Високочестотно хранене

Днес често се говори за честотата на човешките вибрации, честотата на вибрациите на съзнанието, чистотата на вибрациите на клетките и др. Но за какви вибрации става дума?

Става дума за електромагнитните вибрации, които се измерват в херца. Електромагнитни вълни излъчват всичките домашни електрически прибори, които в зависимост от техните вибрации могат да влияят благоприятно или отрицателно на здравето.

Откъде се вземат електромагнитните вибрации в човешкия организъм?

Неотдавна се появи теорията на гравитационните вибрации, която е потвърдена от експерименти. Гравитационните вибрации възникват, когато масите се движат. В човешкия организъм това се случва постоянно. Мускулите се съкращават, сърцето бие, кръвта се движи по вените, в клетките постоянно се извършва движение. Тези движения на масите създават гравитационните вибрации с различна честота – колкото по-бързо е движението, толкова по-висока е честотата на вибрациите.

Високочестотното хранене

В контекста на тази информация теорията, че различните хранителни продукти имат различна честота на вибрациите, може да се смята за доказана. Сега е ясно, защо честотата на печеното месо е по-ниска от честотата на пресните зеленчуци – в мъртвата материя движението е по-слабо отколкото в живата материя. Ясно е също защо течната храна – супи, пюрета, смутита, имат по-висока честота на вибрациите отколкото твърдата храна, а соковете имат още по-висока честота на вибрациите. В течностите молекулите се движат по-активно отколкото в твърдата субстанция.

Честотата на гравитационните вибрации и честотата на човешките вибрации

Честотата на човешките вибрации се получава от честотата на вибрациите на отделните органи и отделните клетки и честотата на вибрациите на съзнанието. По тази причина ние можем да разберем какво влияе на честотата на човешките вибрации.

От какво зависи честотата на човешките вибрации

Честотата на човешките вибрации зависи от храненето

Високочестотните продукти повишават честотата на вибрациите на човешките клетки, а нискочестотните я понижават. Високочестотни са продуктите, които са най-полезни и се усвояват най-лесно: пресните сокове, пресните плодове и зеленчуци, зелените салати, ядките, висококачествените растителни масла, особено сусамовото масло. Температурната обработка намалява честотата на вибрациите на тези продукти. При някои храни вибрациите остават високи при тази обработка – елда, булгур, овесени ядки и др. Бобовите храни имат по-ниска честота, както и оризът. Продуктите от пшеница имат още по-ниска честота на вибрациите. Всеки хляб, който е приготвен с мая, има ниска честота на вибрациите.

Нискочестотни продукти са захарта, картофите, напитките, които съдържат кофеин – кока-кола, енергийните напитки, кафето, чаят, млечният шоколад.

Най-ниска честота на вибрациите има месото. То се преработва трудно, предизвиква гниене в червата и поддържа гнилостната микрофлора, която изтласква полезната микрофлора.

Честотата на вибрациите зависи от движението

Физическите упражнения подобряват кръвообращението и движението на лимфата.

Честотата на човешките вибрации зависи от качествената почивка

Ако мускулите не се отпускат напълно, това пречи на свободното кръвообращение и движение на лимфата, в резултат се образуват застойни явления.

Честотата на човешките вибрации зависи от емоциите

Отрицателните емоции винаги напрягат едни или други мускули. Ако постоянно изпитваме отрицателни емоции, мускулите се спазмират. Спазмите спират свободното движение на кръвта и лимфата в тялото на човека и това води до намаляване честотата на вибрациите. Положителните емоции отпускат мускулите, движението на кръвта и лимфата е свободно, честотата на вибрациите при човека се повишава.

Честотата на човешките вибрации зависи от дишането

Когато човек диша неправилно, само частично използвайки белия дроб, организмът изпитва постоянен стрес, мускулите постоянно са напрегнати. Правилното дишане помага да се повиши честотата на вибрациите.

Честотата на гравитационните вибрации и честотата на електромагнитните вибрации

Съществуването на гравитационните вибрации не отменя съществуването на електромагнитните вибрации. Съществува връзка между гравитацията и електричеството.

Честотата на различните видове хранене

  1. Обикновеното хранене е най-нискочестотният вид хранене. Колкото по-голям е делът на месото в него, толкова по-ниска е вибрацията на това хранене.
  2. Разделното хранене има по-висока вибрация в сравнение с обикновеното хранене. При това хранене се подобрява микрофлората, подобрява се усвояването на високочестотните растителни продукти.
  3. Вегетарианството има висока вибрация, тъй като в него отсъства месото, което е най-нискочестотният продукт.
  4. Веганството е най-строгият вид вегетарианство и то е най-високочестотното.
  5. Суровоядството – растителните продукти имат най-голяма вибрационна честота.
  6. Най-висока вибрационна честота имат плодовете.

Издателство PACПEP

Последно от ЛАЙФСТАЙЛ

18 правила за лечение

18 ПРАВИЛА ЗА ЛЕЧЕНИЕ, КОИТО РАБОТЯТ НЕ ПО-ЗЛЕ ОТ ЛЕКАРИ И ЛЕКАРСТВА Съществува направление в медицината,

Виц на деня!

– Добър ден, идвам да платя последната вноска от заема за бебешката количка. – Много добре,

Страница във Фейсбук

Страница във ВКонтакте

ПОДКРЕПА ЗА САЙТА

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

The Bulgarian Times