Гигантска ръка на „извънземен“ е открита в перуанска пустиня

Открити са органични останки от три големи пръста, които могат да принадлежат на гигантски хуманоид или извънземно същество, погребани дълбоко в недрата под пустинята на Перу. Въпреки, че за сериозни научни институции, все още предстои да разгледат откритието, находката е вече официално обявена в публичното пространство. Екипът, който разкри така нареченият вече гигантски извънземен нокът се притеснява, да не се потули и този случай. Преди повече от 4 години беше открит гроб със скелети на близо 3 метрови хуманоиди, чиито черепи бяха очевидно удължени в задната част. Това откритие беше заметено под килима. Този път членовете на екипа казват, че откритието им е направено в района на Куско, Перу. Екипът допълнително твърди, че са открили удължен „човешки“ череп близо до ръката с три огромни и удължени пръста. Точното местоположение все още не е разкрито, по разбираеми причини, но откривателите намекнаха, че тази невероятна находка е открита в система от подземни пещери. Ако някои от Вас, които са гледали трета серия на документалният ми филм „Сериозно за НЛО„, ще си спомнят, че в началото ставаше въпрос за „Пещерите де лос Тайос“ и подземните коридори от тунели на Южна Америка.

Браян Фостър

 

Откритието е споделено с изследователя Браян Фостър (Brien Forester). Той твърди, че екип от умишлено неназовани за сега експерти е разгледал пръстите, като направили първата научна констатация, че ръката има твърде много кости, за да бъде от човек. Екипът от експерти също така заявил, че ръката се проверява, дали е истински биологичен обект, чрез серия от рентгенови снимки от ново поколение. „Нокътят“ е насрочен също за по-нататъшно изследване в престижни лаборатории на САЩ. Екипът разкри още, че радиовъглеродни и ДНК-тестове ще изведат откритието към истинския произход, което за сега и за съжаление е твърде песимистично за да преобърне историята на човечеството.

Петър Симеонов, PeshakoffStudio

Последно от ЕКЗОПОЛИТИКА

Атлантида (ВТОРА ЧАСТ)

ПЪРВА ЧАСТ С ПРЕДИСЛОВИЕ ВИЖТЕ ТУК 👇 Атлантида (ПЪРВА ЧАСТ) Атлантида (ВТОРА ЧАСТ) От Крис Томас

«Какво се случва?» ДОКЛАДЪТ UAP | Пентагонът ще отвори официален офис за изследване на НЛО (доклади). След доклад от юни, в който правителството на САЩ призна, че не може да обясни повечето неидентифицирани въздушни явления, Министерството на отбраната заяви, че ще увеличи усилията си, създавайки официален офис за изучаване на подобни събития. В памет на Проф. Лъчезар Филипов (ОСМА ЧАСТ-ВИДЕО)

  ВИДЕО   СПОДЕЛЕТЕ

Фейсбук страница

The Bulgarian Times