Депопулацията чрез ПРИНУДИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ бе обявена от главния антихрист на планетата още през 2011 година! (+ВИДЕА)

 

Публикация от юни 2011 г на британски вестник „The Sovereign Independent“

 

„Депопулация посредством принудителна ваксинация“

 

В нея шефът на „Майкрософт“ Бил Гейтс (за пореден път) призовава да се намали населението на земята.

Тази публикация сега практически не може да се намери в книжен вариант, но една предприемчива британка запазила своя брой на вестника.

И сега тя гордо позира в разпространяваната в интернет снимка.

Но всъщност, достатъчно е да се доберете до първоизточника в интернет, ето този брой на вестника 👇

Публикация от юни 2011 г на британски вестник „The Sovereign Independent“

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

 

Хенри Кисинджър на Съвета по Евгеника на Световната здравна организация, проведен на 25-ти февруари 2009 г.👇

 

 

«След като веднъж стадото приеме задължителната ваксинация, това е краят на играта. Те ще приемат всичко – принудително даряване на кръв и органи заради «всеобщото добро». Ние ще можем генетически да модифицираме децата и да ги стерилизираме … заради «всеобщото добро». Контролирайте съзнанието на овцете и вие ще контролирате стадото. Производителите на ваксини ще печелят милиони. Много от вас в тази зала сте инвеститори. Това е ситуация, в която във всеки случай печелите. Вие редуцирате стадото и стадото ви плаща за това.»

 

 

 

Ваксините са огромна измама

«Ваксините са огромна измама… Те не са спасили нито един живот, но са причина за много болести и смърт, много абсолютно ненужни и незаслужени страдания и бъдещото поколение ще ги смята за една от най-големите грешки в епохата на невежество и предразсъдъци, а тяхното налагане пред страха от наказание – за мръсно петно в развитието на законодателството в нашия век…», – Алфред Ръсел Уолъс (1898 г.).

«Единствената безопасна ваксина е тази, която никога не се използва!», – Д-р Джеймс Шанън, Национален здравен институт на САЩ. «Има много доказателства, че ваксините причиняват повече зло, отколкото добро», – Д-р Дж. Антъни Морис, бивш началник на отдел Контрол на ваксините и вирусологичните проучвания към Комисията по храни и лекарства на САЩ.

През последните 30 години не е открит нито един документ, който да потвърди, че ваксините, които СЗО налага, са преминали проверка за качество и безопасност: ФАКТ.

 

Бил Гейтс и елитът не ваксинират децата си

И трите деца на Гейтс не са ваксинирани НИТО ВЕДНЪЖ (с “обикновените ваксини“ – Искате да се ваксинирате? Отделете само 3 минути за този клип (БГ-СУБ) ). Това го заяви личният лекар на Гейтс през 2009 на конференция и шокира всички до един! Колкото до контролавирусът то е повече от ясно, че за пред камерите децата му боднаха с физиологичен разтвор, както и цялата глобална измет.

 

Ваксините за елита са различни от ваксините за простолюдието

Това също е скандално известно. През 2009 г. в Европа избухна скандал, след като беше открита разлика между партидите ваксини за “народа” и тези за “властта”. Народните ваксини съдържат живак и алуминий, а ваксините за властниците не ги съдържат. Ваксините срещу “пандемичния грип H1N1“ (Пандемията от “Свински грип“ беше лъжа!), които се произвеждат в САЩ за Европа, са два типа, едните са за важни персони, а другите – за обикновени европейци. Длъжностните лица в Евросъюза получавали ваксините, специално произведени в ограничена серия, в които не се съдържали живак и алуминий, както и сквален. Обикновените граждани, които не са роднини на Ангела Меркел и Саркози, днес на E. Макрон, получили ваксините с пълния комплект с живачно-алуминиевите отрови. Френският Nouvel Obs разкрил разликата между ваксините. Журналисти доказали, че в страната постъпили две партиди от препарата – 50 хиляди дози за важни персони и 94 милиона дози за редовите французи. “Шпигел” изяснил, че ваксините на IVAX Corp съдържат наночастици с неизвестно предназначение; наночастиците били открити в три независими лаборатории. През 2006 г. контролът над компанията IVAX получила компанията Teva (Израел); така израелската компания се превърнала в една от най-големите компании, производителки на лекарства в света; тя често попада под ударите на закона.

“В света днес има 6,5 милиарда хора и броят им върви към 9 милиарда. И ако ние свършим наистина добра работа с НОВИТЕ ВАКСИНИ, ЗДРАВНИТЕ ГРИЖИ, репродуктивното здравно обслужване, вероятно бихме могли да намалим този брой с 15%…” – Бил Гейтс 2010 г.

 

 

Бил Гейтс и ваксините: евгеника в действие, видео

 

Бил Гейтс: “В света днес има 6,5 милиарда хора и броят им върви към 9 милиарда. И ако ние свършим наистина добра работа с НОВИТЕ ВАКСИНИ, ЗДРАВНИТЕ ГРИЖИ, репродуктивното здравно обслужване, вероятно бихме могли да намалим този брой с 15%…”)

 

 

ВИДЕО

 

 

ВИДЕО1

 

 

Монумента в Джорджия

 Поддържайте човечеството под 500 милиона. За да се удовлетвори този паметник, сегашното световно население трябва да бъде намалено с поне 90%.

Джорджия

 

Ето десетте „заповеди“:

  1. Поддържайте човечеството под 500 000 000 в постоянен баланс с природата.

  2. Насочвайте разумно възпроизвеждането

  3. Обединете човечеството с жив нов език.

  4. Управлявайте страст – вяра – традиция – и всички неща с умерен разум.

  5. Защитете хората и нациите с честни закони и справедливи съдилища.

  6. Нека всички нации да управляват вътрешно разрешаване на външни спорове в световен съд.

  7. Избягвайте дребните закони и безполезни служители.

  8. Балансирайте личните права със социалните задължения.

  9. Наградете истината – красота – любов – търсене на хармония с безкрайното.

  10. Не бъдете рак на земята – Оставете място за природата – Оставете място за природата.

 

 

 

ПО ТЕМАТА

Жак-Ив Кусто: За да уравновесим световната популация трябва да елиминираме по 350 хиляди човека на ден

 

Тед Търнър: ,,Намаляване с 95% на население би било идеално“ (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

https://thebulgariantimes.com/Цитат-на-деня-Ако-се-преродя-бих-иска/

 

Излишните хора (ВИДЕО)

 

Вицепрезидентът на САЩ говори за план за „намаляване на населението“ (ВИДЕО)

 

Британският посланик за мир в ООН: Трябва да избием 90% от населението на Земята (ВИДЕО)

 

Признание на агент на ЦРУ през 1992 г.: «СИФ ще убие 4 милиарда души до 2050 г» изтеглете книгата на офицера от ЦРУ д-р Джон Коулман “Йерархия на конспирацията: Историята на Комитет 300“

 

Джон Коулман: 4 милиарда „безполезни ядящи“ ще бъдат унищожени до 2050 г.

 

Военният документ на НАСА за намаляване на населението (ФИЛМ С ДУБЛАЖ НА БЪЛГАРСКИ)

 

Взривиха и събориха Монументът в Джорджия, на който пишеше, че населението на Земята трябва да бъде редуцирано (ВИДЕА)

 

Когато някой ви каже, че Земята е пренаселена спомнете си тази статия

 

Заговорът СОVID-19 (ФИЛМ – БГ СУБ)

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Бил Гейтс и елитът не ваксинират децата си (ВИДЕА)

 

Ваксините за елита са различни от ваксините за простолюдието

 

«Безплодие: Един дяволски план» (ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ – БГ СУБ)

 

Кой е Бил Гейтс (ВИДЕА-БГ СУБ)

 

217 научни институции и лаборатории от целия свят потвърждават, че СОVID-19 наистина НЕ съществува (ДОКУМЕНТИ)

 

Научно потвърдено: експерименталните инжекционни течности убиват (НАУЧЕН ДОКЛАД + ВИДЕО – БГ СУБ)

 

Публикувано в Лансет проучване върху аутопсиите на ваксинирани за СОVID установява, че смъртта на 74% от тях е причинена от ваксината

 

Помните ли видеото от 2020-та година, в което проф. Джон Бел каза, че експерименталните инжекционни течности ще стерилизират 70% от населението ? (ИЗГЛЕДАЙТЕ ТОВА 2-МИНУТНО ВИДЕО НА Д-Р АРНЕ БУРКХАРД)

 

Готови ли сте? Този път се готвят да избият 50% от човечеството! Следващата човешка ПЛАНдемия: Как Фаучи и Гейтс финансираха и превърнаха птичият грип H5N1 в биологично оръжие (ВИДЕА)

 

Гейтс: Следващата пландемия ще бъде десет пъти по-страшна (+ВИДЕО)

 

«Катастрофална зараза 2025» подготвят ни нова ПЛАНдемия («SEERS 2025» ВИДЕО – БГ СУБ) ОБНОВЕНА

 

Това трябва да е новината на годината! Къде по дяволите са медиите? (ВИДЕО: CDC ПРИЗНА, ЧЕ СА СЪЗДАЛИ БИООРЪЖИЕТО СОVID-19)

 

 

Последно от ЛЮБОПИТНО

Българин получи една година ЗАТВОР при строг режим и 10 000 лева глоба заради «нарушаване на СОVID мерките» през ПЛАНдемията: Клаус Шваб ПУБЛИЧНО ПРИЗНА, че планира да приложи ПРИНУДИТЕЛНИ блокировки в китайски стил по ЦЕЛИЯ СВЯТ по време на следващата ПЛАНдемия, която той ОЧАКВА да се случи СКОРО (ВИДЕО)

  Мъж получи една година ЗАТВОР заради «нарушаване на СОVID мерките» през ПЛАНдемията   «Присъда от