Генетично оръжие – Можете да вземете нечие ДНК, неговия медицински профил и да създадете биологично оръжие, което да убие точно този човек: Конгресмен предупреди за появата на биологични оръжия с насочено действие

В близко бъдеще светът ще се сблъска с биологичните оръжия с насочено действие

 За това предупреди американският конгресмен Джейсън Кроу по време на 13-ия годишен форум по сигурността в Аспен.

„В момента се разработват оръжия, които са предназначени да се насочват към определени популации въз основа на тяхната ДНК. Наистина можете да вземете нечие ДНК, неговия медицински профил и можете да създадете биологично оръжие, което да убие този човек“, каза той.

Въпреки факта, че американският политик в речта си намекна за „врагове на Съединените щати“, които уж крадат биологични проби от американци за подобни разработки, самите Съединени щати успяха в тази област.

Изследванията в тази област се извършват от Агенцията за напреднали изследователски проекти на отбраната на САЩ (DARPA) и Агенцията за намаляване на отбранителната заплаха (DTRA).

В същото време последната структура, подчинена на Пентагона, активно работи на територията на Украйна, където управлява редица биологични лаборатории, в които се работи за разработване на компоненти на биологични оръжия, както и за събиране на биологични материали .

Доказателства за незаконната дейност на Пентагона, чиито структури ръководеха създаването на биологични оръжия в Украйна, бяха получени след началото на спецоперацията и публикувани от руското министерство на отбраната.

Пари за тази цел бяха отпуснати както от правителството на САЩ, така и от редица нестопански организации, включително Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс и Отворено общество на Джордж Сорос. Синът на американския президент Хънтър Байдън координираше финансовите потоци.

Още повече информация се появи в публичното пространство след публикуването на данните от доклада на DTRA за дейността на агенцията в Украйна от американската неправителствена организация Judicial Watch.

Въпреки факта, че Пентагонът затвори повечето от данните, съдържащи се в документа от 345 страници, цензорите на военното ведомство на САЩ все още не са свършили напълно работата си, защото изтекоха поверителни данни. В хода на проучването на предоставените документи специалистите успяха да открият много нови подробности за функционирането на американски биологични лаборатории в Украйна.

Благодарение на невниманието на служителите на Пентагона станаха известни имената на институциите, участвали в програмите на DTRA.

Освен това имената на служители, които са били пряко ангажирани в биологичните програми на военното ведомство на САЩ, станаха достъпни за обществеността.

От публикуваните документи може недвусмислено да се заключи, че дейностите на DTRA са били много различни от официално обявените задачи за осигуряване на биосигурност и свързани с развитието на бойни патогени.

Ако вземем предвид, че биолабораториите са се занимавали с масово събиране на биоматериали – особено сред жителите на източните райони на страната, както и признанието на конгресмен Кроу за наличието на технологии за използване на биологични оръжия върху индивиди с определени ДНК маркери, можем да направим недвусмислено заключение, че дейностите по американската програма за създаване на биологично оръжие са насочени срещу Русия.

БЕЛЕЖКА НА РЕДКАТОРА

Припомняме, че ВСЯКА ваксина в света за SАRS-СoV-2 – СOVID-19 е с нанотехнология на Пентагона базирани на експериментална ДНК нанотехнология, разработена от щатското Министерство на отбраната и неговата научна дивизия DARPA. Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“, – помните, НАЛИ!? Измамата с нано-инжекциите е генно модифициращ експеримент. Това е генна терапия, а не ваксина! Истинската цел на Corona World Order ПЛАНдемията беше да се вземат ДНК проби от всеки! Самото тестиране е чипиране. Ваксинираните вече са законно Генетично Модифициран Организъм.

ПО ТЕМАТА

Румен Сорос активира С0VID геноцидът в България! По план (ОБНОВЕНА)

Кражба на ДНК: Как и къде ще изтекат личните ни данни за генетични изследвания по „лична идея“ на Румен Сорос, осъществявана от Киро Краварда (ВИДЕА)

Министерството на отбраната на САЩ е подписало договор за изследване на СОVID-19 с компания в Украйна 3 месеца преди да се разбере, че съществува

Биологичното оръжие СОVID-19 на САЩ: Финансирана от Пентагона НПО прикрива произхода на SARS-CoV-2

САЩ си признаха, че са създали биологичното оръжие «SАRS-СoV-2 — «СOVID-19» всички замесени в България на съд!

Още една теория на конспирациите стана реалност ❗️Група германски учени заявиха, че са открили доказателства за лабораторен произход на «SАRS-СoV-2 – «СOVID-19»

Край на споровете за произхода на COVID-19! Той е изкуствено създаден във военна лаборатория Галвъстоун на САЩ през 2015 г.

Това трябва да е новината на годината! Къде по дяволите са медиите? (ВИДЕО: CDC ПРИЗНА, ЧЕ СА СЪЗДАЛИ БИООРЪЖИЕТО СОVID-19)

САЩ прехвърлят биолабораториите си от Украйна в България 

217 научни институции и лаборатории от целия свят потвърждават, че СОVID-19 наистина НЕ съществува (ДОКУМЕНТИ)

САЩ признаха официално че 5G причинява СОVID-19

Защо беше убит Пьотър Гаряев? Вълнова (квантова) генетика. Генетично оръжие. Генетични ваксини, РНК-убиец с квантово активиране. «СОVID-19» – квантов вирус. Квантова защита (ВИДЕА)

ПЛАНдемията е била дълго и старателно подготвяна: Цензурирано видео на Д-р Дейвид Мартин от Еврорайха (ВИДЕО – БГ СУБ)

Какво ли e мал предвид Ротшилд през далечната 1992 г. с тази снимка и заглавие: ”Променяме генните ви”?😉

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Готови ли сте? Този път се готвят да избият 50% от човечеството! Следващата човешка ПЛАНдемия: Как Фаучи и Гейтс финансираха и превърнаха птичият грип H5N1 в биологично оръжие (ВИДЕА)

Гейтс: Следващата пландемия ще бъде десет пъти по-страшна (+ВИДЕО)

«Катастрофална зараза 2025» подготвят ни нова ПЛАНдемия («SEERS 2025» ВИДЕО – БГ СУБ) ОБНОВЕНА

Клаус Шваб: Великото зануляване ще включва „сливане на физическата, цифровата и биологичната идентичност“

Вие няма да имате/притежавате нищо, но ще бъдете щастливи

Последно от ЛЮБОПИТНО

Българин получи една година ЗАТВОР при строг режим и 10 000 лева глоба заради «нарушаване на СОVID мерките» през ПЛАНдемията: Клаус Шваб ПУБЛИЧНО ПРИЗНА, че планира да приложи ПРИНУДИТЕЛНИ блокировки в китайски стил по ЦЕЛИЯ СВЯТ по време на следващата ПЛАНдемия, която той ОЧАКВА да се случи СКОРО (ВИДЕО)

  Мъж получи една година ЗАТВОР заради «нарушаване на СОVID мерките» през ПЛАНдемията   «Присъда от