Вие трябва да разберете и да знаете, кой управлява Русия и всяка друга страна, вкл. САЩ. Кой управлява Русия? (ВИДЕО)

/

Превод от видеоклипа:

Ето такива папки има всяка фракция в Държавната Дума, – и управляващите, и опозиционните. Законите се изготвят в чуждестранни специализирани учреждения, а специално за Русия, тези учреждения са стотици, решенията им са задължителни, и всички те са под контрола на САЩ и Държавния Департамент. После те се внасят в Държавната Дума, във вид на ето такива специални проектозакони. Сега ви показвам папка с предложените за приемане, за следващия месец, закони от Държавната Дума…

Взимаме който и да е законопроект, и ето, срещу всеки закон е записано, как да се гласува, – за или против. И тези указания са задължителни за управляващите партии.

От тези документи е видно, че живеем в окупирана територия. И ако изгледате този клип до края, и вие ще се убедите 100 процента…

С разработването на законите се занимават, не руснаци или руски граждани, а чуждестранни, предимно американски организации. Депутатите не пишат законите и не ги приемат. Ежемесечно в управляващата партийна фракция на Държавната Дума пристига папка с документи, в която точно е разписано, кой и за какво трябва да гласува, със „за“ или „против“. И изобщо няма значение, има ли депутати в залата за гласуване, защото и без тях ще гласуват с техните карти. Ръководителите на управляващата фракция може да разрешат на отделни депутати, заради личния им Пи-Ар, да гласуват и по друг начин, но само ако това няма да повлияе на крайния резултат от гласуването. И това го казва, не случаен човек, а депутат от Държавната Дума. Попитайте се, как може да се допусне, певец или актьор да приема закони за сферата на медицината или, да речем, строителството. Не, това е невъзможно. Всичко е само цирково изпълнение за показване пред масите, за да поуспокоим и без това разбитите си нерви… А ако вие бяхте на мястото на Президента, бихте ли подписали нещо такова?

Дълго време се занимавахме с търсене на подпис на президента, поне под един закон. Тук не става дума за поздравителна картичка или каквото и да е друго, а за закони. И ви уведомявам, че търсенията ни не се увенчаха с успех. При това, ние търсехме не само в Руската Федерация. Подписите си под законите не са слагали също и Лукашенко, и Порошенко!

Освен това, ни дадоха да разберем, че няма да ни дадат да видим оригиналите на самите закони, с подписите на Путин. При това, не само оригиналите. На нас не ни дадоха да видим даже заверените копия на тези закони. Оказва се, че тук даже не е и нужен подписът на Президента, а само подпис на отговорно лице, с държавния печат, и това е. Но даже и това не можаха да ни покажат.

Закони у нас има ли, – има. Путин подписва ли ги, – подписва ги, а да се видят тези закони и неговият подпис, може ли? Не може!

А защо? Защото са такива законите у нас.

Ако отвори на официалния сайт на Президента, и свали копие от един закон, – всеки грамотен юрист ще бъде шокиран. Оказва се, че Президент на РФ, не е Владимир Владимирович Путин, а някой си В. Путин. А това изобщо е нарушение на правилата за нормативните правни актове. Къде е бащиното име, къде е гербовият печат, що за „канцелария“ фигурира на печата, под всеки закон. По всички държавни стандарти у нас, печатът се удостоверява с подпис. А какво удостоверява този печат, с надпис – Канцелария? И защо „канцелария“, а не е Държавният Гербът на Руската федерация? И най-интересното е, че под законите фигурира някакъв баркод. И ако го внесем в някои сайтове, за проверка, се оказва, че баркодът е на САЩ и Канада!? Т.е. под новоприетите руски закони, стоят американски щрих кодове…

Много хора наричат себе си, “законопослушни“, но те просто са “послушни“. И как може да си законопослушен и ни веднъж да не видиш оригинал на законите по които живееш?…

На хората им трябва някой, да им разказва приказки, за лошото минало и хубавото бъдеще. Но само в сегашно време, никой не живее добре.

Ако мнозинството види в Путин такъв лидер, ще е Путин, ако го види в Навални, ще е Навални, но реалността от това няма да се промени. Ни Путин, ни Навални, няма да ви разкажат за банковите машинации, нито че плащаме 120 пъти повече, от колкото трябва. Те няма да променят реалната управленческа върхушка, и ние няма да започнем сами да си пишем законите. Ние отдавна сме станали суровинен придатък. Даже собствено производство почти нямаме. Чайниците не са наши, телефоните не са наши, телевизорите не са наши. Виза картите в джобовете ви, също не са наши. Наша може да е само опаковката. Вижте само банковите карти “Мир“, която сега въвеждат в Руската Федерация. Всичките преводи с картичката Мир, така или иначе, минават през САЩ. Тези, които действително управляват тук, са Чуждестранните корпорации и Търговските банки.

Събудете се приятели! След развала на СССР, бяха унищожени хиляди заводи и фабрики, а най-богатата страна в света, е на границата на бедността. А в същото това време директорката на Централната ни банка, Елвира Набиулина, оказва благотворителна помощ на САЩ, в огромни размери. А може би, не им помага, а просто плаща Дан(ък)!

Централната Банка на РФ продължава да инвестира в Американски ценни книжа, и така оказва благотворителна помощ на САЩ. В края на миналото лято, екипът на Набиулина увеличи вложенията в Американски ценни книжа, с два и половина милиарда долара. А общият обем на благотворителните вложения, достигна 107 милиарда долара. Централната ни Банка инвестира в ценни книжа, на главния диригент, на антируската шизофрения. Набиулина преведе в Америка /запомнете тази цифра/ повече от шест трилиона и сто милиарда рубли, и само за август, повече от 143 милиарда /според текущия валутен курс/. Една колежка скоро ме попита, каква може да е логиката във всичко това? – Логиката, господа, има, но не за нас и нашата страна!

Да живеят на гърба на две страни, ето това е залогът на сегашния руски елит. Тук да източват пари, там да ги превеждат, та дано там да ги признаят за свои. А ако вие, да речем, знаете всичко това и сте на такъв висок пост, бихте ли поставили подписа си?

Аз много ви моля да разпространите този клип, защото единственото, от което се плашат силните в този свят, е глобалното, тотално пробуждане на хората. Ето това е, което можеш да направиш, именно сега, за себе си и за бъдещето на своята страна.

Превод от видеоклип, Григор Симов

ВИДЕО

ПО ТЕМАТА

 

Последно от ВИДЕО

Фейсбук страница

Фейсбук група

The Bulgarian Times