Далай Лама: Извънземните са същите като нас

Духовният лидер призова да се подготвим за скорошна среща с извънземните

 Поканен в университета в Портланд (Орегон), за да говори пред студентите за вселената и мястото на човека в нея, Далай Лама засегна и темата за извънземните. Това предизвика шок, особено поради факта, че това е изказване на един от водачите на човечеството, тъй като, както е добре известно, личности от такъв мащаб, поради различни причини избягват тази тема. Духовният лидер разказа на студентите и не само на тях , че великата среща с извънземна цивилизация не е далеч. Неговите идеи са наистина шокиращи, защото той призова студентите да бъдат готови за този момент, когато разберат за гости от други галактики.

„В крайна сметка ние ще приемем посетители от друга галактика. Те  също са хора. Може би с малко по-различен вид, но в действителност, са такива. Те са чувстващи същества. Ние трябва да разберем, че извънземните – това са същества, които чувстват нещата по същия начин, както и ние, дори ако се различават от нас по външен вид“– казва Далай Лама.

Интересно е и изказването на Далай Лама , че моментът на срещата с извънземните ще бъде шок за повечето хора, тъй като обликът на тези съзнателни същества може да бъде травмиращ.  По този начин, може да се кажем, че за пръв път човечеството е готово за момента, който ще промени живота му от всички гледни точки. Никой не може да каже точно кога ще се случи това. Може би, когато човечеството бъде готово, а тази готовност включва много неща. НЕПОЗНАТО

Последно от ЕКЗОПОЛИТИКА

«Какво се случва?» Доклад за НЛО | Интервю на „Вашингтон Пост“ с Луис Елизондо. Луис Елизондо е отговарял за секретна програма, между 2007 и 2013 година за наблюдение и изследване на феномена UAP или Неидентифицирани Въздушни Феномени. Абревиатура за НЛО, използвана от Военното разузнаване на САЩ. Програмата е била финансирана с бюджет от 22 милиона долара (СЕДМА ЧАСТ-ВИДЕО)

• «Какво се случва?» Подземни бази (ПЪРВА ЧАСТ-ВИДЕО) • «Какво се случва?» Подземни бази (ВТОРА ЧАСТ-ВИДЕО) • «Какво се

«Какво се случва?» Ватикана за НЛО | Една религия, която променя кожата си като змия, не е религия на духовността, а на властта! Организирана религия. Приобщаването на остарели догми към нови факти и доказателства за присъствието на извънземен интелигентен разум с цел оцеляване е обречено на сигурен провал. Ето защо истината се схваща по-добре от периферията, а не от центъра й! (ПЕТА ЧАСТ-ВИДЕО)

• «Какво се случва?» Подземни бази (ПЪРВА ЧАСТ-ВИДЕО) • «Какво се случва?» Подземни бази (ВТОРА ЧАСТ-ВИДЕО) • «Какво се

«Какво се случва?» Министерство на отбраната на САЩ за НЛО: Извънреден епизод във връзка с бъдещия доклад на Пентагона по темата за НЛО на територията на САЩ (ПЕТА ЧАСТ-ВИДЕО)

• «Какво се случва?» Подземни бази (ПЪРВА ЧАСТ-ВИДЕО) • «Какво се случва?» Подземни бази (ВТОРА ЧАСТ-ВИДЕО) • «Какво се