Путин: “Светът се управлява от Рептилии“

Путин дал да се разбере, че светът се управлява от Рептилии

Руският президент е заявил, че той не е един от „тях“, но те се страхуват от него и се опитват да го привлекат в своя „древен вавилонски култ“, пише Your News Wire.

Шокиращата информация като ударна  вълна се е разпространила из Кремъл, след извънредното заседание, свикано от Владимир Путин. Според източниците, руският президент е заявил, че „95% от принадлежащите към световната управляващата класа дори не са хора“, а „студенокръвни хибриди“, които са „древни членове на култ.“

В изказването си на форума при затворени врати за членове на висшите етажи на властта и  персонала в  Санкт Петербург, Путин е отговорила на въпроси за теча на документи Panama Papers, като е посочил кой стои зад сюжета: правителството на САЩ, неговите шпионски  агенции, и  OCCRP  на Джордж Сорос.

Путин ударил с юмрук по масата и извикал: „Джордж Сорос, ти хитър драконе, това е война“,  твърдят източници, близки до президента. След това Путин е обещал да засили санкциите срещу „Отворено общество“ Джордж Сорос.

В отговор на въпрос на главния помощник какво има предвид под „дракон“, Путин поел дълбоко дъх и казал на присъстващите да  съсредоточат, преди да обясни, че всичко се случва не така, както изглежда по отношение на това, как се  управлява света.

Противопоставяйки се слабите опити на своите  помощници, които искали да спрат  президента да не  продължи да развива темата, Путин заявил, че доказателствата на думите му са навсякъде. И че той лично дълбоко познава делата им. Путин е заявил, че той не е един от тях, но те се страхуват от него и се опитват  да го вкарат в  своя „древен вавилонски култ.“

„Доказателствата, древни и съвременни, са много впечатляващи,“ – е казал той.

Путин е подчертал, че човечеството е манипулирано, за да бъде направено безсъзнателно чрез използването на програми в медиите и политиката, като идеален пример за това е изтичането на документи Panama Papers.

Класaтa, която управлява света има  тираничен контрол над нашата храна, вода и въздух, и те  активно отнемат разсъдъка на  масите.

 

Материал за размисъл (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

ПО ТЕМАТА

Царете – дракони

 

Лейди Гага: Принц Чарлз “не е човек“, а рептил

 

Защо убиха принцеса Даяна: Страшната истина за кралското семейство (ВИДЕА)

 

В своята конферентна зала римският папа говори от устата на Рептилия! (ВИДЕО)

 

Невидимата война: Рептили срещу човеци (ФИЛМ – БГ СУБ)

 

Нашествието на рептилиите, последната фаза на Новия световен ред! (ВИДЕО)

 

Йерархията на Илюминати

 

ИЛЮМИНАТИ – Елитът управляващ живота на Земята (ВИДЕО-БГ СУБ)

 

Доклад за Мотивацията и Дейностите на Извънземните Раси – Типология на най-значимите Извънземни Раси Взаимодействащи с Човечеството

 

Планът на Сивите (+ВИДЕО)

 

Извънземните управляват света (ВИДЕA)

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Сериозно за НЛО 3 (ВИДЕО)

 

Последно от ЛЮБОПИТНО