Генният чип като начало по пътя към безсмъртието (ВИДЕО)

/

Сътрудникът на университета в Охайo (САЩ) Даниел Галего -Перес (Daniel Gallego-Perez) – автор на новаторската разработка на генния  чип Tissue Nanotransfection (TNT),  в състояние да възстанови или да регенерира всеки повреден човешки орган,  публикува за това  доклад в Nature Nanotechnology, като  посочва, че откритието  му е готово за клинични изпитания върху хора.

Изпитанията на мишки са били успешни, и ето какво каза по този повод д-р Chandan Sen,  директор на Центъра за Клетъчна терапия в университета:

«Самият процес на използване на тази иновативна технология отнема няколко секунди. Лекарят докосва с генния чип отворена рана, и веднага след това го отстранява. Така се задейства програмата за  трансформация на  клетките.

Така например, в експерименти с мишки, ние препрограмирахме нужните клетки, и в рамките на няколко дни животните с инсулт и парализирани крайници напълно възстановиха функциите си и отново започнаха да тичат.»

Генната терапия е  медицинско направление, което не е ново, но   технологията на  Даниел Галего -Перес не предполага  използването на каквито и да било лекарства или клетки от  други хора, а просто използва TNT-чип (с големината на малка монета), зареден с желания генетичен код и протеинови блокове.

След което се генерира електрически ток, разширяват се каналите в клетъчните мембрани   чрез които се прехвърлят вътре в клетките определени  фрагменти от РНК или ДНК, невротрансмитери, хормони, строителни блокове, и това води до препрограмиране и планираната трансформация.

Ефективността на този метод достига 98 %, а процесът е много бърз, драматични промени се случват в рамките на няколко дни.

Ако трябва да се резюмира с   няколко думи, методът на  генния чип TNT може в рамките на дни да възстанови и дори да регенерира всеки един повреден орган в човешкото тяло.

На практика това е  началото на пътя към безсмъртието …

Последно от ВИДЕО

ВИДЕА: Това press-титутките няма да ви го кажат. Платените инФЛУенцъри още по-малко. Това в България го искат всички сороспии – Продължаваме поДмяната и Дейбъ-Лъгария са начело на този парад!

Тайван! Официално се съобщава, че броят на починалите с ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА ИНЖЕКЦИОННА ТЕЧНОСТ надвишава броят на починалите

Министерството на здравеопазването на Израел признава, че зеленият сертификат няма епидемиологична стойност и се използва за принуждаване на хората да се ваксинират! (ВИДЕО-БГ СУБ)

Досега не съм отправяла молба да споделяте нещата, които публикувам в профила си. Този път ще