В своята конферентна зала римският папа говори от устата на Рептилия! (ВИДЕО)

/

От уебсайта Collective Evolution: „Когато за пръв път осъзнах истинския мащаб на това, което крие конструкцията на конферентната зала на папата, аз бях шокиран. Въпреки   10 години мои изследвания за  световния елит, глобалния контрол, окултизъм, символи и т.н., това ме накара да напиша и разкажа.

Чували ли сте за конферентната зала на папата? Също така известна и  като конферентна зала на Павел VI или залата на папската аудитория, тя е частично разположена във Ватикана и частично в Рим, Италия. Наречена в чест на папа Павел VI, и построена през 1971 г. от италианския архитект Пиер Луиджи Нерви, тя е с капацитет 6 300 човека, и  там се намира бронзовата статуя  La Resurrezione от Pericle Fazzini.

Досега всичко това звучи доста елементарно, но нека се потопим в онова, което прави тази сграда толкова странна. Ще започнем с по-малко странните неща и постепенно ще преминаваме  към доста по-странните.

Метод на изграждане и строителство

Сградата е проектирана с помощта на стоманобетон от известния архитект Пиер Луиджи Нерви. Той е известен с прости, но практични проекти, здрави и правени по съвест.

Елементарната кривина на сградата може да изглежда непривлекателна отвън, но  е част от онова,  което ние ще започнем да проучваме за  тази сграда, а аз обещавам, че когато стигнем до края, ще видите какво имам предвид. Погледнете изображението по-долу и сравнете неговата форма с изображението на змията до него. Обърнете внимание на общите широки рамене, тясна, заоблена предна част, очите в средата,  ноздрите отпред и огънатата връхна част.

Прозорци

Както вече можете да видите на изображението по-горе, има два прозореца от двете страни на сградата, които приличат на очи. Те са изработени от витражно стъкло и са разположени приблизително по средата на дължината на сградата от двете и страни. В центъра на формата на очите  виждате прорез, който прилича на зеницата на рептилите.

 За да разберете целият скрит смисъл на конструкцията, по-добре е да погледнете и двете очи заедно.

Изведнъж   пред нас всичко се разкрива, нещата приемат истинската си  форма и започваме да виждаме цялото тайно значение на конструкцията – две очи на влечуго, които ви гледат, когато наблюдавате сцената.

Люспи и зъби

Погледнете отново снимката по-горе – какво забелязахте в центъра? Има нещо като статуя в центъра, а след това и от двете страни –  два остри зъба. Покривът и страничните части на сградата наподобяват люспите на змия. Ето още едно изображение, което ви дава представа за конструкцията и усещането …

Сега нека разширим панорамата малко, за да можем действително да видим какво всъщност гледаме. На изображението по-долу всичко е  пределно ясно. Очи, форма, люспи, зъби, външен вид на рептилия … всичко това е там.

А сега си помислете за това за момент: ако цялата сграда прилича на главата на змия, това ще бъде много трудно да се игнорира. Трябва да започнем да разбираме, че всичко това е било проектирано и построено със специална цел. Реалността е такава, че има очевидна причина за тази картина.

Големият въпрос

Може да попитате каква е тази причина; Защо тази сграда е построена по такъв начин, че папата сякаш говори от устата на рептилия? Ако не зададете този въпрос, значи просто си затваряте очите. Не че няма доказателства, вие сами сте решили да не ги виждате.

Има седем отделни части, които съдържат символа на змия или рептилия. Ако бяха една или две, щях да разбера вашия скептицизъм – дори три. Но когато се съберат седем парчета, толкова красиви, толкова прекрасни, вие вече знаете без капка съмнение, че това е направено съвсем умишлено.

Въпреки това, знам, че това, което казвам, може да бъде трудно да се приеме, но всички жестоки истини минават през следните фази – смях и подигравки, частично приемане и в крайна сметка те започват да изглеждат съвсем очевидни за обществеността. Вярвам, че се приближаваме към третия етап, когато става въпрос за разбирането кой действително работи и оказва влияние върху нашия свят, и затова змийската символика съществува тук.

Проучванията показват, че съществува скрито световно правителство, което до голяма степен управлява нашия свят – група хора, които не са американци, европейци, руснаци, канадци и т.н., те нямат национална идентичност, и те контролират целия наш свят.

Това е било казано отдавна: там има извънземно влияние. Не от всички раси извънземни, а от една, по-специално, влечуги (рептилии). Не всички са рептилии – това е малка група, както и група хора, които оказват влияние върху тази планета.

Разбирам как звучи това „там“, но всъщност трябва да помислите за това. Има повече доказателства за реалността на Извънземните, отколкото някой може да си представи. Има достатъчно доказателства, че ситуацията се контролира от „deep state“ («дълбочинна държава»).

Възможно ли е тези две реалности да са свързани? Отново казвам, че не всички извънземни или дори всички рептилоиди са „лоши“ и е възможно да има няколко вида, а някои дори да работят с нашите правителства.

Дори нашите собствени правителствени служители заявиха, че знаят за Извънземните, но просто не говорят на обществеността за това. И както разказва  бившият министър на канадския отбраната Пол Хелиър:

„Затова  те решиха да проведат разследване и изследваха в продължение на три години, и те изясниха с абсолютна сигурност, че четири вида, най-малко четири различни вида,    посещават тази планета от хиляди години“. 

Знанията на правителствата за ИЗВЪНЗЕМНИТЕ са огромни, а вътрешните информатори показаха това многократно, с много документи по този въпрос. Можете да гледате филма Unacknowledged (Непризнатия) на Netfli за да научите повече за това.

Влиянието на рептилиите на теорията за дълбочинното състояние не е нова и може да се намери в много традиции и култури. Но това беше популяризирано от работата на Дейвид Айк, който, разбира се, получи много подигравки за нея. Независимо от това, милиони хора вярват в неговата работа. Силно препоръчвам да научите повече за тази теория тук: http://www.collective-evolution.com/2013/10/17/david-ickes-theory-of-the-reptilian-human-hybrid-apocalypse/.

Защо се използва тази символика

На събитие в Калифорния, наречено „Контакт в пустинята“, интервюирахме Дейвид Уилкок, дългогодишен окултен изследовател. По време на интервюто той спомена, че елитът/Илюминатите считат, че трябва да предадат намеренията си на човечеството, за да получат разрешение от нас да ги приемем.

Това се проявява под формата на ритуали по време на масови спортни събития и символизъм в цялото общество и в различни отрасли, в киното и музиката.

Когато започнете да разглеждате подробно скрития смисъл на това, което действително представлява папската конферентна зала, става ясно, че той говори от устата на змията. Той стои в предната част ба  устата и казва думите на Елита на всички слушатели. Елитът говори на човечеството чрез символика и точно това се случва.

Можете да видите пълното интервю на Дейвид Уилкок тук: explorers.collective-evolution.com/da-david-wilcock/

Много известни фигури със световни имена казваха, че религиите се използват за контролиране на масите. Въпреки че религиозните истории могат да съдържат определена истина и да предават полезна информация, тяхната обща цел е ДА НИ контролират.

Също така трябва да разберем, че тези религии не са напълно чисти и че за известно време затваряхме очите си за това. Вижте, например, какво се случи с укриването на скандалите за сексуално насилие от страна на Ватикана. В крайна сметка не ви моля да вярвате на всичко казано тук, но също така не ви предлагам и да се смеете. Тук има факти, които могат да бъдат разследвани и трябва да бъдат разследвани. Сега се случва нещо съвсем умишлено, защото никой не харчи много милиони без причини за да проектира и построи сграда във Ватикана, с очевидната форма на змия.

Направете свои собствени изследвания на тема рептилии, елитни кръвни линии и какво означава тази символика. Нека умът ви да е отворен, за да свържете всички парчета от мозайката и да погледнете на края картинката, която ще успеете да видите.

Путин: “Светът се управлява от Рептилии“

Истината за папата и Ватикана: Католическата църква притежава повече богатство, от която и да е банка, корпорация, тръст или правителство

Последно от ВИДЕО

The Bulgarian Times

Фейсбук страница