Да си дойдем на думата! Ватиканът влиза в „Глобален алианс“ с Ротшилд, Фондация Рокфелер и големи банки, за създаване на Големия рестарт (ВИДЕО)

/

Папа Франциск обяви, че Ватикана ще влезе в „глобален съюз“ с най-големите банки в света, международни корпорации и глобалистически фондации, за да създаде икономически съвет, наречен “Пазители” целящ преразпределение на богатството по целия свят. Елитната група осъществява „историческо сътрудничество на ръководители и глобални лидери, които работят с моралното ръководство на Франциск, за да се реорганизира световната капиталистическа система в трансхуманистичен социалистически световен ред, който ще унищожи частната собственост и валутата.

Ватиканът влиза в „Глобален алианс“ с Ротшилд, Фондация Рокфелер и големи банки, за създаване на Големия рестарт.

Папа Франциск обяви, че Ватикана ще влезе в „глобален съюз“ с най-големите банки в света, международни корпорации и глобалистически фондации, за да създаде икономически съвет, целящ преразпределение на богатството по целия свят.

Глобалистката инициатива, Съветът за приобщаващ капитализъм, се нарича прокапиталистическа организация, с цел да създаде „по-силни, по-справедливи и сътруднически икономики и общества“.

Елитната група, която се нарича Пазители, нарича себе си „историческо сътрудничество на ръководители и глобални лидери, които работят с моралното ръководство на Франциск, за да се възползват завинаги от бизнес възможностите“.

„Отговаряме на предизвикателството на папа Франциск да създадем по-приобщаваща икономика, която по-справедливо разпределя ползите от капитализма и позволява на хората да разгърнат пълния си потенциал“, казва наследницата на банката Лин Форестър де Ротшилд във видеото.

В допълнение към папа Франциск, сред пазителите са изпълнителните директори на Visa, Mastercard, Bank of America и BP, както и Лин Форестър де Ротшилд, президентът на фондация Форд Дарън Уокър, президентът на фондация Рокфелер Раджив Шах и специалният пратеник на ООН за климата Марк Карни.

„Пазителите“, както се наричат членовете на борда, са топ мениджърите на най-големите корпорации в света, които са поели ангажимент да предприемат смели стъпки към създаване на приобщаващ капитализъм „, каза Форбс в сряда.

Пазителите ще поемат отговорност, като се ангажират със списък от планирани действия, които се занимават с екологични, социални и управленски проблеми.

Това става, след като Световния икономически форум, ООН и други институции наскоро призоваха за „Great Reset“ (Великото зануляване), за да се реорганизира световната капиталистическа система в трансхуманистичен социалистически световен ред, който ще унищожи частната собственост и валутата.

  • Олег Костадинов

Папа Франциск се кланя и целува ръцете на Ротшилд и Рокфелер (ВИДЕО)

Истината за папата и Ватикана: Католическата църква притежава повече богатство, от която и да е банка, корпорация, тръст или правителство

 

ВСИЧКО ЗА ИЗМАМАТА НА 21 ВЕК ТУК

https://thebulgariantimes.com/%d0%97%d0%b0-%d0%b8%d0%b7%d0%bb%d1%8a%d1%87%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b5-%d0%bf%d0%be-%d0%9d%d0%be%d0%b2%d0%b0-%d0%a2%d0%92-%d0%91%d0%a2%d0%92-%d0%91%d0%9d%d0%a2-%d0%b8-%d0%b4%d1%80%d1%83%d0%b3%d0%b8-5/

Последно от ВИДЕО

Останки на нечовешки същества са извадени от катастрофирал извънземен космически кораб! НОВИНАТА НА ХИЛЯДОЛЕТИЕТО: Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани от правителството на САЩ (ВИДЕО)

  Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани