Художник от град Алепо, Сирия, през 2019 г., построил скулптура от руините на това, което е било негов дом и е написал върху нея. ;("това е свободата, която ни беше донесена, като "хуманитарна помощ" САЩ. ").!

Говорителят на китайското външно министерство Уан Уенбин със силни думи към САЩ (ВИДЕО)

 

Говорителят на китайското външно министерство Уан Уенбин:

«Това, което наистина е тревожно, е опустошителното въздействие на САЩ върху световния мир и стабилност. Америка е най-големият производител на война. САЩ не са били във война само 16 години от своята кратка 240-годишна история. САЩ са инициирали около 80% от световните въоръжени конфликти след края на Втората световна война. Съединените щати най-много нарушават суверенитета на други държави и се месят във вътрешните работи на други държави. От края на Втората световна война САЩ са се опитали да свалят над 50 чужди правителства, брутално са се намесили в избори в най-малко 30 държави и са се опитали да убият над 50 чуждестранни лидери. САЩ продължават да бъдат най-големият източник на конфронтация между лагерите. Водените от САЩ войни на НАТО срещу Афганистан, Ирак и Сирия доведоха до повече от 900 000 жертви и 37 милиона бежанци. Докато хегемонистичните политики на Америка и войнствените тенденции продължават, няма да има мир в света.»

ВИДЕО

Последно от СВЯТ

Медведев нарече Байдън рептил

  Медведев нарече Байдън, Зеленски и още четирима западни политици рептилоиди Дмитрий Медведев е бивш президент и министър-председател, а