Гигантска ръка на „извънземен“ е открита в перуанска пустиня

Открити са органични останки от три големи пръста, които могат да принадлежат на гигантски хуманоид или извънземно същество, погребани дълбоко в недрата под пустинята на Перу. Въпреки, че за сериозни научни институции, все още предстои да разгледат откритието, находката е вече официално обявена в публичното пространство. Екипът, който разкри така нареченият вече гигантски извънземен нокът се притеснява, да не се потули и този случай. Преди повече от 4 години беше открит гроб със скелети на близо 3 метрови хуманоиди, чиито черепи бяха очевидно удължени в задната част. Това откритие беше заметено под килима. Този път членовете на екипа казват, че откритието им е направено в района на Куско, Перу. Екипът допълнително твърди, че са открили удължен „човешки“ череп близо до ръката с три огромни и удължени пръста. Точното местоположение все още не е разкрито, по разбираеми причини, но откривателите намекнаха, че тази невероятна находка е открита в система от подземни пещери. Ако някои от Вас, които са гледали трета серия на документалният ми филм „Сериозно за НЛО„, ще си спомнят, че в началото ставаше въпрос за „Пещерите де лос Тайос“ и подземните коридори от тунели на Южна Америка.

Браян Фостър

 

Откритието е споделено с изследователя Браян Фостър (Brien Forester). Той твърди, че екип от умишлено неназовани за сега експерти е разгледал пръстите, като направили първата научна констатация, че ръката има твърде много кости, за да бъде от човек. Екипът от експерти също така заявил, че ръката се проверява, дали е истински биологичен обект, чрез серия от рентгенови снимки от ново поколение. „Нокътят“ е насрочен също за по-нататъшно изследване в престижни лаборатории на САЩ. Екипът разкри още, че радиовъглеродни и ДНК-тестове ще изведат откритието към истинския произход, което за сега и за съжаление е твърде песимистично за да преобърне историята на човечеството.

Петър Симеонов, PeshakoffStudio

Последно от ЕКЗОПОЛИТИКА

«Какво се случва?» Доклад за НЛО | Интервю на „Вашингтон Пост“ с Луис Елизондо. Луис Елизондо е отговарял за секретна програма, между 2007 и 2013 година за наблюдение и изследване на феномена UAP или Неидентифицирани Въздушни Феномени. Абревиатура за НЛО, използвана от Военното разузнаване на САЩ. Програмата е била финансирана с бюджет от 22 милиона долара (СЕДМА ЧАСТ-ВИДЕО)

• «Какво се случва?» Подземни бази (ПЪРВА ЧАСТ-ВИДЕО) • «Какво се случва?» Подземни бази (ВТОРА ЧАСТ-ВИДЕО) • «Какво се

«Какво се случва?» Ватикана за НЛО | Една религия, която променя кожата си като змия, не е религия на духовността, а на властта! Организирана религия. Приобщаването на остарели догми към нови факти и доказателства за присъствието на извънземен интелигентен разум с цел оцеляване е обречено на сигурен провал. Ето защо истината се схваща по-добре от периферията, а не от центъра й! (ПЕТА ЧАСТ-ВИДЕО)

• «Какво се случва?» Подземни бази (ПЪРВА ЧАСТ-ВИДЕО) • «Какво се случва?» Подземни бази (ВТОРА ЧАСТ-ВИДЕО) • «Какво се

«Какво се случва?» Министерство на отбраната на САЩ за НЛО: Извънреден епизод във връзка с бъдещия доклад на Пентагона по темата за НЛО на територията на САЩ (ПЕТА ЧАСТ-ВИДЕО)

• «Какво се случва?» Подземни бази (ПЪРВА ЧАСТ-ВИДЕО) • «Какво се случва?» Подземни бази (ВТОРА ЧАСТ-ВИДЕО) • «Какво се