Директорът на НАСА Ч. Болдън е заявил, че до нахлуването на извънземните остават няколко месеца

Най-висшият чиновник на НАСА Чарлз Болдън е бил изпратен в  6-месечен отпуск по болест, след като публично заяви, че нахлуването на извънземните ще се случи до 2025 г., пише planet today.

Изявлението на Болдън, ветеран от четири космически полета на борда на космическите совалки “Колумбия“, “Дискавъри“ и “Атлантис“, и който е прекарал повече от 680 часа в космоса, а от 2009 г. е директор на НАСА шокира участниците на конференцията в Хюстън в събота, 22 април 2017 г., защото каза, че са останали „няколко месеца, може би година, преди технологично напреднали извънземни да нахлуят на нашата планета.“. 

“В космоса има много ужасни неща, а някои от тях вероятно вече са забелязали нашето съществуване“, – каза Чарлз Болдън. 

“Ние изчислихме, че във Вселената има най-малко 30 000 извънземни цивилизации.


(бел.ред. Само в нашата Вселена има 234 вида извънземни цивилизации, от които 24 са групирани в еднороден вид).


Ние сме активни в космоса в продължение на десетилетия, и със сигурност сме привлекли внимание към себе си на поне една от тях. Нас могат а ни превземат във всеки един момент!“. 

Зашеметяващото изявление предизвика смесени реакции сред участниците в конференцията и Болдън бързо беше изведен от сцената от двама служители на НАСА. Не за първи път ръководителят на НАСА изразява отношението си към извънземния живот, но това е първият път, когато той говори открито за възможност от извънземно нашествие. Много служители на НАСА публично осъдиха катастрофалното предсказание на Чарлс Болдън, като посочиха, че това е само лично мнение на директора, а не официална позиция на организацията. Заместник-директорът на НАСА Дейв Нюман се опита да успокои събранието, като заяви, че НАСА не разполага с информация, че извънземни форми на живот се готвят да нападнат нашата планета. След изявлението си  Чарлс Болдън се е  отказал от всички интервюта.

Последно от ЕКЗОПОЛИТИКА

Атлантида (ВТОРА ЧАСТ)

ПЪРВА ЧАСТ С ПРЕДИСЛОВИЕ ВИЖТЕ ТУК 👇 Атлантида (ПЪРВА ЧАСТ) Атлантида (ВТОРА ЧАСТ) От Крис Томас

«Какво се случва?» ДОКЛАДЪТ UAP | Пентагонът ще отвори официален офис за изследване на НЛО (доклади). След доклад от юни, в който правителството на САЩ призна, че не може да обясни повечето неидентифицирани въздушни явления, Министерството на отбраната заяви, че ще увеличи усилията си, създавайки официален офис за изучаване на подобни събития. В памет на Проф. Лъчезар Филипов (ОСМА ЧАСТ-ВИДЕО)

  ВИДЕО   СПОДЕЛЕТЕ

Фейсбук страница

The Bulgarian Times