Дейвид Айк за гъбичките, рака и хлебната сода: Заговорът на кукловодите (ВИДЕО)

/

“Всички видове рак са гъбички. Най-ефективното средство за борба с гъбичките днес е натриевият бикарбонат (хлебната сода). Тя трябва да се употребява в правилна дозировка, да се вкарва колкото може по-дълбоко в тъканите, за да може пряко да контактува с гъбичките…”
.Д-р Тулио Симончини

“Трябва да отворим очи и да осъзнаем, че онова, което виждаме по ТВ и четем във вестниците, е лъжа, която диктуват властите.”
Д-р Тулио Симончини

“Сега ние можем да излекуваме всеки рак. Цялата информация се съдържа във фонда на Рокфелер и може да бъде обнародвана при съответното решение…”
Д-р Ричард Дей, 1969 г.

“Елитът иска да съкрати населението, затова хората трябва да страдат и умират по-рано. Ако някой лекар внезапно открие ефективен начин за лечение на рак, той веднага попада под обстрела на медицинския картел и официалните структури…”
Дейвид Айк

Осем милиона души умират ежегодно от рак в света. Само в САЩ те са повече от половин милион. Смъртността от онкозаболяванията към 2030 година може да стигне 12 милиона. Ракът е най-разпространената причина за смъртта във възрастовата група до 85 години. В САЩ от рак умира всеки четвърти. Американците се лишиха от много свободи, когато се съгласиха да “ги защитават от тероризма”, но хората продължават да боледуват и умират от болести, които “елитните семейства” и техните фармацевтични картели отказват да лекуват.

Аз вече разказах в една своя статия, че д-р Ричард Дей, шеф на организацията за “Планирано родителство”, която се занимава с евгеника (наука за подобряване на човешките наследствени белези чрез намеса в човешката популация) и се контролира от клана Рокфелер, през 1969 г. направи изявление пред лекари в Питсбърг, в което им разказа за наближаващата трансформация на глобалното общество. Той помоли докторите да изключат записващите устройства и да не пишат, докато чете дългия списък с планираните мерки за промяната на глобалното общество. Но един лекар все пак записал онова, което ни готвят в рамките на този проект на социалното инженерство; след това той разпространил тази информация в обществото. Днес, след повече от 40 години, ние можем да видим колко верни бяха предсказанията на Ричард Дей.

Защо припомням този факт? Защото на онази конференция, през 1969 г., Ричард Дей каза: “Сега ние можем да излекуваме всеки рак. Цялата информация се съдържа във фонда на Рокфелер и може да бъде обнародвана след съответното решение…” Дей посочи, че ако хората умират бавно от “рак или нещо друго”, ще се забавят темповете на прираст на населението…” Т. нар. господари на света не искат да лекуват рака, защото нямат душа. Фармацевтичният бизнес не си поставя за цел да излекува този бич за днешните хора.

Защо да лекуват болестта, ако може да трупат пари в борбата със симптомите?! Освен това не е задължително да предупредят доверчивите пациенти, че отровите от химиотерапията убиват както раковите, така и здравите клетки, и в крайна сметка – и самия човек. Аз мисля, че това не се прави дори само заради парите… Елитът иска да съкрати населението, затова хората трябва да страдат и умират по-рано. Ако някой лекар внезапно открие ефективен начин за лечение на рак, той веднага попада под обстрела на медицинския картел и официалните структури.

Един от онези, които открито тръгнаха срещу системата, беше италианецът Тулио Симончини. Срещу него започнаха атаки от всички страни; дори го вкарваха за три години в затвора, защото той започна успешно да лекува хората в последните стадии на рак. “Престъплението” му се заключаваше в това, че той разбра, че злокачествените тумори са разраснали се гъбички от вида кандида (ферментационна гъбичка, която има паразитна природа и живее дори в организма на здрави хора; силният имунитет държи кандида под контрол, но ако организмът е отслабен, гъбата се разпространява в цялото тяло и предизвиква злокачествени тумори). Моят приятел Майк Ламберт от клиниката “Шен” казва за кандида:

“Гъбичките и особено кандида паразитират в организма на човека. Този организъм, както всеки друг паразит, за да се възпроизвежда, има нужда от донор. Продуктите от жизнената дейност на кандида отслабват имунната система и предизвикват физически и психически дискомфорт у човека…”

Тулио Симончини смята, че раковото образувание представлява голямо количество размножили се гъбички кандида и че традиционното обяснение за природата на рака е съвършено неправилно. Като специалист в областта на онкологията и метаболитните нарушения, той се изправи срещу интелектуалния конформизъм на традиционната медицина, против традиционните методи на “лечение” на глобалната епидемия на рака. Той реши да говори истината на своите пациенти, а не да повтаря зазубрените в медицинския институт фрази.

От момента, в който започва да се занимава с медицина, Симончини разбира, че лекуват рак неправилно:

“Аз видях как страдат хората. В детското онкологично отделение, в което работех, всички деца умираха. Всичко в мен се беше свило пред страдалчетата, загиващи от химиотерапията и радиацията…”

Желанието да помогне на пациентите го стимулира да търси нови пътища за лечение на тази болест. Симончини решава да загърби всичко, което знае за онкологията, и да започне собствено независимо изследване в тази област. Той открива, че всички видове рак се проявяват по един и същ начин, независимо в кой орган или тъкан се е образувал туморът, и че всички злокачествени новообразувания имат бял цвят. Симончини започва да търси сходство на раковия тумор с нещо друго. И стига до извода, че раковото образувание прилича на гъбичката кандида (млечница).

Развитието на болестта според Симончини протича по следния сценарий:

Гъбичката кандида, която се контролира от силния имунитет, започва да се размножава в отслабения организъм и образува своеобразна “колония”. Когато някой орган се зарази с млечница, имунитетът се опитва да го защити от чуждородното “нападение”. Имунните клетки изграждат защитна бариера от клетки на организма срещу гъбичката. Именно това образувание традиционната медицина нарича „рак”.

Според официалната медицина метастазите в организма се предизвикват от разпространението на “злокачествените” клетки в органите и тъканите. Симончини обаче твърди, че метастазите се предизвикват от разпространението на гъбичките кандида в организма. Гъбичките кандида могат да бъдат унищожени само от клетките на нормално функциониращия имунитет. Имунната система е ключът към оздравяването, твърди д-р Симончини.

Всяка година количеството на заболелите от рак расте. Това явление прилича на добре планирана война срещу имунитета на човека, война, която става все по-ожесточена. Имунитетът в организма на човека отслабва от хранителните продукти, хранителните добавки, пестицидите и хербицидите, ваксините, електромагнитните и микровълновите технологии, фармацевтичните препарати, стреса и пр. Децата до две години се ваксинират с около 25 ваксини, а в това време имунитетът им едва започва да се формира.

Напоследък много експерти твърдят, че планът на Илюминатите предвижда масовата депопулация чрез отслабване на имунната система на хората. А кое унищожава имунитета най-бързо – химиотерапията. Добавете още и радиотерапията. Днес това са най-ефективните методи за разрушаване клетките на организма.

Най-съвременното общопризнато “лечение” в онкологията се основава на постулата (положение, което не е доказано, но се приема по необходимост за истинно), че химиотерапията първо убива раковите клетки на пациента. Отровните съединения на химиотерапията обаче убиват здравите клетки на имунната система. Но гъбичката кандида не изчезва. Остатъците от имунната система не са в състояние да държат под контрол клетките на кандида. Гъбичката се преселва в други органи и тъкани. Ракът плъзва в целия организъм. Онези, които уж са оздравели след хирургичната намеса и химиотерапията, по-скоро са получили бомба с часовников механизъм. Имунитетът им е разрушен, рецидивите са само въпрос на време. С други думи – химиотерапията убива хората, които уж трябва да лекува.

За да се излекува ракът, е необходимо да се засили имунитетът, а не да се отслаби.

Когато Симончини разбира, че ракът има гъбична природа, започва да търси ефективното активно вещество за борба с него. Той стига до извода, че противогъбичните препарати не действат. Кандида бързо мутира и се приспособява към всеки препарат, дори започва да се храни с него.

Остава само старото, проверено, евтино и достъпно средство срещу гъбичките – натриевият бикарбонат, основният компонент на хлебната сода. Гъбичката кандида не може да се адаптира към натриевия бикарбонат. Пациентите на Симончини пият соден разтвор или содата се вкарва пряко в тумора с помощта на специален апарат, подобен на ендоскоп.

През 1983 г. Симончини лекува италианеца Генаро Сангермано, на когото лекарите предрекли смърт след няколко месеца (от рак на белия дроб). След време този човек напълно се излекувал, ракът изчезнал.

Окрилен от успеха и с други пациенти, Симончини представя своите резултати на италианското министерство на здравеопазването, надявайки се да започнат клинични изследвания и да проверят как работи методът му. Какво било учудването му, когато ръководството на министерството не само не разгледало неговите изследвания, но го лишило от медицински лиценз за лечение на пациенти с лекарства, които не са одобрени. Масмедиите започват кампания срещу Симончини, надсмиват му се и изливат потоци от кал върху него. Скоро този талантлив лекар влиза за три години в затвора, с обвинението, че “убивал пациентите си”.

Симончини е атакуван от всички страни. Ръководството на министерството заявява, че методът на лечение на ракови заболявания с натриев бикарбонат е смешно и опасно. Сега, когато милиони пациенти умират от мъчителна смърт чрез “проверената” и “безопасна” химиотерапия, медиците продължават да забраняват лечението с натриев бикарбонат.

За щастие Тулио Симончини не се отчайва и продължава своята работа. Днес за него светът знае от устни разкази и интернет.

Този лекар твори чудеса и лекува дори най-напредналите случаи на онкология с простия и евтин метод – натриевия бикарбонат. Понякога лечението продължава с месеци, в други случаи, например при рак на гърдата – само няколко дни. Често Симончини просто разказва на хората какво трябва да правят по телефона или по електронната поща. Той дори лично не присъства по време на лечението, но резултатите му надхвърлят всички очаквания.

Раковите клетки съдържат уникалния биомаркер, ензима CYP1B1. Ензимите са белтъчини, които са катализатори на химическите реакции в организма. CYP1B1 променя химическата структура на веществото салвестрол, което се съдържа в много плодове и зеленчуци. Химическата реакция превръща салвестрола в компонент, който убива раковите, без да поврежда здравите, клетки. Този ензим се изработва само в раковите клетки и взаимодейства със салвестрола в плодовете и зеленчуците, образувайки субстанция, която убива само раковите клетки. Салвестролът е естествената защита, която се съдържа в плодовете и зеленчуците, за борба с гъбичките. Ако растението е подложено с висок риск на гъбично заболяване, толкова повече салвестрол съдържа. Плодове и зеленчуци, които съдържат салвестрол: черната и червената боровинка, ягодата, малината, гроздето, горската ягода, клюквата, ябълките, прасковите, зелените зеленчуци (броколи и всеки друг вид зеле), артишокът, червените и жълтите чушки, авокадото, патладжаните. Агро- и фармацевтичните компании произвеждат химически фунгициди, които убиват гъбичките и пречат да се създаде естествена защита (салвестрол) в растенията срещу гъбичното заболяване. Салвестрол съдържат само плодовете и зеленчуците, които не са обработени с химически фунгициди. Най-разпространените фунгициди блокират изработването на CYP1B1. Затова ако ядете химически обработени плодове и зеленчуци, няма да получите никакъв оздравителен ефект.

Кланът Рокфелер иска хората да умират от рак и никакво лекарство да не го лекува. Страданията на хората са им безразлични. Дори обратното – колкото повече страдат, толкова по-добре. Добре, че “психарят” Симончини продължава да лекува хората, защото в света на “нормалните” милиони пациенти продължават да умират от неправилно лечение, изградено върху неправилни постулати. Благодарение на такива хора като Симончини болните получават надежда в този объркан свят. На хората са им нужни лекари като Симончини. Гъбичките започват да се размножават в организма, когато възникне окислителен (оксидативен) стрес. Нетрадиционните методи на лечение нанасят съкрушителен удар по фармацевтичната индустрия. Дали вярвате или не, но на мощните корпорации, които произвеждат скъпо струващи лекарства, не им е изгодно, “нелечимите” болести да се лекуват. Целият им капитал се гради върху болестите на човечеството; цялата тази индустрия се издържа от “нелечимите болести”. Тези корпорации водят истинска война против хора като д-р Тулио Симончини.

Дейвид Айк

СОДАТА Е ИСТИНСКИ ЕЛЕКСИР ЗА:

1. Профилактика и лечение на рака;

2. Лечение на алкохолизма;

3. Отказване от пушене;

4. Лечение на всички видове наркомании и токсикомании;

5. Извежда от организма оловото, кадмия, живака, талия, бария, бисмута и други тежки метали;

6. Извежда радиоактивните изотопи от организма;

7. Алкализира и разтваря всички вредни отложения в ставите, гръбначния стълб, камъните в черния дроб, бъбреците и жлъчния мехур;

8. Очиства организма от отровни вещества, които той произвежда при раздразнение, злоба, ненавист, завист, съмнение, недоволство и други вредни чувства и мисли на човека.

Издателство PACПEP

ВИДЕО

Кратка извадка от видеото:

Известният английски писател Дейвид Айк неотдавна потресе обществеността с поредната си сензационна публикация. В нея се казва, че всяко раково заболяване е лесно излечимо. А че в света ежегодно умират 9 милиона човека, това е вследствие реализацията на план на Световното Правителство за намаляване населението на планетата. “Нашият свят е обречен и го чака трагична участ ако човечеството продължи да бездейства“, казва Дейвид Айк.

И така: В ръцете на Дейвид Айк попаднали секретни документи, от преди повече от 40 години. Оказва се, че още през 1969 година в центъра на Рокфелер, на закрита конференция с лекари, особено приближени до Елита, бил прочетен секретен доклад. Ето малка извадка от него:

„ние сега можем да излекуваме всеки вид рак. Но ние не трябва да разгласяваме тази информация, без съответно разрешение, понеже масовата смъртност от онкологии ще забави увеличаването на населението“.

Аз получих тези документи от хора работещи в правителството и в разузнаването, които са част от тази система. Тези хора са в курса на всичко ставащо, но не са съгласни със съществуващия ред на нещата. Днес Световната (анти)Здравна организация планира, че към 2030-та година, смъртността от рака ще се покачи значително, – от 9, на 12 милиона годишно.

Фармацевтичният бизнес не си поставя за цел да лекува рака. Защо да се лекува болест, ако се получават пари от борбата със симптомите. И съвсем не е задължително да се казва на доверчивите пациенти, че отровите от химиотерапията убиват, както раковите, така и здравите клетки, и в резултат, и самия човек.

  • (бел.ред. Химиотерапията убива пациенти с ракови заболявания по-бързо, отколкото ако не се прилага никакво лечение. Виж ТУК-на български)

Дейвид Айк твърди, че работата не е само в парите и печалбите. Според думите му, Световният Елит води целенасочена политика за намаляване на населението, т.е. политика на геноцид. Затова увеличаващата се смъртност, в т.ч. и от болестите, е планирана. И ако някой лекар изведнъж открие начин за лекуване на рака, веднага ще попадне под обстрела на чиновниците от медицината и от представители на властите.

Един от тези, който открито тръгна срещу системата е италианският лекар – онколог Тулио Симончини.

„Аз мисля, че е време да се започне обществено движение, против съществуващите методи на лечение. Официалната онкология е мъртва. Не трябва да продължават изследванията, които продължават повече от сто години“ – казва Симончини, и продължава: “Това вече не е наука, а интелектуално мошеничество. Тезата за ненормалното деление на клетките е лъжлива. Ракът не е генетично заболяване“.

Тулио Симончини твърди, че традиционното обяснение на природата на рака, е напълно неправилно. Неговите изследвания показали, че ракът е гъбично заболяване, т.е. раковите тумори се предизвикват от един от видовете плесени… Феноменът на гъбата Кандида е, че е много трудно да се убие със съществуващите днес противогъбични препарати. Кандидата бързо мутира, привиква с лекарствата и даже започва да се храни с тях. Но по опитен път се изяснило, че гъбичките умират в среда от сода бикарбонат, т.е от хлебната или готварска сода. Разтвор с обикновена хлебна сода ги убива.

Според думите на Симончини, често за победата над рака стига само един сеанс с промиване на раковото образование, със сода за хляб. А при тежки случаи, обикновено стигат 4 сеанса.

Окрилен от успешно излекуваните пациенти, Симончини предоставил своите данни на министерството на италианското здравеопазване, надявайки се, че те ще започнат клинични изследвания и ще проверят, как работи този метод.

Но вместо проверка, в медиите била организирана клеветническа кампания, а после сеньор Симончини го вкарали за три години в затвора, че лекувал с непроверени методи и убивал пациентите си. И това, по време, когато 9 милиона човека ежегодно умират от мъчителна смърт, от “проверените“ методи на лечение на официалната медицина.

За щастие, не им се удало да сплашат Тулио Симончини. Като излязъл от затвора, отново продължил изследванията и се опитвал да излекува безнадеждно болните. Италианския лекар вече не го учудва, че нито Министерството на здравеопазването, нито Световната Здравна Организация, не дават разрешение за клинични изпитания на неговия метод. Той казва, че всичките лекари, търсещи алтернатива на смъртно-опасната химиотерапия, непременно ги лишават от лиценз и ги правят “изгои“.

– “Аз вярвам, че докато съществува Световният Октопод, който управлява световните процеси, няма официално да признаят този метод. Въпреки столетните изследвания, ракът остава неразгадан, защото някой има интерес, да убива хората“… – казва Симончини!

Превод, Григор Симов

ПО ТЕМАТА

Ракът не е болест, а бизнес! Проф. д-р Тулио Симончини: Сода срещу рак (ВИДЕА-БГ СУБ)

 

Последно от ВИДЕО

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница