Вие няма да имате/притежавате нищо, но ще бъдете щастливи

https://www.weforum.org/agenda/2016/11/how-life-could-change-2030: Цитат от статия през далечната 2016 г. Вече премахната/изтрита (защо ли?!) от сайта на Световния икономически форум, за това какво ще се случи с всички нас до 2030 г.:

“Вие няма да имате/притежавате нищо, но ще бъдете щастливи.“

ДОПЪЛНЕНИЕ

IClimate – конспирация, а..
Съгласно новата схема, на QR-кодовете ще бъде разрешено да напускат зоната си максимум 100 дни в годината, но за да получи това право, всеки чипиран ще трябва да регистрира и автомобила си, като ще бъдат следени от ИИ-камери. Проектът „15-минутен град“ е план на ООН и СИФ. Ще бъдете проследявани и затваряни, НО ще бъдете щастливи от това!
https://unfccc.int/blog/the-15-minute-city
https://www.weforum.org/agenda/2022/03/15-minute-city-stickiness/
https://iowaclimate.org/2022/12/03/oxford-2024-climate-lockdowns-start-you-will-be-tracked-and-trapped-in-your-suburb-and-happy-about-it/

ДОПЪЛНЕНИЕ

Няма да ходите никъде – и ще бъдете щастливи!

По време на ПЛАНдемията ни тестваха доколко сме склонни да стоим затворени. Сега са минали на следващия етап от вкарването на масата в дигитален концентрационен лагер.

В град Mönchengladbach, Германия, гражданите трябва да напуснат домовете си само за кратко време, защото имат всичко те се нуждаят от достъп на пешеходно разстояние. Програмата 15 Minute City означава, че ще прекарате целия си живот на 15 минути пеша. Източник:https://auf1.info/ideal-fuer-klima-lockdowns-die-15-minuten-stadt


Планът на Шотландия за въвеждане на 15-минутни градове в цялата страна е почти готов. Източник:
https://expose-news.com/2023/01/16/scotlands-20-minute-neighbourhoods-nationwide


Париж вече стартира проекта за 15-минутен град. Става дума за лишаване на гражданите от техните свободи и права и ако вярвате, че можете да спасите света, като останете близо до дома и квартала си, тогава определено 🧠 е напълно промит!


Британците ще имат право на най-много 20 000 цифрови паунда на човек (https://www.reuters.com/markets/currencies/consumers-face-20000-pound-limit-digital-pound-bank-england-says-2023-02-07), според плана на Bank of England, ако страната въведе цифровата валута, каза във вторник заместник-управителят на Bank of England Джон Кънлиф.
Сега разбирате ли какво означава това!? Будни ли сте вече?!


СВЪРЗАНА ПУБЛИКАЦИЯ

CBDC – дигиталната валута/дигиталният концентрационен лагер (ВИДЕО – БГ СУБ) ОБНОВЕНА

Новият световен ред във възход: Пандемичното споразумение на СЗО и какво означава то за световното население (ОБНОВЕНА)

 

ПО ТЕМАТА

Според Клаус Шваб, – Иисус Христос е фалшива новина, Бог е мъртъв, а вие нямате душа! (ВИДЕО)

Д-р Ювал Харари от Световния икономически форум:  „Човекът вече е животно, подлежащо на хакване. Можем да хакваме хора. Вие вече нямате душа и със свободната ви воля е свършено“ (ВИДЕО-БГ СУБ)

Кой е Ювал Ной Харари и защо е важно да следим какво казва (ВИДЕО – БГ СУБ)

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

8 прогнози за света от Световния икономически форум в Давос (ВИДЕО-БГ СУБ)

Заговорът СОVID-19 (ФИЛМ – БГ СУБ)

 

Последно от ЛЮБОПИТНО

Българин получи една година ЗАТВОР при строг режим и 10 000 лева глоба заради «нарушаване на СОVID мерките» през ПЛАНдемията: Клаус Шваб ПУБЛИЧНО ПРИЗНА, че планира да приложи ПРИНУДИТЕЛНИ блокировки в китайски стил по ЦЕЛИЯ СВЯТ по време на следващата ПЛАНдемия, която той ОЧАКВА да се случи СКОРО (ВИДЕО)

  Мъж получи една година ЗАТВОР заради «нарушаване на СОVID мерките» през ПЛАНдемията   «Присъда от