Дигитален концлагер (ВИДЕО – БГ СУБ)

/

Технологиите са чудесни, защото са проява на човешкото въображение и улесняват живота ни. Какво става, когато те се появят в система изградена от психопати и защитаваща същите тези психопати? Те биват използвани срещу хората, за да получат психопатите пълен контрол върху нас. Тези, които сътрудничат в изграждането на този нов дигитален концлагер в повечето случаи са с изключително промити мозъци и нямат възможност да видят „голямата картина“ – как това, което създават, програмират се включва в пъзела за тоталното дигитално поробване на човека. Слугите на психопатите (политически мъпети, преститутки, инФЛУенцъри) също няма да бъдат пощадени от тях, независимо какво са им обещали, за да вземат участие в пъкления им план. Осъзнаването и проумяването на фалша, в който живеем, е първата стъпка към тоталното отстраняване на тези психопати, които в момента са се обявили за „господари на планетата“. Вижте видеото и споделете с повече хора.

ВИДЕО

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

CBDC – дигиталната валута/дигиталният концентрационен лагер (ВИДЕО – БГ СУБ) ОБНОВЕНА

Новият световен ред във възход: Пандемичното споразумение на СЗО и какво означава то за световното население (ОБНОВЕНА)

Вие няма да имате/притежавате нищо, но ще бъдете щастливи

ПОВЕЧЕ ПО ТЕМАТА ТУК

Защо беше убит Пьотър Гаряев? Вълнова (квантова) генетика. Генетично оръжие. Генетични ваксини, РНК-убиец с квантово активиране. «СОVID-19» – квантов вирус. Квантова защита (ВИДЕА)

Последно от ВИДЕО

Останки на нечовешки същества са извадени от катастрофирал извънземен космически кораб! НОВИНАТА НА ХИЛЯДОЛЕТИЕТО: Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани от правителството на САЩ (ВИДЕО)

  Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани