Военна полиция (БУКВАЛНО)

Военна полиция (буквално)

Планът е световната армия да погълне всички национални полиции в една военно-полицейска структура и появата на това е ясна в Съединените щати, където Пентагонът прехвърля военни превозни средства и технологии дори на окръжните полицейски сили безплатно или почти безплатно чрез програмата 1033. Сега полицията се движи из общината с танкове, а разликата в облеклото и въоръжението между полицията и армията бързо изчезва.

Потенциално смъртоносните „тейзъри“ и много смъртоносните ръчни и картечни пистолети стават стандартно оборудване и нещо обичайно, тъй като изфабрикуваният тероризъм и страхът от тероризъм се използват, за да се манипулира населението да приеме смъртоносно въоръжените полицаи и държавата на наблюдението. След терористичната атака в концертната зала в Манчестър през 2017 г. и други публични събития в Обединеното кралство е пълно с въоръжени полицаи с униформи от военен тип. Полицията все повече прилича на армията, защото планът е в крайна сметка да ги слее в едно цяло. Милитаризираната полиция в цял света контролира зараждащата се полицейска държава, която се основава на изключително високи нива на наблюдение и контрол, които предстои да се увеличат, и на системно набиране на психопати със строго ограничен интелект. Какъв кошмар трябва да е полицейската работа днес за онези останали истински служители, които все още искат да вършат работата си почтено и балансирано.

Технологиите за наблюдение позволяват на властите да следят почти всичко, което правим, и съвсем скоро можете да забравите за „почти“. В момента, в който пиша тази книга, британското правителство подготвя нови закони съвместно с O2, BT, BSkyB, Cable and Wireless, Vodafone, Virgin Media и агенциите за прихващане, за да наложи огромно увеличение на следенето, което дори надхвърля мащабите на вече въведеното държавно проследяване. Комуникационните компании ще бъдат правно отговорни за предоставянето на правителството и неговите агенции на достъп в реално време до съдържание от посочено лице в рамките на един работен ден и друга „вторична информация“. Освен това те ще трябва да премахнат всяко криптиране. Електронната комуникация означава, че нищо, което правите, повече не е лично, както показаха разкритията на Уикилийкс и бивши вътрешни лица като Едуард Сноудън, но дори и тогава това е само част от картината. Разделянето на знанията означава, че вътрешните хора виждат само някои нива на апарата на Биг Брадър и нищо повече. Хубаво е, че уисълблоуърите правят това, което правят, защото трябва да знаем, но хората не бива да се заблуждават, че това, което се нарича „Дълбока държава“, не е доволна, че мащабът на нейното наблюдение е станал публично достояние.

Много проучвания потвърждават, че когато хората знаят, че могат да бъдат наблюдавани и че всичко, което правят по електронен път, може да бъде възстановено, те започват да се цензурират. Това е разковничето на държавния контрол, когато хората престават да правят нещо от страх да не бъдат хванати, че го правят. Колкото повече държавата разкрива мащаба на наблюдението, толкова повече ще се засилва автоцензурата, ако хората нямат куража да предизвикат системата и се оставят на страха да ги накара да се съгласят. Дроновете, включително въоръжените, са следващото ниво на контрол и наблюдение, заедно с високотехнологичните техники за проследяване, включващи приложения за телефони, които улавят високочестотни тонове, неоткриваеми от човешкото ухо, излъчвани от уебсайтове, радио- и телевизионни предавания, реклами, дори магазини и спортни стадиони. Тази информация може да създаде профил на живота ви.

Сателитите преброяват албатросите от космоса, така че можете да оцените мащаба и подробностите, които те могат да проследят и запишат за човешката дейност. С помощта на Wi-Fi се създават холографски версии на домове и други райони. Фридеман Райнхард, директор на изследователската група за квантови сензори „Еми Ноетер“ в Техническия университет в Мюнхен, заяви: „С помощта на тази технология можем да генерираме триизмерен образ на пространството около Wi-Fi предавателя, сякаш очите ни виждат микровълновото излъчване.“ Това е една от причините, поради които те искат Wi-Fi и интелигентни измервателни уреди във всеки дом и навсякъде другаде, въпреки че има и много други. Холографската технология потенциално би позволила наблюдение на частното пространство в реално време.

Документите, публикувани от Уикилийкс, разкриват как ЦРУ използва система, наречена „Архимед“, за да пренасочва трафика от компютрите към „сървър за експлоатация“, контролиран от ЦРУ. Дълбоко ненадеждният бивш шеф на ФБР Джеймс Коми заяви на конференция за киберсигурност, че в Америка няма такова нещо като неприкосновеност на личния живот и хората трябва да приемат, че техните разговори и комуникации може да не останат лични. „Няма място, което да е извън обсега на съдебната власт“, каза той [https://edition.cnn.com/2017/03/08/politics/james-comey-privacy-cybersecurity/index.html].

Терминът „съдебен“ е напълно неискрен в опит да се посочи някакъв съдебен надзор, докато всъщност тези агенции правят каквото си искат. Директорът на Националното разузнаване на САЩ съобщи, че само през 2016 г. са били проследени 151 милиона телефонни записи и това е само това, което те признават. Речта на Коми беше пример за продължаващата кампания за нормализиране на Биг Брадър като част от живота и начин, по който нещата са и трябва да бъдат. Децата се приучават да приемат всичко това за нормално благодарение на камерите, пръстовите отпечатъци и технологиите за сканиране на ириса на очите, използвани в училищата, които все повече приличат на затвори, каквито са.

Роден съм през 1952 г. и имам филтъра да знам как са изглеждали нещата, преди наблюдението на обществото да започне сериозно. Днешните млади хора познават само училища, градове и общности под наблюдение, а познаването им може да предизвика усещане за „нормалност“ при налагането на изисквания, които са нещо различно от нормални. Трябва да подчертаваме това при всяка възможност. Проследяването на това къде ходят хората в интернет, какво правят в собствените си домове чрез смарт телевизори, смартфони, интелигентни измервателни уреди, технологични „офис асистенти“ и всичко, свързано с интернет (дори играчки), както и знанието за това къде се намирате чрез камери за наблюдение, дронове, телефони, таблети, часовници и микрочипове, не е нормално. Това е възмутително, ненужно и безумно. Казват ни, че това се прави, за да се предпазим от тероризма, но това е очевидна лъжа.

Всеки ден наблюдаваме изграждането на полицейско-военен апарат и структура за Обществото на игрите на глада, което има за цел да наложи волята на единия процент върху останалата част от човечеството. Отчасти е така. Трябва да имаме предвид, че единият процент и глобалната мрежа са само канали за това кой в действителност дирижира това чудовищно ниво на човешки контрол – архонтските рептилски манипулатори, които дърпат конците от скритите нива.

Извадка от книгата „Everything You Need to Know but Have Never Told“ (2017) от Дейвид Айк
Превод на български – Страничката „Монтагю Кийн“

ОЩЕ ОТ КНИГАТА

Пред самите ви очи

Обществото на игрите на глада

Световната армия НАТО

ПО ТЕМАТА

Сигналите на Wi-Fi проследяват и различават хора през стени

Wi-Fi холографията може да се използва за шпиониране на цели стаи и сгради

Не се почесвайте – Wi-Fi ще ви брои! (ВИДЕО)

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Шокиращи факти за сателитното наблюдение

Последно от ЛАЙФСТАЙЛ

Световната армия НАТО

  Световната армия НАТО     Планира се волята на световната правителствена диктатура да бъде наложена