Доклад от 1966 г. разкрива всичко случващо се днес (ФИЛМ – БГ СУБ)

//

 

Доклад от 1966 г. разкрива всичко случващо се днес
(ФИЛМ)

 

Докладът “Желязната Планина“ разказва за плановете направени още през 1966 г. на тайна среща, които се случват днес – за някои от тях още не се е заговорило в обществото

 

Филмът от 1993 г. трае над 3.5 часа. Подбрани са само най-важните моменти от него, които описват различните планове и цитати от доклада “Желязната Планина“ от 1966 г. Събрана е всичката информация в едночасово видео, което е разделено на части.

 

ЧАСТ 1 – Въведение в темите на доклада “Желязната Планина“ и вида мислене на правителството, което го е поръчало; какви са истинските цели на една война, защо воюват народите и кой поръчва войните; Третата световна война; Оценка за възможността и желанието за преминаване към ера на мира и какво ще означава това за правителствата по света; Какви възможни заместители на войната могат да се измислят?

 

БЕЛЕЖКИ:
„Rich men of the Earth“ – може да се преведе като “богатите хора на Земята“, или като “богатите мъже на Земята“. Ние избрахме втората версия, тъй като тя е най-близко до фактическата истина – повечето членове на тайните общества и тези, които прокарват новия световен ред са бели западни мъже (евреи: бел ред.).

ЕПИЗИДИ ОТ 1 ДО 5

 

ЕПИЗОД 1

 

 

ЕПИЗОД 2

 

 

ЕПИЗОД 3

 

 

ЕПИЗОД 4

 

 

ЕПИЗОД 5

 

Видеото е преведено благодарение на нашите будни приятели от „Отвъд Оградата

 

👇

Снимка на деня

Мирър: Извънземните ще кацнат на Земята през 2023 г.

Проектът „Синият Лъч“ на НАСА (ВИДЕО – БГ СУБ)

Започна се! Извънземните кацнаха! В американската щета разбира се! (ВИДЕО)

Последно от ВИДЕО

Останки на нечовешки същества са извадени от катастрофирал извънземен космически кораб! НОВИНАТА НА ХИЛЯДОЛЕТИЕТО: Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани от правителството на САЩ (ВИДЕО)

  Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани