Всичко, което НЕ трябваше да знаете за ваксините

/

 

Д-р Maurice Hilleman признава, че ваксините са заразени с вируси на СПИН, ЛЕВКЕМИЯ и РАК


(Доктор Маурис Халмън не е случаен доктор. Той е световноизвестен американски учен микробиолог, който е участвал и създал 36 ваксини, повече, от който и да е друг учен в областта на ваксините! Да се подцени неговото мнение е най-малкото смешно. Всяка една дума от него заслужава да се взема с най-голяма сериозност)

Ако още не знаете, че ваксините съдържат скрити вируси на рак, следващите редове ще ви шокират. Съществува стар запис на един от най-известните създатели на ваксини от фирма „Мерк” ( Merck), в който той открито говори, че по-ранно използваните в САЩ ваксини са съдържали вируси на левкемия и рак. Когато неговите колеги чули това признание, му се присмели. Тогава някой споменал, че отначало ваксината е била тествана в Русия за странични въздействия, което довело до победа на американците на олимпийските игри, защото руските спортисти вече били обременени с тумори. Трябва да се подчертае: става дума за ваксина, която е била вкарана на милиони американци и рекламирана от правителството на Америка. До ден днешен милиони американци носят в себе си скрити вируси на рак, с помощта на който раковата индустрия прави добри печалби.

Оригиналът може да видите: ТУК  <- (ВИДЕО)

Защо учените лъжат

Това, че във ваксината SV40 се съдържат ракови вируси, вече не е теория на заговора. За това говори един от водещите учени на Merck – Dr. Maurice Hilleman, който и в кошмарните си сънища не си е представял, че неговите думи ще бъдат записани и предоставени на обществеността в интернет. По-скоро той си мислил, че записът завинаги ще бъде скрит от хората.

Когато го попитали защо не разкаже истината, той казал, че това е вътрешна работа на учените. С други думи – учените крият истината. Те пазят всички мръсни тайни в своите кръгове и никога не признават за замърсяването на ваксините с различни зарази.

Записът на разговора:

Д-р Хоровиц: Вие чувате сега гласа на водещия в света експерт по ваксините д-р Маурис Хилеман, ръководител на отдела по ваксините на фармацевтичния концерн Мерк, който обяснява за своите проблеми с вноса на маймуни. Той разказва за произхода на СПИН, но това, което ще чуете, е било скрито за обществеността.

Dr. Maurice Hilleman : Аз предполагам, че производството и технологиите на ваксините през ХХ век са били като стока с намалена цена.

Журналистът: Преди 50 години, когато още Маурис Хилеман ходил в училище в Майлс Сити – Монтана, в най-добрия случай той се надявал да направи кариера в евтин супермаркет. Вместо това станал пионер в историята на разработките на ваксини в Америка. В Мерк той разработвал ваксини срещу епидемичната заушка, срещу рубеолата.

Д-р Едвард Шортер: Разкажете ни как открихте ваксината SV40 и поливаксината?

Dr. Maurice Hilleman: Това стана в Мерк. Аз дойдох в компанията и разработих ваксината. По онова време за експериментите имахме само маймуни, чиито организми бяха обременени с неизвестни вируси. След шест месеца работа аз се отказах и заявих, че учените не могат от тези дяволски маймуни да получат нормална ваксина и ние загубихме инерцията. И когато вече нищо не можех да направя отидох при Бил Ман от вашингтонския зоопарк и му казах, че имам проблем с биоматериала, че той е замърсен с неизвестни вируси и не знам какво трябва да направя. Бил Ман е наистина умен момък. Казах му, че имам проблем с доставката на маймуни и той ми предложи изход: да внасям маймуни през Испания. Аз тогава не знаех, че заедно с малките зелени маймунчета внасям и вируса на СПИН.

Тези зелени маймунки нямаха диви вируси, но ние не знаехме защо това е така.

 Dr. Edward Shorter: Но тези 40 диви вируси са имали онези, които по-рано са били в джунглата?

Dr. Maurice Hilleman: Да – те имаха. Но те се намираха в едно помещение с новопристигналите зелени маймунки и по този начин и новите се заразяваха. Освен това те вече имаха вируса на СПИН. По това време ме покани конкурентната фирма Sabin-Schiene , която провеждаше международна конференция на базата на благотворителния фонд Sister-Kenny-Stiftung. Трябваше да приготвя доклад за тях. И какво трябваше да кажа? Реших да премълча за вирусите.

Dr. Albert Sabin: Там е имало противници на живата ваксина. Неразбираемо е … те приветстваха ваксините от убити вируси и в същото време подкрепяха моите изследвания с живи вируси във ваксините.

Dr. Maurice Hilleman: Сега трябва да ви кажа нещо (смях), което ще възбуди вниманието ви. Боже мой, аз си мислих, че дяволската ваксина, имам пред вид този див вирус, трябва да попадне във ваксината. Правя един бърз тест – да, така е, той е тук.

В същото време конкурентната фирма Сабин правеше много изпитания в Русия и къде ли още не. По този начин, отивам аз там и говоря за доказателствата за наличието на тези диви вируси, казвам им – ние сме добри приятели, но ще разкажа, че вашите ваксини са обременени с диви вируси.  Конкурентите изпаднаха в ярост. Казаха ми, че това ще предизвика голямо недоверие в света към ваксините. Бях съгласен с тях. Казаха, че това ще предизвика объркване.

Dr. Edward Shorter: Защо те са нарекли това объркване, щом във ваксината присъства неизвестен вирус, който я замърсява?

Dr. Maurice Hilleman: Е, там имаше други 40 неизвестни вируса, ние ги деактивирахме и т.н.

Dr. Edward Shorter: Но този един – неизвестен, не сте деактивирали.

Dr. Maurice Hilleman: Не. Правилно сте разбрали. Във ваксината срещу жълтеница има вирус на левкемия, това бе време не на чистата, а на мръсната наука. Най-общо казано отидох и попитах защо те не мислят за това. Казах, че този един неизвестен вирус се държи различно, той е друг спрямо останалите, че той ще доведе до продължителни последици. Те ме питат – какви? Аз казвам: рак. Казах, че ми се струва, че този вирус сме го взели и посели от маймуни и хамстери. На онази конференция много се смяха и шегуваха, че американците ще спечелят олимпийските игри, защото всички руски спортисти ще са болни от тумори. Това беше по времето на изпитанията на ваксината, която получаваха руските спортисти.

Dr. Edward Shorter: Защо за това не пишеха вестниците?

Dr. Maurice Hilleman: Предполагам, не мога да си спомня, не са давани интервюта. Разбира се, какво се прави от науката, не попада в печата.

Dr. Albert Sabin: Имаше много шоу около ваксините, като в Холивуд. Тяхната роля беше преувеличена през 1957, не – 1954 г., когато се създаде впечатление, че поливаксината ще разреши всички проблеми.

Dr. Maurice Hilleman: Тя произлезе от нашия биоматериал при производството на ваксини. Вирусът е от 10 000 части. Той не е активен. Това беше ежедневна практика на учените, те така работеха. Те не обръщаха внимание на страничните неизвестни вируси.

Dr. Edward Shorter: И вие открихте, че във ваксината има недеактивиран вирус?

Dr. Maurice Hilleman: Правилно, след три или четири седмици ние открихме при хамстерите тези тумори.

Dr. Horowitz: Независимо, че СПИН-ът и левкемията чрез тези неизвестни диви вируси във ваксините изведнъж се разпространиха като пандемия, тогава, както казва Hilleman,  науката се е смятала за добра.

Забележка: Не трябва да ви обърква това, че в оригиналната статия видеото е от 2011 година, а Маурис Халмън почива през 2005, както казахме, това е стар запис –  самия д-р Халмън не е обичал да бъде показна личност..)

♠♣♥♦

♠♣♥♦

Щатски съд призна връзката между ваксините и аутизма

Американско семейство спечели първото в историята съдебно дело, в което беше разглеждана връзката между ваксините и бумът на неврологичните и автоимунни заболявания. Детето развило атуизъм (наред с други “странични ефекти”), веднага след като на 18-месечна възраст му поставили 9-валентна ваксина (срещу морбили, заушка, рубеола, детски паралич, варицела, дифтерит, коклюш, тетанус и Haemophilus influenzae). Въпреки опитите на фармафията за извънсъдебно споразумение и дори намесата на държавата, за да бъде прекратено делото, близо 8 години след началото на кошмара семейството на Хана най-сетне постигна целта си: Доказа в съда, че ваксините могат да причинят по-опасни заболявания от тези, срещу които са създадени. Оригиналът ТУК

(Забележка: Според британското медицинско списание BMJ (The British Medical Journal), още преди една година (в началото на 2011-а) разследващ репортер е представил доказателства, опровергаващи резултатите на Андрю Уейкфийлд. Лицензът на този английски лекар е отнет заради „сериозни професионални грешки“ свързани с работата му над доказването на връзката между използването на ваксини и причиняването на аутизъм при 9 деца, в следствие на тях. Редакцията на BMJ приема доказателствата за фалшифициране на данни, конфликт на интереси (получаване на пари от заинтересовани страни) и призовава към разсейване на страховете, предизвикани от използването на ваксини. Повече информация по темата: ТУК  и ТУК)

♠♣♥♦

Президентът на Нетърговската организация “Natural Woman, Natural Man, Inc.“ Jock Doubleday предлага да подари $ 100 000 на първия от кликата, занимаваща се с ваксиниране на деца /лицензирани лекар или шеф на фармацевтична компания от целия свят/, който публично изпие смес от стандартни добавки, които се съдържат в болшинството ваксини, в количеството, което е препоръчано за шестгодишно дете. Оригиналът ТУК

♠♣♥♦

ИТАЛИАНСКИЯТ СЪД ОСЪДИ МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗДРАВЕТО на ИТАЛИЯ за УВРЕЖДАНЕ на ДЕТЕ от ВАКСИНА

На 15 март 2012 съдът в Римини, Италия приключва с присъда съдебно дело, заведено от родителите на дете с аутизъм, причинен – според тях – от задължителна ваксинация срещу MMR (морбили-паротит-рубеола).

Из мотивите на съда:
„Горепосочените ваксинации, както и тривалентната ваксина MMR в частност, бяха силно препоръчани от държавата без да са задължителни по закон – съгласно чл. 2, ал. 32 от Конституцията на Италия е недопустимо да се изисква от индивида да поставя в риск собственото си здраве в името на колективния интерес, ако обществото не е приело – при изявено желание на индивида – да сподели с него бремето от евентуални отрицателни последици… няма причина, от гледна точка на гореспоменатия принцип, да прави изключение случаят, в който някаква медицинска терапия се изисква по статут и случаят, когато такава се провежда съгласно закон, въведен от публичните власти…

…на базата на задълбочено изследване на случая в светлината на специализираната литература беше окончателно установено, че детето страда от аутистично разстройство, свързано с умерено когнитивно изоставане, отдавани с основателна научна вероятност на назначаването на MMR ваксина…”

Из решението на съда:
„1. Аз потвърждавам, че детето ХХХХ е било необратимо увредено от усложненията, причинени от ваксинацията (профилактична тривалентна MMR ваксина…)
Съдия Лусио АРДИГО”

Съдът осъжда Министерството на здравето да плати обезщетение на увреденото дете, както и всички съдебни разноски по делото. Оригиналът ТУК

♠♣♥♦

Секретни документи доказват пълната измама с ваксинациите

Natural News публикува шокираща информация, която показва, че здравните власти провеждат масови програми за ваксиниране,  знаейки, че те са неефективни, вредни или опасни за живота.

Ако имате деца, пише Natural News, вероятно вече сте запознати с официалния „график на имунизациите“. Тази „график“ сега препоръчва да се направят 29 ваксини от раждането до шест години, включително годишни ваксинации от грип, и още 5  до 16 ваксини на възраст от седем до 18 години.

Но в последния доклад с разследване, изготвен от д-р Лучия Toмлженович (Lucija Tomljenovic), доктор на медицинските науки,  разкрива секретни правителствени документи за повече от 30 години дейности. От документите следва, че графиците за  ваксинации – са пълна измама,  да не говорим за измамата със самите ваксини и факта, дали предоставят реална защита от болести.

Въпреки че нейната статия се фокусира предимно върху това, как британската система за здравеопазване е подготвила мръсна система за прикриване на истината за своите национални програми за ваксинация, принципите и резултатите от научното изследване се отнасят за ваксинирането  като цяло. Тези мерки за ваксинация, обикновено са предназначени за обслужване на корпоративни интереси, а не за общественото здраве.

Държавните органи, ангажирани в пропагандата на ваксинациите, за да отговорят на интересите на частни производители на ваксините,  умишлено са скривали от родителите съответната информация  за опасностите и неефективността на ваксините, за да се поддържат подходящи високи нива на ваксинация.

И в този процес те са направили безброй милиони деца в огромна рискова група за сериозни нежелани реакции и смърт.

Докладът на д-р Лучия Toмлженович можете да намерите ТУК

♠♣♥♦

Ваксините се правят от бъбреци, смлян гръбнак, гной и химикали
(Сместа не се филтрира от мръсотии)

Проблемите, свързани с опасностите от ваксините, изискват поглед върху това как те се произвеждат и какво точно си причиняваме. Най-общо казано, ваксинациите са биологично заразяване, което уж цели да ни даде имунитет срещу определено заболяване. Нашите защитни механизми се стимулират, след като инжектират в организма ни отслабени разновидности на дадени бактерии или вируси.
Първоначално ваксините са били правени, като се е използвала заразена материя от едно човешко същество, след което се е въвеждала в тялото на друг човек. Истинските проблеми започват, когато за гостоприемници се използват и животни.
Д-р Джонас Солк е един от участниците в надпреварата за разработка на търговска ваксина против полио (детски паралич). Солк и неговите колеги забъркали смес, каквато може да се очаква само лудите учени в комиксите. Тя включвала: смлян гръбначен мозък от починал 9-годишен пациент, вода, кръв, мухи, фекалии и човешка клетъчна материя. Тази смес била инжектирана в мозъците на маймуни, повечето от които умрели веднага или се парализирали. Това не попречило на Солк да продължи с опитите и в крайна сметка създал търговска версия на ваксината срещу полио, разработена отчасти и от „изпражненията на три здрави деца от Кливланд“. Наскоро този позорен баща на полио ваксината беше уличен в извършване на незаконни експерименти върху психично болни пациенти.

Макар днешните формули във ваксините да не съдържат изпражнения, те все пак се извличат от живи гостоприемници като крави, маймуни, прасета, пилешки ембриони и човешки диплоидни клетки. Клетъчната материя се извлича от гостоприемниците, комбинира се с токсични химикали като живак, формалдехид, алуминиев хидроксид и др. Страничните ефекти на ваксините са аутизъм, астма, диабет, SIDS (Синдром на внезапната детска смърт), множествена склероза и др.
Ваксините крият изкючително много здравни рискове заради множество бактерии, които има в тях и които не могат да бъдат филтрирани за крайния продукт. Журналистката Джанин Робъртс, автор на бестселъра „Страх от невидимото“ и съавтор на още трудове, свързани с разкриване истината зад производството на ваксините, отбелязва:
„Ваксините не се филтрират от мръсотиите. Остатъци от съдовете на производителя, в които вирусите са създадени от субстрат от смачкани пилешки ембриони, смлени маймунски бъбреци, или скандалните клонирани човешки диплодни клетки, са проверявани само за няколко познати зарази. Останалите (съставки и мръсотии) си остават точно такива – непознати.“
Дори по-лошо, държавните власти осигуряват юридическа защита на тази индустрия и техните замърсени продукти чрез наредби от FDA (Американската администрация по храните и лекарствата), по-точно 21 CFR.
„Взаимодействието на вирусите не може да се контролира – тяхната същинска природа е такава, че те са мутиращи организми. Налага се добре обоснованото опасение, че тези животински вируси могат да преминават междувидовата граница и да се адаптират към средата на техния нов гостоприемник (човека).“
Д-р Ленард Хайфлик, вирусолог в Станфорд и Калифорнийския университет в Сан Франциско, би тревога, че общоприетият метод за култивиране, използван за направата на ваксини с животински и птичи ембриони, е създал една ситуация, при която е „очевидно, че тези клетки съдържат много нежелани вируси някои от които са смъртоносни за хората“. Например вирусът SV40, който произлиза от маймуни, е съумял да навлезе в човешката популация чрез полио ваксината и е свързван с мозъчни тумори и NHL (Неходжкинов лимфом – вид рак на лимфните възли, който по-късно се разпространява и в цялото тяло).
Световната здравна организация е наясно, че MMR ваксините (комбинирана ваксина против шарка, заушка и рубеола) са заразени с вируса на avian leukosis (птича левкоза), който е свързван с появата на левкемия. А една от последните скандални ваксини е Rotarix, за която се разбра, че е сред онези, заразени с ДНК на животни – в конкретния случай: от прасета. Оригиналът ТУК

♠♣♥♦

Имунизациите убиват човечеството

Шокиращи разкрития за ваксините направи британска лекарка. В научен доклад, предоставен на Natural News, докторката разкрива, че ваксините са изключително опасни за здравето и живота на хората.

Д-р Лучия Томлженович решава да проведе разследване върху британската здравна система. Но откритията буквално я шокират.

Тя научава, че фармацевтичните компании плащат скъпо и прескъпо да не излезе на бял свят информацията, че техните ваксини са опасни за здравето на децата.

Лекарката разкрива потресаващи факти относно това защо на децата до 6-годишна възраст трябва да се правят по 29 ваксини. А също и колко опасни са тези ваксинации.

Макар докладът да е насочен към британското здравеопазване, фактите в него са актуални за целия свят. Не е тайна, че фармацевтичните компании плащат луди пари, за да бъдат използвани ваксините им, въпреки че ефектите им не са доказани.

Най-честите нежелани реакции сред децата са тежки генетични болести, възпаление на мозъчната кора и превръщането на децата в същества без психична дейност.

“Милиони деца вегетират като растения заради ваксините. Те убиват човечеството и израждат и ДНК клетките“ твърди в доклада си лекарката ! Докладът ТУК

♠♣♥♦

ВАКСИНИТЕ – СМЪРТОНОСНАТА ОТРОВА

Написани са десетки статии за това, че принудителните ваксини отдавна се използват от властите като масово биологично оръжие, което тайно унищожава милиони хора в цял свят. Милиардите капитали на фармацевтичната и медицинската олигархия заразяват човечеството с широк арсенал от болести под формата на профилактика.

Страшната суровина за ваксините

Производителите на ваксини използват за производството им следните материали – трупни органи, кръв и други човешки секрети от починали от хепатит; всичко това традиционно се използва за производството на вируси за ваксини.

Полученият вирус се отглежда в специална среда – отново в тъкани, органи, кръв от животни и хора.

Научно е доказано, че вирусите се размножават зле  в здрави клетки, затова ги извличат от болни, генетично непълноцени животни; например гризачи от специални “ракови щамове” (AKR), които са създадени специално за провеждането на онкологични експерименти. И това не е всичко: размноженият вирус се убива с формалдехид, който е мутаген, канцероген и силна  отрова, която се използва основно за балсамиране на трупове на починали. Този формлдехид завинаги остава в тези “лечебни” ваксини.

Какво в крайна сметка съдържат ваксините?

 1. Клетки от мъртви тъкани и животински органи; вариант – клетки от абортирали зародиши на маймуни и мишки;
 2. Клетки от абортирани материали, т.е. ембриони от аборти;
 3. Ваксинират се  ракови клетки;
 4. ГМО-клетки;
 5. Пилешки белтъчини (силен алерген);
 6. Суроватка от кръв на животни: кучета, овце,  маймуни, крави;
 7. Силно действащи антибиотици – амфотерицин Б, неомицин;
 8. Хидролизиран желатин;
 9. Голямо количество фенол, с който дезинфикцират санитарията в лечебните заведения;

10. Живак и опасната клетъчна отрова – 6-феноксиетанол (антифриз);

11. Оцветители, разтворители, боракс, с който тровят хлебарките, и др.;

 1. 12.  Полисорбат 80 и Октоксинол 10, които предизвикват безплодие, фактически стерилизират жените.

Често ваксините са заразени със странични вируси и микроорганизми: раков вирус от маймуни, цитомегаловируси, мутирали вируси от кучета, маймуни, патици; във ваксините могат да се срещнат и прости едноклетъчни – например  “амеба, която изяжда мозъка”.

Научно е доказано, че страничните вредни ДНК лесно се вграждат в генома на човека и предизвикват мутации на клетките. Ваксините на фармацевтичните компании всъщност са боклуци, които убиват човечеството. За тях това е бизнес.

Как се разпространява вирусът на грипа

Изкуствено разработените антитела срещу вируса на грипа водят до мутации на самия вирус, който става по-опасен. Ваксината срещу грип цели да стимулира имунната система да изработи антитела, но вирусът постоянно мутира. Новият мутирал щам е невъзприемчив към изработените антитела.

По данни на изследвания на учени от Масачузетския университет вирусът на грипа се подлага на мутации няколко пъти годишно,  а изработването на ваксините продължава няколко години.

Бившият изследовател на ваксините и журналист Марк Рендъл дълги години работил в лабораториите на големи фармацевтични компании и в държавния Национален институт за здравето. Той е автор на няколко ваксини, но изпитва омерзение, че ги е създал.

Рендъл смята, че причината за намаляването на заболеваемостта през последните години не се дължи на ваксините, а на подобрените условия на живот. Ученият нарича работата си по създаването на ваксините “концентрирана лъжа”. Рендъл твърди, че са опасни всички ваксини, те въвличат организма в процес, чиято цел е да подкопае имунната му система; ваксините според него могат да доведат до други болести…

Според разкази на Рендъл има случай в който във ваксина срещу полиомиелит попаднал  вирусът от маймуна SV-40; този вирус по-късно бил открит в ракови тумори… Във ваксината “Римавекс” открили различни пилешки вируси; в полиоваксината – “амебата, която изяжда мозъка”; в същата ваксина открили и маймунския цитомегаловирус; вирусът на птичия рак – във ваксината ММR; различни вируси се съдържали във ваксината срещу сибирска язва. Трудно е да се определи каква допълнителна вреда могат да предизвикат тези вируси във ваксините. Ваксинирането според Рендъл е рулетка, рискът е изцяло на пациента.

Много хора не знаят, че някои полиоваксини, аденовирусни ваксини, ваксината срещу хепатит А се произвеждат от тъкани на абортирани човешки зародиши. Източник

♠♣♥♦

Чудовищни (но верни) факти за ваксините, умишлено скрити от хората

ФАКТ 1

Да, живакът все още се използва във ваксините, и Центърът за контрол на заболяванията открито признава това. НЯМА безопасно ниво на живак за инжектиране в тялото на дете. Не са безопасни дори и ‘микро’ нивата. НЯМА доказателства за безопасност на живака в каквато и да било доза въобще изобщо. Всеки лекар, който казва, че нивото на живак в дадена ваксина е ‘безопасно’ за инжектиране на дете демонстрира единствено чудовищното си невежество по отношение на научните факти.

Живакът е може би най-невротоксичният елемент в цялата Менделеева таблица. Той се използва във ваксини за удобството на производителите на ваксините за сметка на безопасността на децата. На всеки лекар, който инжектира живак на дете – в каквато и да било доза! – трябва незабавно да му бъде отнето разрешителното да практикува медицина.

Допълнителен ФАКТ: Няма ‘безопасна’ форма на живака, както често абсурдно се твърди от пласиращите ваксините. Както етилът, така и метилживакът са изключително токсични за човешката нервна система. И двата никога не трябва, при НИКАКВИ обстоятелства да бъдат ваксинирани в тялото на дете в каквато и да било доза.

ФАКТ 2

Инжектирането на каквото и да било вещество в човешкото тяло усилва порядъка му на потенциална токсичност, защото така то заобикаля защитните механизми на хранисмилателния тракт или на респираторната система. Инжектирането на живак на човешко същество – във каквато и да било доза – трябва да се заклейми в целия свят като престъпление. Това че в момента то се счита за приемливо деяние в полето на медицината само издава истинското деструктивно естество на съвременната медицина. Според доктрината на ваксините, „Първо не навреждай“ се е превърнало в ‘Трови децата с цел печалба’.

ФАКТ 3

От десетилетия полио ваксините, инжектирани в десетки милиони хора всъщност са съдържали скрити вируси на рака (SV40 и други). Това бе отркито признато от висш учен по ваксините на Merck на име Хилмън. Центърът за контрол на заболяванията наскоро прочисти уебсайта си от тази информация в чистка в стила ‘ревионистична история’. До 98 милиона американци са били изложени на скритите ракообразуващи вируси в полио ваксините. Това е исторически факт.

ФАКТ 4

Топ вирусолози, работещи за Merck затръбиха тревога публично с шокиращи разкрития, твърдейки че компанията редовно е подправяла лабораторни резултати, за да твърди 95% ефикасност на своите ваксини срещу заушка, за да продължава да получава държавни договори за ваксина, която не действа.
Вижте документа за неверните твърдения, изпратен от тези учени на правителството на САЩ: ТУК

ФАКТ 5

В почти всяка епидемия, за която чувате в наши дни по-голямата част от децата, засегнати от епидемията вече са били ваксинирани срещу причиняващия я вирус! Например, при епидемиите на магарешка кашлица често боледуват деца, които вече са ваксинирани срещу магарешката кашлица. Това отново е доказателство, че ваксините не означават имунитет.

ФАКТ 6

Твърденията за история на ‘успехи’ на ваксините срещу полио и други заболявания е чиста измислица. Това се обсъжда и разобличава в големи подробности в силната нова книга „Топящи се илюзии“ на д-р Сюзан Хъмфрис. Можете да видите книгата на Amazon.com, или на сайта на д-р Хъмфрис (където ще видите и диаграмите).

ФАКТ 7

Индустрията на ваксините отказва да провежда научни тестове за въздействието им върху здравето на ваксинираните деца съпостоавно с това на неваксинираните деца. Защо? Защото тези тестове несъмнено ще покажат, че неваксинираните деца са по-здрави, по-умни и се справят далеч по-добре от ваксинираните деца що се отнася до поведенчески разстройства, алергии и дори автоимунни заболявания. Попитайте хората, които познавате: Не откривате ли редовно, че най-ваксинираните деца са онези, които непрекъснато са болни? Междувременно, групи като амишите, които в голяма степен отказват да ваксинират децата си са с почти нулев процент на аутизъм.

ФАКТ 8

Върховният съд на САЩ вече обяви, че тайният ‘съд по ваксините’ е по-висша инстанция от Върховния съд. На така наречения ‘съд по ваксините’ са дадени изключителни права да действа изцяло извън Конституцията, Закона за правата на човека и изцяло извън правилата за справедлив процес и извън закона.
Самият съд – който дори не е съдебен съд – е нарушение на закона и нарушение на основните човешки права. Той трябва да се забрани като апартейда.

ФАКТ 9

Масмедиите получават голяма част от приходите си от същите тези фармацевтични компании, които продават ваксините. Тази икономическа зависимост води до това медиите да отказват да отразяват истории за увредени от ваксините деца от страх да не загубят приходи от реклами.
Ето защо масмедиите често канят гости и автори, които абсурдно твърдят, че всички увредени от ваксини деца в цяла Америка не съществуват или са ‘просто самозаблуда’ на родителите си. Тези жалки апологети на ваксините са интелектуални насилници, които като раболепните слуги на Хитлер се наслаждават да помагат и съдействат на действително случващ се холокост, който уврежда милиони деца по целия свят.

ФАКТ 10

Центърът за контрол на заболяванията открито признава, че ваксините съдържат добавки, които са известни като силни невротоксични химикали. Тези добавки включват:
• Живак (все още използван като консервант)
• Алуминий (използван като възпалителен адювант – адювант е фармакологично и/или имунологично вещество, което променя въздействието на други вещества)
• Формалдехид (използван да ‘деактивира’ живи вируси)
• Мононатриев глутамат (MSG) (причинява възпаление в имунната система)

Всички тези вещества са токсични за биологията на човека когато биват инжектирани в човешкото тяло. Всички те все още са изброени на уебсайта на Центъра за контрол на заболяванията като добавки във ваксините. Няма разумен лекар или учен в света, който може да каже, че ваксинирането на бебета и деца с живак, формалдехид, мононатриев глутамат и алуминий е някак си ‘безопасно’, въпреки това лекарите инжектират деца с тези субстанции всеки божи ден под формата на ваксини.

Лекарите, които инжектират деца с ваксини извършват медицински холокост срещу човечеството като мошенически наричат това ‘имунизиране’.“ За протокола, ваксинирането не е равнозначно на имунизирането. (Ваксинация е просто изкуственото предизвикване на временни реакции посредством направени от човека патогени.)

(Вижте списъка на изследванията за невротоксичността на живака на SCIENCE.naturalnews.com,  най-големият източник за изслевания на химикали, здраве, хранителни вещества и лекарства в момента: ТУК

♠♣♥♦

 • MMR ваксини съдържат клетки от абортирани човешки бебета
 • Доктори срещу ваксините – Лекари направили разследване
 • Ваксини за тетанус имат добавен стерилизиращ химикал, за да се извършва расов геноцид срещу африканци
 • Медицински изследвания доказват, че ваксините могат да причинят аутизъм
 • Natural News тества ваксина срещу грип за тежки метали, намира 25 000 пъти по-високо ниво на живак от позволения лимит за водата от EPA
 • Система за наблюдение на Интернет дебне потребителите на социалните медии, които поставят под въпрос безопасността на ваксините

♠♣♥♦

Бивш водещ демограф на Световната банка 1992-2012 John F. May публично заявява,че ваксините оказват помощ в борбата с „пренаселеността на планетата“

♠♣♥♦

Правителството на САЩ легализират стерилизацията на непълнолетни без родителско съгласие. Фондация „Бил и Мелинда Гейтс“ финансират програмата.

♠♣♥♦

Бил Гейтс и ваксините – евгеника в действие

Бил Гейтс:

„В света днес има 6,5 милиарда хора и броят им върви към 9 милиарда. И ако ние свършим наистина добра работа с НОВИТЕ ВАКСИНИ, ЗДРАВНИТЕ ГРИЖИ, репродуктивното здравно обслужване, вероятно бихме могли да намалим този брой с 15%…“

♠♣♥♦

Фондация „Рокфелер“ признава,че разработва ваксини за стерилизация предназначени за масово разпространение.

♠♣♥♦

ИНФОРМИРАН ИЗБОР МОЖЕ ДА НАПРАВИТЕ: ТУК

♠♣♥♦

Как да отстояваме правата си във ваксинопрофилактиката

(!) ВАШЕТО ОРЪЖИЕ ЗА ЗАКОНЕН ОТКАЗ ОТ ВАКСИНИТЕ (!)

НАРЪЧНИК НА РОДИТЕЛЯ – ВЪПРОСИ, СВЪРЗАНИ С ВАКСИНИТЕ – ПОСЕЩЕНИЕ ПРИ ЛЛ, ДОКУМЕНТИ, РЗИ, ДОКЛАДВАНЕ НА РЕАКЦИИ И ДРУГИ

Темата за свободата във всеки смисъл, правото на телесен интегритет и пълноценна информация, потисничеството във всякаква форма, е все така актуална и винаги ще бъде. В цивилизована Европа гражданите познават и отстояват правата си във всяка област без да се притесняват, докато тук в повечето случаи търпим, мълчим и резултатът е налице – незачитане и потъпкване на основни човешки права, както и правото на цялостна информация. Затова тук ще намерите решения и отговори на често задавани въпроси по темата „ваксинопрофилактика“:

1. Когато общувате с медицински специалисти, чиновници и институции, винаги запомняйте и записвайте името и длъжността на този, с когото разговаряте! Ако лекар или чиновник от здравна институция ви дава незадоволителни отговори, съветва ви да ваксинирате противно на описаните срокове, противопоказания, друго в листовките или въпреки че детето не е в добро здраве, и при каквито и да е ваши съмнения относно обяснението му, винаги изисквайте от него да посочи правен документ където го пише, както и писмено да поеме отговорност при евентуални последствия. Той най-вероятно ще откаже, но това ви дава основание да запитате дали тогава съветът му наистина е приложим за вашите деца, щом отказва да поеме отговорност за него. Това може да го накара да размисли и да ви даде по-правилен и хуманен за вас съвет. Какъвто и да е изходът, задължително потърсете и друго мнение на лекар/институция в тази ситуация. Не пречи по-късно да позвъните в същите/други институции и да разговаряте с други експерти.

Винаги помага, ако информирате и медиите за проблема.
Не се притеснявайте да търсите правата си и по съдебен път, да се обърнете към Омбудсмана, неправителствени и съсловни организации, ако отговорните институции не вземат нужното отношение.

Институциите, които отговарят за проблеми в здравеопазването и ваксинопрофилактиката, са: Изпълнителна агенция по лекарствата (ИАЛ), Министерство на здравеопазването (МЗ), Изпълнителна агенция Медицински одит (ИАМО), Регионалните здравни инспекции (РЗИ).

2. Винаги търсете информация от повече от един източник и се информирайте подробно. Отделеното за това време и новите знания се отплащат и може да спестят здравословни проблеми. Преди посещение за ваксинация, задължително се информирайте от лекаря коя ваксина (име) предстои и се запознайте подробно с листовката и. Следете дали е от първичната схема и коя доза поред е, или е реваксинация. Когато сте в кабинета за процедурата, преди нея задайте всички въпроси, които имате иизискайте подробен преглед на детето, включително и някои изследвания, ако прецените. Информирайте лекаря за всичко, свързано със здравословното състояние на детето, алергии, други противопоказния, както и фамилни обременености. Не е проблем да се отложи ваксина, проблем е да се сложи на нездраво дете. Не разрешавайте поставянето едновременно на 2 ваксини! Не разрешавайте ваксиниране преди навършване на съответната възраст според имунизационенния календар.
При ваксинация винаги си записвайте датата, името на ваксината, партидния номер и коя поредна доза от схемата е!

В родилното при най-малкото ваше съмнение за противопоказания – дали вътреболнична инфекция, проблеми при раждането или друго, прилагане на антибиотици или други лекарства на бебето, отложете ваксините за след родилното. Ако спорят с вас, позовете се, че в Европа в повечето държави ваксините започват от 2-3 месец от раждането именно заради такива възможни рискове.

3. Личният лекар се отнася грубо, не дава нужната информация и не отдава необходимата грижа за здравето на детето заради отказ от ваксина/и или други причини.

Решение: Културно се разговаря с лекаря (по възможност пред свидетел – роднина, приятел) дали ще промени отношението си според Хипократовата клетва и етичните норми в медицината или да си търсите правата чрез контакт/жалба до отговорните институции. Ако това няма ефект, подава се жалба до ИАМО, в която се описва казуса и се иска смяна на лекаря извън официално обявените срокове за такава смяна, ако не съвпадне с месеците юни и декември. Може да се прати сигнал и до някоя медия/новинарски сайт.

4. Детето е получило нежелана реакция след ваксинация, как да се постъпи?
Решение: Ако лекарят неглижира ситуацията, здравословния проблем и отказва да докладва,родителят попълва формуляра на сайта на ИАЛ с описание на всички симптоми по време и тежест. От Агенцията ще се свържат с него за повече информация. Паралелно може да се подаде сигнал и до РЗИ. Ако желае смяна на лекаря, подава сигнал и до ИАМО, в който описва неглижирането от страна на лекаря към здравето на детето и че желае да го смени.
Може да се напише писмо и до медиите.

5. Детето има несложена/и ваксина/и и заплашват с изключване от детска ясла/градина, или отказват достъп до такива.
Решение: Разговаря се направо с директора на детското заведение, като се излагат сериозно обосновани мотиви за ситуацията. Ако несложената ваксина е отлагана заради здравословни проблеми, моли се личният лекар да даде бележка с мотиви. Ако е по желание на родителя, търсят се алтернативни варианти – най-осъществимият икономически е детето да се гледа от баба, роднина; 2-3 семейства да си организират взаимно и редуващо се гледане на децата; да се наеме пенсионерка. Други варианти са кооператив или частна детска градина, а ако родителят не работи – гледа си го.

Важно: Няма проблем неваксинирани да посещават училище!
Ако някой твърди обратното – заблуждава. В случай че мед.сестра или друг от училището се опитва да изнудва родителя, разговаря се културно с него като се позовете на чл. 53, ал. 1 и 2 от Конституцията. Ако това не помогне, подава се жалба до Регионалния инспекторат по образованието. Единственото, което имат право да изискват от вас в учебното заведение, е бележка за ваксинационния статус на детето до този момент.Независимо какъв е, никой няма право да ви отнеме достъпа до училище, да ви изнудва с искане за още документи за ваксините или да ви кара да ходите до РЗИ и да плащате на глоби.

6. Детето има (макар и малки) здравословни проблеми, но личният лекар въпреки всичко иска да ваксинира.
Решение: Отлагате във времето процедурата, искайте лекарят да я отложи за след оздравяване, да ви прати на специалист и/или да ви даде бележка за комисия за отлагане/освобождаване, ако здравословният проблем съответства на такава нужда. Ако откаже,отивате при съответния специалист за здравословния проблем и от него искате отлагане на ваксините, както и бележка да ви прати на комисия за отлагане/освобождаване, ако е необходимо това.
Пред комисия се явявате само по документи (всичко, което имате до момента), без детето. След изтичане на срока на отлагане, с нова бележка се явявате отново на комисия.

Отстоявайте свободата си, правата си, нуждата от пълноценна информация и от етично и професионално отношение на специалисти и институции към Вас. Вие сте избирател, свободна личност, клиент и работодател на институциите, научете ги да се съобразяват с Вас и да зачитат правата Ви!


Нали не сте забравили че през през февруари 2017 Гейтс ни обеща пандемия? А през април 2018 Бил Гейтс, който обожава евгениката (не пак, а отново) този път ни обеща глобална пандемия и смъртта на 30 милиона души? Бил Гейтс и ваксините – евгеника в действие; Бил Гейтс:

„В света днес има 6,5 милиарда хора и броят им върви към 9 милиарда. И ако ние свършим наистина добра работа с НОВИТЕ ВАКСИНИ, ЗДРАВНИТЕ ГРИЖИ, репродуктивното здравно обслужване, вероятно бихме могли да намалим този брой с 15%…“ ..

Нашата версия за уж изпуснатия случайно от лаборатория (на ЦРУ-всичките йм лаб. за хим. и био-оръжия са изнесени /официално/ именно в Китай..,дълга тема) китайски коронавирус,който всъщност е генно-модифицирана чума на белия дроб с преносител създаден специално за целта коронавирус е,че глобалната измет в лицето на ООН и чрез инструмента си СЗО иска веднъж и завинаги с 1 куршум да удари два извънсистемни казуса-наведнъж,а именно:
1)да задължи със Закон задължителната ваксинация в световен мащаб (разбирай депопулация) и наложи жестоки глоби + затвор за антиваксърите.
/това се случва,защото се доказа,че химтрасетата (разбирай нано-ваксини) не работи за всички/

2)под претекста да ни опази от короначумата да ни набие на всички рязко и наведнъж по света една-единствена нановаксина,последната,-алтернативните учени я наричат така не аз “последната“,или ДНК-ваксина,666 или.. и т.н…

Имайте предвид,че СЗО като структура от/на ООН е негова производна,т.е. политически подчинени слуги на господарите на света,които(СЗО)нямат нищо общо със здравеопазването,освен като здравен инструмент на ООН за повече смърт..
“За да се осъществи световно правителство,е необходимо да се премахнат от съзнанието на хората техният индивидуализъм,лоялността им към семейните традиции,националният патриотизъм и религиозните догми.“
– Изказване на Брок Чизълм,директор на СЗО (към ООН)
Организацията на обединените нации (ООН):

Разбира се нямайте никакво съмнение,че нечовеците ще избият десетки милиони с “kovit 19“,доказано – спонсорирана разработката и рожба на Гейтс,нагуглете ПАТЕНТА и ще се уверите сами.
Само си припомнете,че през през февруари 2017 същия ни обеща пандемия,а през април 2018 Бил Гейтс,който обожава евгениката (не пак,а отново) този път ни обеща глобална пандемия и смъртта на 30 милиона души!
Бил Гейтс и ваксините-евгеника в действие;Бил Гейтс: “В света днес има 6,5 милиарда хора и броят им върви към 9 милиарда. И ако ние свършим наистина добра работа с НОВИТЕ ВАКСИНИ, ЗДРАВНИТЕ ГРИЖИ, репродуктивното здравно обслужване, вероятно бихме могли да намалим този брой с 15%…“

Но много преди Бил Гейтс да обикне ваксините като инструмент за контрол на човешката популация,Джордж Бърнард Шоу пропагандираше идеите и методите на Евгениката;
Евгеника: Ние решаваме кой ще живее,Дж. Бърнард Шоу:

Спомнете си също за “Дневен ред 21“ – планът за окончателното поробване на човечеството…:

С 2 думи,на човешки език “китайския коронавирус“ е чисто и просто биоинженерингов тероризъм,-една добавка, ъпгрейд към химтрасетата с цел задължителна ваксинация.

 

ПО ТЕМАТА

Депопулацията чрез ПРИНУДИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ бе обявена от главния антихрист на планетата още през 2011 година! (+ВИДЕА)

Научно потвърдено: експерименталните инжекционни течности убиват (НАУЧЕН ДОКЛАД + ВИДЕО – БГ СУБ)

Публикувано в Лансет проучване върху аутопсиите на ваксинирани за СОVID установява, че смъртта на 74% от тях е причинена от ваксината

217 научни институции и лаборатории от целия свят потвърждават, че СОVID-19 наистина НЕ съществува (ДОКУМЕНТИ)

Това трябва да е новината на годината! Къде по дяволите са медиите? (ВИДЕО: CDC ПРИЗНА, ЧЕ СА СЪЗДАЛИ БИООРЪЖИЕТО СОVID-19)

 

 

 

Последно от ВИДЕО

Останки на нечовешки същества са извадени от катастрофирал извънземен космически кораб! НОВИНАТА НА ХИЛЯДОЛЕТИЕТО: Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани от правителството на САЩ (ВИДЕО)

  Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани