Гигантски НЛО се врязва в Слънцето … и после спокойно отлита (ВИДЕО)

/

Космическият изследователски апарат SOHO предаде нови снимки на нашата звезда, на които уфолозите откриха нещо невероятно.

Заслужава да се подчертае, че сондата SOHO и преди постоянно е заснемала странни обекти в близост до Слънцето, които не се вписват в понятието – естествени. Най-вероятно всички тези „аномалии“ са изкуствени. Единственото нещо, което изненадва, и поради това се подлага на съмнение, е твърде големият размер на тези „изкуствени обекти.“

Но снимките на SOHO от 15 февруари буквално шокираха изследователи и уфолози (виж видеото).

В началото можете да видите странни пръстеновидни обекти – в горната част на снимките. На следващите, по-късни снимки, се появява изключително ярък НЛО, който сякаш се състои от три диска и който, със своите ясни очертания, никак не прилича на естествен обект.

Този странен обект с висока скорост се движи по дъга около Слънцето, след това се сблъсква с горещата повърхност на звездата, така че светилото в отговор излъчва мощен пламък, който може да се види на снимката във вид на ярка светкавица.

Този странен обект по размери е сравним с диаметъра на Юпитер. Как е възможно това? Не е ясно.

Уфолозите изразяват различни предположения: първо, ние може би виждаме някакви огромни станции на извънземните, които ги зареждат с енергия, като второ това може да са напълно различен вид извънземни – гигантски, и с неорганичен произход. За тях, може би, Слънцето не е опасно – за тях то може да е източник на „храна“ и енергия…

Последно от ВИДЕО

Америка я чака голям скандал! Руските въоръжени сили край Мариупол заловиха генерал-лейтенант Роджър Клутие от армията на Съединените щати (ВИДЕО ОТ ЗАДЪРЖАНЕТО) ОБНОВЕНА Канадският генерал-лейтенант Тревър Кадийо беше арестуван при опит да избяга от „Азовстал“ (ОБНОВЕНА) Арестуваха Адмирал Ерик Олсън!

Руските въоръжени сили край Мариупол заловиха командващия на НАТО генерал Клутие Америка я чака голям скандал

ПРЕВЕДЕНО ВИДЕО: Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните граждани на площада и да се извърши държавен преврат в Украйна през 2014 г. | Истината, за която осем години медиите мълчаха (ФИЛМ – БГ СУБ) | Десен сектор на Евромайдана (ФИЛМ – БГ СУБ)

Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните

Фейсбук страница

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times