ГРАБЕЖЪТ на века: Златото на България (ВИДЕО)

/

В България има злато за 1 трилион и 100 милиарда долара!

Ограбвана с МИЛИАРДИ ли е страната ни от даването на златото ни на Дънди Прешъс Металс? Защо проф. Вълко Гергелчев изчислява загубите за България на десетки милиарди? Какви други ценни метали има в земята ни? Сребро, Олово, други? Защо Иван Костов сключва сделката с канадската корпорация, а Симеон Сакскобургготски, Сергей Станишев, Бойко Борисов добавят към него клаузи, които допълнително удрят българския интерес? Има ли извършено ПРЕСТЪПЛЕНИЕ и може ли да се върнете златодобива в Челопеч (и не само) обратно в български ръце?

В ПАМЕТ НА ГЕОЛОГА ПРОФЕСОР ВЪЛКО ГЕРГЕЛЧЕВ

ВИДЕО

БЕЛЕЖКА НА РЕДАКТОРА

⚠️⚠️⚠️ Не става въпрос само за злато! Германий е рядък елемент и много скъп! – 1 920 000 $ за тон! „Дънди прешъс металс“ са добили ⚠️ само от мина „Челопеч“ за 2011 г. и 2012 г. ⚠️ 146,8 тона германий! ⚠️ това количество е почти равно на добива на германий за ⚠️ целия свят, който е към 85 тона за една година! А „Дънди прешъс металс“ цялото това количество добива ⚠️ само в мина „Челопеч“ без да платят ⚠️ нито стотинка. Това се крие зад неизгодната концесия за добив на злато! Освен безумно ниската цена на концесията за злато и неплатения германий там се добиват и още ⚠️ 18 скъпи елемента!

ПО ТЕМАТА

ГРАБЕЖЪТ продължава: БГ злато за 1,1 млрд. лв. доби Дънди за година

 

Да си върнем българското злато в България! (ВИДЕА)

 

Всички искаме промяна, но не знаем как ще я постигнем. Защото сме научени да бъдем роби и да мислим само като роби. За да се освободим, трябва да започнем да мислим като свободни хора! (ВИДЕО)

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

България под еврейско робство (ВИДЕО)

 

 

Последно от БЪЛГАРИЯ

Мислехте го за конспирация? Ах, тези конспирации, все се оказват истина!! Честито, планът за намаляване на човечеството продължава с пълна сила!!! Следващата точка от плана на глобалистите е в ход – обвързване на парите на хората с въглеродните емисии: Централна Кооперативна Банка въвежда въглероден калкулатор

    Следващата точка от плана на глобалистите е в ход – обвързване на парите на