Генният чип като начало по пътя към безсмъртието (ВИДЕО)

/

Сътрудникът на университета в Охайo (САЩ) Даниел Галего -Перес (Daniel Gallego-Perez) – автор на новаторската разработка на генния  чип Tissue Nanotransfection (TNT),  в състояние да възстанови или да регенерира всеки повреден човешки орган,  публикува за това  доклад в Nature Nanotechnology, като  посочва, че откритието  му е готово за клинични изпитания върху хора.

Изпитанията на мишки са били успешни, и ето какво каза по този повод д-р Chandan Sen,  директор на Центъра за Клетъчна терапия в университета:

«Самият процес на използване на тази иновативна технология отнема няколко секунди. Лекарят докосва с генния чип отворена рана, и веднага след това го отстранява. Така се задейства програмата за  трансформация на  клетките.

Така например, в експерименти с мишки, ние препрограмирахме нужните клетки, и в рамките на няколко дни животните с инсулт и парализирани крайници напълно възстановиха функциите си и отново започнаха да тичат.»

Генната терапия е  медицинско направление, което не е ново, но   технологията на  Даниел Галего -Перес не предполага  използването на каквито и да било лекарства или клетки от  други хора, а просто използва TNT-чип (с големината на малка монета), зареден с желания генетичен код и протеинови блокове.

След което се генерира електрически ток, разширяват се каналите в клетъчните мембрани   чрез които се прехвърлят вътре в клетките определени  фрагменти от РНК или ДНК, невротрансмитери, хормони, строителни блокове, и това води до препрограмиране и планираната трансформация.

Ефективността на този метод достига 98 %, а процесът е много бърз, драматични промени се случват в рамките на няколко дни.

Ако трябва да се резюмира с   няколко думи, методът на  генния чип TNT може в рамките на дни да възстанови и дори да регенерира всеки един повреден орган в човешкото тяло.

На практика това е  началото на пътя към безсмъртието …

Последно от ВИДЕО

Америка я чака голям скандал! Руските въоръжени сили край Мариупол заловиха генерал-лейтенант Роджър Клутие от армията на Съединените щати (ВИДЕО ОТ ЗАДЪРЖАНЕТО) ОБНОВЕНА Канадският генерал-лейтенант Тревър Кадийо беше арестуван при опит да избяга от „Азовстал“

Руските въоръжени сили край Мариупол заловиха командващия на НАТО генерал Клутие Америка я чака голям скандал

ПРЕВЕДЕНО ВИДЕО: Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните граждани на площада и да се извърши държавен преврат в Украйна през 2014 г. | Истината, за която осем години медиите мълчаха (ФИЛМ – БГ СУБ) | Десен сектор на Евромайдана (ФИЛМ – БГ СУБ)

Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните

Фейсбук страница

The Bulgarian Times