Гледайте! Японци се извиняват на народа си, че след 25 години за първи път са вдигнали цените с 9 ЦЕНТА! (ВИДЕО)

/

Как се извиняват в Япония за повишението на цените. След 25 години застой в цените управителите на японска фирма се извиняват със специално видео на народа, че са вдигнали цените с 9 ЦЕНТА! Японски производител на сладолед се извини по телевизията за увеличението на цената на сладоледа с 9 цента.

Akagi Nyugyo, много популярна марка сред учениците, увеличи цената на своя сладолед GariGarikun за първи път от четвърт век след години на дефлация. След ответната реакция фирмата се извини публично с едноминутна телевизионна реклама, в която цялото ръководство и служителите на компанията се покланят в знак на извинение към своите клиенти. Последното увеличение на цената било 1991 г., когато компанията се извинила официално във вестник за покачване на цената с 8 цента.

У нас за 20 години: Токът е скочил 120-130 пъти, храните са поскъпнали 50 пъти, а заплатата едва 4 пъти и геноцидът продължава БЕЗ ИЗВИНЕНИЕ от никой !…

 

ВИДЕО

 

 

 

Научен бюлетин: Електронните електромери фалшифицират показанията шест пъти повече от реалното потребление на енергия (ОБНОВЕНА)

 

Последно от ВИДЕО

Чуйте пълния запис на Радостин Василев от скандалното заседание на Националния съвет на ПП – Костадинов: Ръководството на ПП и ДБ трябва да бъде арестувано за държавна измяна

Записът потвърждава, че сме колония и чуждите посолства ни редят правителствата и службите… Кирил Петков в