Днес една от големите трагедии на човечеството се крие в това, че фармацевтиката вече не служи на медицината, а медицината служи на фармацевтиката

/

Доказано е, че организмът на човека никога не страда от липсата на лекарства, а от липсата на натурални жизненоважни вещества, което води до болести. Вместо да доставя на болния веществата, които му липсват, медицината му подава изкуствено създадени химически препарати. Те са чуждо тяло за организма и черният дроб се опитва да ги изхвърли; лекарствата създават дълъг списък от странични ефекти, които не увреждат само черния дроб, но и много други органи, и изправят косите ни от ужас.

За да действа правилно организмът ни, не са нужни аспирин, ибупрофен, нурофен, статини и хиляди други изкуствени препарати.

Задължително са ни нужни витамини, минерали, микроелементи, мазнини, белтъчини, чист въздух, чиста вода и преди всичко натурална немодифицирана храна.

Една от най-революционните терапии днес е венозното вливане на витамин С и кислородна вода. С помощта на тази терапия се лекуват всички видове рак, както и много други болести.

Очаквайте новата книга на издателство PACПEP: „За онова, което лекарят няма да ни каже“. Подробности ще научите от тази книга.

 

Химик: Всички лекарства са за намаляване на населението (ВИДЕО)

 

Д-р Питър Глидън: Лекарите ви убиват (ВИДЕО – БГ субтитри)

 

Химиотерапията убива пациенти с ракови заболявания по-бързо, отколкото ако не се прилага никакво лечение

Боледувайте. Боледувайте, за да печелим!

Проф. Иван Неумивакин: „Когато официалната медицина каже на човека, че е болен, той вече не може да бъде излекуван…“

 

Последни от БЪЛГАРИЯ

Задава ли се принудителна ваксинация за българските граждани? • Премиерът е получил задача да бъдат ваксинирани 80% от медиците и 70% от пенсионерите • Ще бъде ли отровена с радиоактивни вещества водата в Добруджа? • Кой иска да печели за сметка на нашето здраве? • Продължават да ни зариват с боклуци • Кога ще се намеси българската държава? • Достоверни ли са тестовете за Ковид 19? (ПРЕМЪЛЧАНИ ИСТИНИ, 23.01.2021 – ВИДЕО)