В скандално видео със скрита камера Pfizer потвърждава „че работи за създаване на нови мутации на „вируса“, за да може после да си продава „ваксини“те срещу тях (ВИДЕО – БГ СУБ)

/

В скандално видео със скрита камера Pfizer потвърждава „че работи за създаване на нови мутации на „вируса“, за да може после да си продава „ваксини“те срещу тях

ВИДЕО

От Pfizer потвърдиха, че мъжът, заснет във видеото отгоре е техен служител. Фармамафиотският картел обаче КАТО ЦЯЛО отрича, че се занимава с разработка на патогени, за да може после да продава „ваксини“ срещу тях. Дори в опровержението обаче се загатва, че има такава практика, но тя не била обичайна. Изобретателят на иРНК технологията и противник на тези „ваксини“ д-р Робърт Малоун контрира Pfizer с думите, че тяхната реакция е „хитър опит да нормализират всичко като „рядко срещано, но необходимо“ за техния процес на разработка (на терапии)“. По повод на горното видео в което от Pfizer признават, че „мутират “вирус“а, за да създават нови ваксини последва видео-продължение, в което когато служителят на Pfizer разбра, че е разкрит напада физически Джеймс О’Кийф и служителите на Veritas и унищожава iPad-а, показващ записите под прикритие за „мутиращия СОVID вирус👇

ВИДЕО

ДОПЪЛНЕНИЕ КЪМ СТАТИЯТА

«YOU ARE AMALEK» Вие сте Амалик (ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ – БГ СУБ)

 

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Ваксините заразяват

Документи на Pfizer, признават, че ваксинираните за СОVID ще отделят инфекциозни частици към неваксинираните (ОБНОВЕНА)

 

ПО ТЕМАТА

⚠️ ЕКСКЛУЗИВНО 🗣 В изслушването за СОVID директорът на Рfizеr признава: ваксината никога не е била тествана за предотвратяване на предаване на СОVID (ВИДЕО – БГ СУБ)

Прекаралите СОVID имат имунитет – дори без антитела (ДОКЛАД)

Учен от Pfizer: Работя за сатанинска корпорация; естествената защита е по-добра и по-трайна (ВИДЕА)

Шефът на фармацевтичния отдел на Байер признава, че mRNA (иРНК) «ваксини»те са принудителна експериментална генна терапия (ВИДЕО – БГ СУБ)

Какво ли e мал предвид Ротшилд през далечната 1992 г. с тази снимка и заглавие: ”Променяме генните ви”?😉

 

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

⚠💉 💉💉🧬 НА ВНИМАНИЕТО НА РОДИТЕЛИТЕ ⚠ Министерство на здравепогазването най-нагло лъже и започва да инжектира с научно доказано – убийствените експериментални инжекционни течности българчетата под 4 годишна възраст ❗

Депопулацията чрез ПРИНУДИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ бе обявена от главния антихрист на планетата още през 2011 година! (+ВИДЕА)

Научно потвърдено: експерименталните инжекционни течности убиват (НАУЧЕН ДОКЛАД + ВИДЕО – БГ СУБ)

Публикувано в Лансет проучване върху аутопсиите на ваксинирани за СОVID установява, че смъртта на 74% от тях е причинена от ваксината

217 научни институции и лаборатории от целия свят потвърждават, че СОVID-19 наистина НЕ съществува (ДОКУМЕНТИ)

Това трябва да е новината на годината! Къде по дяволите са медиите? (ВИДЕО: CDC ПРИЗНА, ЧЕ СА СЪЗДАЛИ БИООРЪЖИЕТО СОVID-19)

Вицепрезидентът на САЩ говори за план за „намаляване на населението“ (ВИДЕО)

Гейтс: Следващата пландемия ще бъде десет пъти по-страшна (+ВИДЕО)

Готови ли сте? Този път се готвят да избият 50% от човечеството! Следващата човешка ПЛАНдемия: Как Фаучи и Гейтс финансираха и превърнаха птичият грип H5N1 в биологично оръжие (ВИДЕА)

«Катастрофална зараза 2025» подготвят ни нова ПЛАНдемия («SEERS 2025» ВИДЕО – БГ СУБ) ОБНОВЕНА

Последно от ВИДЕО

Останки на нечовешки същества са извадени от катастрофирал извънземен космически кораб! НОВИНАТА НА ХИЛЯДОЛЕТИЕТО: Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани от правителството на САЩ (ВИДЕО)

  Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани