Вътрешен човек разкрива за “Direct Energy Weapon“ (DEW) – Енергийно оръжие | Оръжието за земетресения в Антарктика (ВИДЕО – БГ СУБ)

/

 

Ерик Хекер за това, което се прави на Южния полюс: изследвания, наблюдение на свръхдалечни разстояния, супероръжия!

 

Военизираните кули, радари, сателити, HAARP и др. съоръжения, не са само за комуникации, както се представя на тези, които ги обработва поп-културата. Това се прави, за да не се съпротивляват повечето, докато инсталират наоколо (и в домовете) устройства за намаляване продължителността и качеството на живота. Също и за контрол над физиологичните функции на тялото. Друга паразтираща функция е използването им за геоинженерни манипулации на климата. Примерно, клетъчните кули поддържат електромагнитна мрежа над главите ни, която цели да задържа алуминиеви и др. нано-частици, чрез вибрирането на електроните. Така създават парников ефект и вдигат нивата на тревога и страх в населенията, като ги плашат с „климатичните промени“ от различно естество. Сега вече знаем, благодарение на г-н Хекер, че имат и други оръжия.

«Единното поле»

 

ВИДЕО

 

П.П.

Снощи реших отново да погледна за манипулации на климата в Европа … и ето, този път са активирали климатично оръжие в Италия. Мощни вълни:

 

Погледнете горното видеото на радара в Италия, който бяха активирали, за да манипулират климата. Ето, това са резултатите (https://www.actualno.com/europe/mvnr-ima-risk-za-pytuvashtite-kym-slovenija-zaradi-prolivnite-dyjdove-news_2029153.html) от силните му вълни. Наводнения, бедствия в Словения (https://news.bg/disasters/poroi-predizvikaha-bezpretsedentni-navodneniya-v-sloveniya.html). На средностатистическото зомби ще му се втълпи, че това е от „глобалното затопляне“ на бедното ни „кълбо“, което са „измъчили с дишането си“ … и сега трябва да се плаща данък за дишане.

 

Мислехте го за конспирация? Ах, тези конспирации, все се оказват истина!! Честито, планът за намаляване на човечеството продължава с пълна сила!!! Следващата точка от плана на глобалистите е в ход – обвързване на парите на хората с въглеродните емисии: Централна Кооперативна Банка въвежда въглероден калкулатор

БЕЛЕЖКА НА РЕДАКТОРА

Просто припомням, че през 2017-та г. руският федерален канал “Рен – ТВ“ обяви, че Земята е плоска и че

«Северният полюс се намира в центъра, а Южен полюс няма – това просто е краят на земята, той е ограничен от голям леден риф. Там никой не може да проникне»

 

ПО ТЕМАТА 

САЩ взривяват Кримския мост с енергийно оръжие (ВИДЕО)

 

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

През 2007 г. канадският журналист Бенджамин Фулфорд направи интервю с японския министър на финансите, в което го пита защо предава японската финансова система в ръцете на група американски и европейски олигарси (Рокфелерови и Ротшилдови), той отговори, че са го заплашили с машината за земетресения(разбирай ХААРП). После всички знаете какво последва…  👇

Интервю с Дейвид Рокфелер, земетресенията в Япония и ХААРП (ВИДЕО-БГ СУБ)

Дупки В Небето – H.A.A.R.P. (ФИЛМ – БГ СУБ)

Доц. Сергей Сал за тектоничните и климатичните оръжия на HAARP (ВИДЕО – БГ СУБ)

Последно от ВИДЕО

Останки на нечовешки същества са извадени от катастрофирал извънземен космически кораб! НОВИНАТА НА ХИЛЯДОЛЕТИЕТО: Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани от правителството на САЩ (ВИДЕО)

  Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани