Военните срещу НЛО: Мистериозният случай от 1942 г. с хиляди очевидци (ВИДЕО)

/

„Всичко е в процес на разследване, както в САЩ и Испания, така и в останалата част на света. Народите на света в момента работят заедно върху разследването на феномена НЛО. Съществува международен обмен на информация“  – генерал Карлос Кастро Kаверо (1979 г.).

Въпреки, че този цитат е от 1979 г., той също така се отнася и за десетилетие преди това. Ако тези събития се сравнят със сегашните, сега имаме хиляди и хиляди разсекретени документи (макар милиони все още да се засекретяват всяка година), които доказват, че е имало, и все още има високо ниво на интерес към феномена НЛО, от правителствата и военните по целия свят.

Документи показват, че тези обекти често се проследяват от радари във въздуха и на земята, понякога едновременно, както и с визуално потвърждение от пилотите. Тези обекти извършват маневри, които не се подчиняват на известните ни закони на физиката и летят със скорост, която е непостижима за човешки апарати.

Това тук е отличен пример за разсекретен документ, съдържащ подробности за това, което се случва, когато армията се сблъска с НЛО.

„След като F-4 се приближава до него на 25 морски мили, блокира цялата му апаратура. Когато F-4 започва да се отдалечава от обекта и очевидно той вече не е заплаха, цялата техника на самолета отново заработва. Още един ярко осветен обект излезе от оригиналния обект. Друг обект се насочи право на F4. „

Има и стотици изявления на висши чиновници от цял ​​свят, като това:

„Съществува сериозна възможност, че ние сме били посетени и да ни посещават в продължение на много години, същества от космоса, други цивилизации. Кои са те, откъде са, и какво искат, трябва да бъде предмет на строги научни изследвания, а не  на  жълтата преса  „- адмирал Нил Нортън, бивш началник на генералния щаб на отбраната, адмирал от кралските ВМС, председател на Военния комитет на НАТО.

Какво се случва през 1942 г.?

По време на Втората световна война се увеличават съобщенията за НЛО, особено след като е взривена атомна бомба. Това е интересно с оглед на факта, че броят на разсекретените документи, показващи появата на НЛО в няколко различни военни обекти с ядрени ракети по целия свят, се увеличава.

Може би най-добрият и най-известният пример е от 1967 г. от Малмстрьом,   база на ВВС в Монтана. Базата контролира широка мрежа от междуконтинентални балистични ракети (ICBN), където висококвалифицирани военни от персонала свидетелстват за червен, светещ НЛО, който кръжи над нея. По това време, всички междуконтинентални балистични ракети се изключват, включително и резервните генератори.

Има исторически записи за появата на НЛО в миналото, които са добре документирани.

Снимката показва един обект, който лети над Лос Анджелис в ранните часове на 25 февруари, 1942 г. Малките бели петна около него са взривове от снаряди на артилерията. Този инцидент се случва само три месеца след Пърл Харбър. По това време много погледи са насочени към Съединените щати, които са в повишена готовност.

Това са фактите:

Няколко радара откриват обект на около 200 километра от Лос Анджелис;
След няколко минути противовъздушни батареи са в повишена готовност;
Около 2: 20 ч. обектът е забелязан на радара на няколко километра от брега и е наредено затъмнение на града;
Малко след 3: 00 ч. обектът се появява точно над града и зенитните батерии откриват огън;
Около 1500 снаряди са изстреляни в небето, не над океана, а точно над града;
Трима души са убити от осколките, а още трима умират от сърдечни атаки заради обстрела;
Нанесени са сериозни щети;
Д-р Брус Макаби, експерт по фотографски анализ, смята, че обектите са били около 30 или повече метра в диаметър;
Това събитие е наблюдавано от хиляди хора;

Ето и думите на един от хилядите, които са видели този обект.

Скот Литълтън, професор по антропология в оставка, свидетелства за това събитие.

„Ние двамата стояхме един до друг пред къщата в студената нощ и гледахме към небето. Самолетите, които чухме, не се виждаха, но вниманието ни беше привлечено от сребърна „буболечка“, която майка ми по-късно описа, и която ясно се виждаше в лъчите на светлината, насочени към нея.

Въпреки че беше ясна нощ, не можеха да се разграничат други подробности, освен факта, че, когато за първи път го видяхме, обектът висеше неподвижно в небето. Неговата височина е трудно да се прецени, особено след всички тези години, но бих казал, че е била  между 1200 и 2400 метра.

Това би могло да обясни защо не сме видели оранжево сияние, за което говорят няколко свидетели в Санта Моника, където обектът очевидно е бил много по-ниско. (Един свидетел посочва, че светлината може просто да е отражение от експлозиите върху този „сребърен“ обект). „

Официалните обяснения за това събитие се колебаят между „нищо не се е случило“ до „балон“, но всички, които са изучавали този феномен знаят, че е бил обвит в булото на тайната за дълъг период от време.

Единственият проблем е, че всички свидетели описват нещо съвсем различно от официалните обяснения.

„Зад кулисите, високопоставени служители на ВВС наистина са загрижени от НЛО. Но чрез служебни тайни и подигравки, много граждани са накарани да повярват, че историите за неизвестните летящи обекти, са глупости „-. Бившият ръководител на ЦРУ, Роско Хиленкотер, 1960 г.

Последно от ВИДЕО

The Bulgarian Times

Фейсбук страница