Властта на тайните общества през XX век или защо човек не управлява света (КНИГА)

Ян Ван Хелсинг
Властта на тайните общества през XX век
или защо човек не управлява света

Том I

         Бележка на немския издател

Добър ден, уважаеми читателю!

Животът на един издател е наистина интересен. Не знаеш кога да очакваш изненади. През есента на 1993 г. ми се обади млад мъж, който не искаше да си каже името, и ми съобщи, че е написал изключителна книга. Сега търсел издател, но искал да остане анонимен. Приех и му казах да изпрати черновата.

Няколко дни по-късно получих по пощата дискета и паричен превод. Пакетчето беше без подател. В добавка, вътре имаше писмо, което можете да прочетете на следващите страници.

Разпечатах текста и го зачетох с огромен интерес, без да мога да спра. Бях потресен, макар вече да знаех някои неща за машинациите на определени кръгове в нашето прекрасно общество.

Естествено не ми беше възможно да проверя всички възможни взаимовръзки, описани в книгата, но дори и само част от тях да са верни, вече знам защо на планета ни има толкова мизерия, защо повечето хора са крайно бедни, защо всичкото богатство и власт на тази Земя се намират в ръцете на малцина безскрупулни личности.

Никой няма да подмине тази книга!

Искрено ваш:

         К.-Д. Еверт — Гамало Тиозон

           Писмо от Ян ван Хелсинг

           Многоуважаеми г-н Еверт!

           Преди около година един приятел ме доведе в склада на Вашето издателство RESOLUT и се изненадах от толкова много критични книги на всякакви теми. Впечатлен съм от смелостта Ви да предлагате така открито подобна литература, както и от идеята Ви за „свободно — енергийно — развитие“.

           Както разбрах в RESOLUT, Вие публикувате и дебютни произведения при условие, че са убедителни и авторът поема своята отговорност. Изпращам Ви дискета с моята чернова на тема ВЛАСТТА НА ТАЙНИТЕ ОБЩЕСТВА ПРЕЗ XX ВЕК.

           Със сигурност ще се запитате как попаднах на тази информация. Всъщност, когато се сблъсках с темата за тайните общества и политика, търсех нещо съвсем друго.

           Както вероятно знаете, цялата материя в микро- и макро-космоса се задвижва от електромагнитни сили. Ако аз намеря начин да се намеся в действието на тези сили и насочено да ги променя, бих могъл да въздействам, от една страна, върху материята, а от друга — върху времето. Това може да стане по два начина — със и без машини. Машините са познати като антигравитационни летящи дискове, т.нар. НЛО, задвижвани от собственото магнитно поле, което произвеждат, независимо от нашето земно магнитно поле (т.е. антигравитация). Уредите, които източват тези магнитни полета и могат да ги превръщат в полезна енергия, са известни под името „свободни енергийни машини“ (например тахионни конвертори, пространствено-квантови мотори).

           От своя страна, хората, които чрез съзнателна ротация на

Предишна Статия

България има исторически права да определи, чий е Йерусалим

Следваща Статия

Първият в света генетично модифициран човек Елизабет Париш се подмлади с 20 години

Последно от ЛЮБОПИТНО

Don`t copy text!