Путин

Владимир Путин е подменен: Западните спецслужби са получили резултатите от ДНК – експертиза

Следователно,  ролята на Владимир Путин пред обществеността играе неизвестен човек

Владимир Путин

Според данните на експертите, човекът, посетил Италия през юни 2015 г. (от него са били взети проби от косата, както и потно-мастни следи от пръстовите отпечатъци) – не е генетичен баща на дъщерите на Владимир Путин.

Проби с генетичен материал от дъщерите на Путин са били получени по-рано, по време на техни пътувания в чужбина.

Също така, по-рано взетите проби (2007-2008 г.) от генетичния материал на руския лидер – не съвпадат с текущите, и следователно, ролята на Владимир Путин пред обществеността играе неизвестен тип.

Преди това и експерти и множество медии отбелязваха многократно, че лицата на Владимир Путин, заснети на снимки и видео материали, дори направени в много кратък интервал от време – доста се различават.

Затова на срещата на Клуба на Билдербергите е обсъждан въпроса как да се формира отношението към неизвестен персонаж на руската политика – “представян за лидер и президент“

Да дали той е заместник или някакво  упълномощено лице, и каква  е  истинската съдба на легитимния  президент – в момента не е ясно.

 НЕПОЗНАТО

ПО ТЕМАТА

Едва ли има човек, който да не знае, че Елцин имаше двойници. Има ги и Путин. Кой обучава и ръководи тези двойници ? Двойниците на Путин

 

За клонираните президенти (ВИДЕО)

 

Последно от СВЯТ

Фейсбук страница

The Bulgarian Times