Джон Коулман: 4 милиарда „безполезни ядящи“ ще бъдат унищожени до 2050 г.

Д-р Джон Коулман публикува това през 1993 г.: Най-малко 4 милиарда „безполезни ядящи“ ще бъдат унищожени до 2050 г.

От книгата „Конспиративната йерархия: История на Комитета 300“ от д-р Джон Коулман (бивш агент на ЦРУ), публикувана през 1993 г.

(Публикувано през 1993 г.)

„Поне 4 милиарда „безполезни ядящи“ ще бъдат елиминирани до 2050 г. чрез ограничени войни, организирани епидемии от фатални бързодействащи болести и глад. Енергията, храната и водата ще бъдат поддържани на жизнения минимум за неелита, започвайки с белите популации на Западна Европа и Северна Америка и след това се разпространява към други раси.

Населението на Канада, Западна Европа и Съединените щати ще бъде унищожено по-бързо, отколкото на други континенти, докато световното население достигне управляемо ниво от 1 милиард, от които 500 милиона ще се състоят от китайски и японски раси, избрани, защото са хора които са били регламентирани от векове и които са свикнали да се подчиняват на властта без въпроси.“ (стр. 105)

За хората, които притежават и управляват планетата, човечеството се превърна в мъртва тежест, освен като слуги и секс роби. По-долу, Коулман описва края на играта на covid: Завръщане към феодализма, при който един милиард души ще служат на свръхбогатите.

„Неелитните маси ще бъдат сведени до нивото и поведението на контролирани животни без собствена воля и лесно регламентирани и контролирани.“

„Бракът ще бъде забранен и няма да има семеен живот, какъвто го познаваме. Децата ще бъдат откъснати от родителите си в ранна възраст и ще бъдат отглеждани от настойници като държавна собственост.“

Д-р Коулман обясни още:

[Целта е]

Едно световно правителство и парична система от една единица под постоянни неизбрани наследствени олигарси, които се самоизбират измежду своите числа под формата на феодална система, каквато е била през Средновековието.

В тази единица Един свят, населението ще бъде ограничено от ограничения за броя на децата на семейство, болести, войни, глад, докато 1 милиард души, които са полезни на управляващата класа, в области, които ще бъдат строго и ясно определени, останат като общото световно население.

Няма да има средна класа, а само управляващи и слуги. Всички закони ще бъдат уеднаквени под правна система от световни съдилища, практикуващи един и същ унифициран кодекс от закони, подкрепени от полицейски сили на Единно световно правителство и обединени военни сили на Единен свят, за да прилагат законите във всички бивши страни, където няма да съществуват национални граници.

КНИГАТА ТУК👇

Признание на агент на ЦРУ през 1992 г.: «СИФ ще убие 4 милиарда души до 2050 г» изтеглете книгата на офицера от ЦРУ д-р Джон Коулман “Йерархия на конспирацията: Историята на Комитет 300“

ПО ТЕМАТА

Британският посланик за мир в ООН: Трябва да избием 90% от населението на Земята (ВИДЕО)

План от 1979 за въвеждане на тоталитарно общество чрез медицина (ВИДЕА-БГ СУБ)

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

217 научни институции и лаборатории от целия свят потвърждават, че СОVID-19 наистина НЕ съществува (ДОКУМЕНТИ)

Това трябва да е новината на годината! Къде по дяволите са медиите? (ВИДЕО: CDC ПРИЗНА, ЧЕ СА СЪЗДАЛИ БИООРЪЖИЕТО СОVID-19)

«YOU ARE AMALEK» Вие сте Амалик (ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ – БГ СУБ)

Заговорът СОVID-19 (ФИЛМ – БГ СУБ)

Депопулацията чрез ПРИНУДИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ бе обявена от главния антихрист на планетата още през 2011 година! (+ВИДЕА)

Научно потвърдено: експерименталните инжекционни течности убиват (НАУЧЕН ДОКЛАД + ВИДЕО – БГ СУБ)

Публикувано в Лансет проучване върху аутопсиите на ваксинирани за СОVID установява, че смъртта на 74% от тях е причинена от ваксината

Гейтс: Следващата пландемия ще бъде десет пъти по-страшна (+ВИДЕО)

«Катастрофална зараза 2025» подготвят ни нова ПЛАНдемия («SEERS 2025» ВИДЕО – БГ СУБ) ОБНОВЕНА

Последно от ЛЮБОПИТНО

Българин получи една година ЗАТВОР при строг режим и 10 000 лева глоба заради «нарушаване на СОVID мерките» през ПЛАНдемията: Клаус Шваб ПУБЛИЧНО ПРИЗНА, че планира да приложи ПРИНУДИТЕЛНИ блокировки в китайски стил по ЦЕЛИЯ СВЯТ по време на следващата ПЛАНдемия, която той ОЧАКВА да се случи СКОРО (ВИДЕО)

  Мъж получи една година ЗАТВОР заради «нарушаване на СОVID мерките» през ПЛАНдемията   «Присъда от