ВИДЕО: Лъжите на Хилъри Клинтън събрани в 13 минути

/

 

На лъжата краката са къси, Хилъри

Ха! Световният видео-канал YouTube направи монтажно видео от различни публични изказвания на Хилъри Клинтън и така се получи едно наистина поучително филмче с продължителност от точно 12 минути и 56 секунди.

Видеото е озаглавено „Хилъри Клинтън лъже в продължение на 13 минути“ и вече има 7.5 млн. гледания в социалните мрежи. И растат. 

Всъщност, монтажните кадри не са нови и са били качени в Интернет още през януари от потребител с името Майкъл Армстронг, но чак сега привличат масовото внимание, след като Катлийн Паркър от Washington Post го споделила като визуално доказателство за думите си.

В началото на видеото си Армстронг предупреждава, че това „не е про-Тръмп видео“, като идеята му била да създаде същото и за кандидатът за номинация на Републиканската партия. Но просто до този момент все още не е получил своето вдъхновение.

Във видеото са включени думите на Хилъри от 2004 година, че „бракът между мъж и жена е свещен съюз“. А десет години по-късно тя казва „Лично аз го поддържам, но като предмет на политиката и закона“ и съвсем категорично заявява подкрепата си за еднополовите бракове. Събрани са също така и наглите й метаморфози по темата за Споразумението за свободна търговия, за така популярния й „таен сървър“ като Държавен секретар, позицията й за здравната реформа.

Във видеото също така се изобличава лъжата й, че тя една не станала мишена на снайперистка стрелба в Босна. От кадрите става ясно, че това изобщо не е вярно.

“Богатата биография на Хилъри от нека ги наречем така „недомислици“, много ми прилича за куче, захапало кола и не иска да я пусне. Вирусното видео с нейни коментари по различни теми през годините разтупква републиканските сърца. Онези, които биха гласували по-скоро за риалити звезда, вместо за Клинтън, видеото само потвърждава, колко са прави в избора. За независимите и демократите, то е като обица на ухото за това колко пъти Клинтън е способна на невероятни превъплъщения – в зависимост от политическия момент“.

No Comment

ВИДЕО

 

 

Хилъри Клинтън спряла АЕЦ „Белене“ (ДОКУМЕНТИ) „Уикилийкс“: Българския външен министър Николай Младенов се отчита пряко на Държавния департамент на САЩ

 

Николай Младенов признава престъпление: Сорос (ВИДЕО)

 

Задкулисието на ООН

 

Последно от ВИДЕО

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница