне на Си и замяната му с Ли Къцян. Операцията започна още декември – първи симптоми за коронавирус.

16 януари, веднага, след като Путин се реши на спасителните действия, англичаните пращат от Солсбъри в гр. Ухан, Китай самолет със спецгрупа от двама оперативни работници и един лекар.

Патентът за коронавирус е разработен от британските учени. Помним, че в Солсбъри има химическа и биологическа лаборатория и там проведоха операцията Скрипал. В Ухан също има такава лаборатория, където се внедрява британската агентура.

20 януари англичаните отлитат от Хонг Конг за Лондон.
20 до 30 януари се разрази епидемията.

Си призова армията (!) за борба с вируса. В Ухан по улиците се появяват въоръжени с автомати, облечени в медицинско облекло, ето видео:

https://youtu.be/Z1_3RWy8DLc

Си трябва да устои до март, когато да проведе смени в правителството.

Подробности в 8 м. видео „Мировая политика 89“ на
проф. Игор Панарин, наричан Путински Макиавели
за прецизните му съвети към руското ръководство
– Декан в Дипломатическата Академия към Министерството на външните работи на Русия
– Академик към Военната Академия
– Работил в Роскосмос и ЦИК
– Работил е в КГБ с генерал Дроздов – нелегал, резидент на разузнаването в САЩ и 12 г шеф на нелегалите – с ключово влияние в изграждането на Панарин като стратегически анализатор.

https://youtu.be/-rF0Kwf8KWE

 

Последно от ВИДЕО

Защо беше убит Пьотър Гаряев? Вълнова (квантова) генетика. Генетично оръжие. Генетични ваксини, РНК-убиец с квантово активиране. «СОVID-19» – квантов вирус. Квантова защита (ВИДЕА)

Вълнова (квантова) генетика Известният френски имунолог доктор Жак Бенвенист (1935-2004г.) изследвал електромагнитното излъчване на живата клетка.