Генномодифицираните продукти водят до генна модификация на потребителя: Как ГМО нахлуват в светая-светих на човека – ДНК!

/

 

Учени установили, че когато употребяваме генномодифицирани продукти, в които са внедрени чужди гени, те не се преработват от храносмилането ни , а навлизат в кръвта и след това се предават на нашата ДНК. По този начин хората се подлагат на генна модификация.

Т.е. в ДНК на човека се вгражда чужд ген!

Според резултати от изследване, публикувано в PLOS – Публичната библиотека на науките, внедрени от генномодифицираните продукти гени били открити във фрагменти от ДНК, взети от хора. Тези гени не се променили в храносмилането им, макар че естествените гени на храните се разрушават.

Образците кръв показали по-висока концентрация на ДНК от растения, отколкото у човека. Това е много тревожен знак за човешкия организъм.

Защо са опасни генномодифицираните продукти?

Генномодифицираните организми са растения, животни или микроорганизми, в които с тяхната ДНК са извършени манипулации с различни методи с изкуствена рекомбинация и кръстосване.

Благодарение на ГМО в продуктите се получават желателни качества, например устойчивост на растенията към студ и болести и продължително съхраняване. Тези манипулации позволяват да се получат по-високи добиви.

Учени отдавна предупреждават за опасността от ГМО, които променят човешката ДНК, водят до влошаване на здравето и се отразяват на потомството.

В САЩ беше разрешено използването на генномодифицирана царевица само в храните на животни, но след това тя се появи и в хранителните продукти, предназначени за хората. Внедряването на генномодифицирани организми в храните е дело на големите хранителни корпорации.

С човечеството извършват генетичен експеримент!

Генетикът Дейвид Сузуки изразява своята загриженост, че човечеството дълги години е обект на масов генетичен експеримент и милиони хора продължават ежедневно да употребяват ГМО продукти.

Тези продукти завладяват нови и нови пазари и като следствие се получават нови човешки тела, прониквайки в светая светих – нашата ДНК.

Само един ген може да изпорти целия организъм.

Все повече честни учени се тревожат от неконтролираното използване на генномодифицирани продукти.
Безопасността на ГМО не беше доказана.

Нужни са задълбочени изследвания в тази област. Но повечето от тях се финансират от същите производители на ГМО. Те поръчват нужните им изводи.

Генномодифицираните продукти се появиха през 90-те години. Генномодифицирана соя се съдържа в колбаси, наденици, кренвирши и др.

През 2013 г. на пазара са допуснати 27 ГМ-култури: картофи, захарно цвекло, царевица, рапица, памук и др.

През 1994 г. се появиха генномодифицираните домати и ние ги видяхме в магазините.

Сред възможните рискове от ГМО продуктите учените посочват, че чрез тях в организма могат да попаднат гени-инхибитори на антибиотици. Това означава, че ако човек се разболее, лекарството няма да сработи и генът ще блокира действието му.

През 2002 г. в Африка се изостри проблемът с глада на населението. Американски биотехнологични корпорации предложиха на Зимбабве и Замбия хуманитарна помощ – ГМО продукти. Но техните правителства отказаха тази поддръжка и решиха, че за да запазят здравето на населението си, е по-добре да останат без храна.

Сред опасните последици от употребата на ГМО са безплодието и провокирането на рак.

Издaтeлcтвo PACПEP

ПОТВЪРДЕНО: ДНК от ГМО преминава директно в кръвоносната система, понякога на по-високо ниво от реалното човешко ДНК !

ЕС одобри използването на ГМО соя на Monsanto за храна на хора и животни: Вижте какво точно разрешиха от ЕК

ГМО: Биологичното оръжие на световната мафия

ГМО, използвани като променящи гена супероръжия, биха могли да направят човечеството изчезнал вид

Путин: Човешката еволюция е под голяма заплаха от ГМО и ваксини

 

Последно от БЪЛГАРИЯ

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница