Днес една от големите трагедии на човечеството се крие в това, че фармацевтиката вече не служи на медицината, а медицината служи на фармацевтиката

/

Доказано е, че организмът на човека никога не страда от липсата на лекарства, а от липсата на натурални жизненоважни вещества, което води до болести. Вместо да доставя на болния веществата, които му липсват, медицината му подава изкуствено създадени химически препарати. Те са чуждо тяло за организма и черният дроб се опитва да ги изхвърли; лекарствата създават дълъг списък от странични ефекти, които не увреждат само черния дроб, но и много други органи, и изправят косите ни от ужас.

За да действа правилно организмът ни, не са нужни аспирин, ибупрофен, нурофен, статини и хиляди други изкуствени препарати.

Задължително са ни нужни витамини, минерали, микроелементи, мазнини, белтъчини, чист въздух, чиста вода и преди всичко натурална немодифицирана храна.

Една от най-революционните терапии днес е венозното вливане на витамин С и кислородна вода. С помощта на тази терапия се лекуват всички видове рак, както и много други болести.

Очаквайте новата книга на издателство PACПEP: „За онова, което лекарят няма да ни каже“. Подробности ще научите от тази книга.

 

Проф. Иван Неумивакин: „Когато официалната медицина каже на човека, че е болен, той вече не може да бъде излекуван…“

 

Последно от БЪЛГАРИЯ

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница