Да, коронавирусът е БИООРЪЖИЕ с генна последователност, която е възможна само ако е генетично модифицирана в лаборатория

 

Истината за новия коронавирус започва да излиза наяве чрез сферата на независимата наука с нови изследвания, сочещи странни аномалии в генетичната структура на вируса, които предполагат, че е повече от вероятно той да е биологично оръжие.

Публикувано в онлайн списанието bioRxiv, проучване установи, че новият коронавирус съдържа „ключови структурни протеини“ от ХИВ. Озаглавен, „Uncanny similarity of unique inserts in the 2019-nCoV spike protein to HIV-1 gp120 and Gag”, документът идентифицира четири уникални вмъквания в гликопротеина на вируса, които не присъстват в никаква друга форма на коронавирус, което означава, че този е съвсем различен.

Документът навлиза в допълнителни специфики за това, как тези вложки не изглеждат естествени, стигайки до извода, че инженерството на нов коронавирус с тези необичайни генни последователности „е малко вероятно да е дело на природа“, като отново посочва неговия неестествен произход.

Почти никой не знае за това проучване, тъй като мейнстрийм медиите го игнорират, както и последиците от него. А независимите медии като Zero Hedge, които се осмелиха да съобщят за него, сега систематично се цензурират от Twitter и други социални медийни платформи за разпространение на „дезинформация“.

„Всяко предположение, че коронавирусът е проектиран като биологично оръжие, трябва незабавно да бъде елиминирано“, пише Майк Адамс, здравен рейнджър, за ситуацията.

„Медиите се стремят да обвиняват за това Майката Природа – т.е. прилепи, змии, морски дарове и др. – вместо човешките същества, които си играят със смъртоносни биологични оръжия, предназначени да погубват човешкия живот.“

Пускането на коронавирус беше случайно или умишлено?

Въз основа на информацията, представена от Zero Hedge, който сайт е забранен от Twitter, изглежда, че новият коронавирус всъщност е произведено биологично оръжие. Остава въпросът дали случайно или умишлено е бил освободен.

Д-р Пенг Зу, Доктор на науките, за който Zero Hedge обяви, че е работил със смъртоносни вируси в Института по вирусология на Ухан, много лесно би могъл да се включи в изследванията на този конкретен вирус. Или е възможно той да е разработен нарочно като скрито биооръжие, за да освободи хаоса по света.

Имайте предвид, че горепосоченото изследване е оттеглено, което означава, че някой е попаднал на изследователите, които са го публикували и ги е притиснал да го оттеглят, вероятно защото съдържа твърде много истина.

Очевидно има много повече от историята, отколкото всички ни разказват и показват, и въпреки това корпоративните медии продължават да публикуват лъжи – или изобщо нищо – за истинския произход на новия коронавирус. Всички се очаква просто да повярваме в разказа, че прилепите и змиите на пазара на морски дарове причиниха това, случаят приключен.

„Без съмнение авторите на този конкретен документ са били достатъчно заплашени да преразгледат своите заключения и скоро ще бъде публикувана актуализация на оригиналната им книга, която ефективно отрича всичко, което са заявили в оригиналния документ“, твърди Адамс.

„Криминалното крило отново показа твърдата си ръка, разбира се, и тази тактика да заплашва учените със загуба на финансиране, да бъдат в черния списък или дори физически заплашвани и убити, изобщо не е необичайна.“

Времето ще покаже, тъй като очевидно има твърде много истина, за да се справи широката общественост, така че трябва да бъде задушена и погребана, поне засега.

Автор: Ethan Huff
Източник: Natural News
Превод: Био Поглед

Да, коронавирусът е БИООРЪЖИЕ с генна последователност, която е възможна само ако е генетично модифицирана в лаборатория

 

 

 

Д-р Пламен Пасков: “Коронавируса е чист биоинженерингов тероризъм“ (ВИДЕО) |ОБНОВЕНА|

 

Новата Чума – Коронавируса | Официално вече и в Европа. Сценарият – 60 млн. мъртви! Първи биологичен „Чернобил“? Коя е лабораторията изпуснала „Коронавируса“? Господ да ни е на помощ! (ВИДЕО)

 

Как Бил Гейтс спонсорира разработката на коронавируса

 

Официално от суперспециалист, политик, съветник на немското правителство, директор на специализиран в тази област институт: “Много опасна чума!“

 

От форума на Световната здравна организация | Коранавируса, – враг № 1 на човечеството: Шефът на СЗО

 

През  февруари 2017 Гейтс ни обеща пандемия. А през април 2018 Бил Гейтс, който обожава евгениката (не пак, а отново) ни обеща глобална пандемия и смъртта на 30 милиона души?

Бил Гейтс и ваксините – евгеника в действие; Бил Гейтс:

„В света днес има 6,5 милиарда хора и броят им върви към 9 милиарда. И ако ние свършим наистина добра работа с НОВИТЕ ВАКСИНИ, ЗДРАВНИТЕ ГРИЖИ, репродуктивното здравно обслужване, вероятно бихме могли да намалим този брой с 15%…“ (ВИДЕО)

 

Всичко, което НЕ трябваше да знаете за ваксините

 

Евгеника: Ние решаваме кой ще живее, Дж. Бърнард Шоу

Вашият коментар

Your email address will not be published.

Предишна Статия

Правителството на САЩ преобразува 11 свои военни бази в Америка в “карантинни центрове“ заради коронавируса

Следваща Статия

Новини за короночумата

Последно от СВЯТ

Don`t copy text!