Доналд Тръмп – Потомък на Рюрик Варяжки и потомствен Тамплиер?

Руският вестник „Завтра“ публикува материал, в който новоизбраният 45-и президент на САЩ – Доналд Джон Тръмп, е обявен за потомък на основателя на руската държавност – Рюрик Варяжки, едновременно по няколко женски линии.

Според автора на статията Алексей Нилогов в роднинството на ексцентричния милиардер и основателя на Новгородското княжество няма нищо сензационно. Нилогов посочва, че не говори за пряка роднинска връзка по мъжка или женска линия, а за смесена.

Генеалогията на американските президенти е изучена добре. В интернет има много материали, в които са изложени родословията на известни хора.

След като били проследени трите женски линии на родството на 45-ия президент на САЩ Тръмп с Рюрик, било открито, че президентът чрез майка си Мери Ан Тръмп – в девичеството Маклауд, 1912-2000 г., се пада роднина на Рюрик едновременно в 36-ото, 37-ото и 38-ото коляно.

Тамплиер ли е Тръмп?

Орденът на Тамплиерите прекратил съществуването си на 22 март 1314 г., когато антипапата Климент V издал булата, която завинаги забранила ордена. Папската була предала собствеността на Ордена на Храма на техния стар съперник Ордена на свети Йоан Йерусалимски – Хоспиталиерите: сгради, манастири, земи, храмове, гробища, замъци, мелници, работилници, цехове. Пръснатите в целия свят Храмовници никога повече не се събрали в единна организация.

През 2007 г. Ватиканът разсекрети документи, които се криели повече от 700 години, доказващи, че Тамплиерите били невинни. Ватиканът издаде книга, която напълно оправдава Тамплиерите от обвиненията срещу тях. Кралят на Франция Филип Четвърти и папа Климент Пети заповядали да бъдат арестувани стотици тамплиери и те починали в затворите оклеветени и изтезавани от слугите на краля и католическата църква. Според някои данни стотици години след ликвидирането на Ордена на Храма и Катарите се появили масонските ложи, които създали легендата, че трима тамплиери избягали в Шотландия и продължили функционирането на ордена. Днес съществуват десетки ордени на Тамплиерите, масонски ложи, клубове и кръжоци, които лъжливо претендират за репутацията и наследството, на които нямат права.

Но потомците на тамплиерите живеят и до днес след нас. Малцина знаят, че момчето от Бруклин – Доналд Тръмп, е потомък на един от йерарсите на древния Орден на Тамплиерите – командора Хуго Салм.

На свикания на 11 май 1310 г. събор, командорът Хуго Салм се явил сам и довел всичките 12 тамплиери; започнали да хвърлят в огъня плащовете им, но кръстовете на тях не изгорели. Това чудо повлияло на общественото мнение и те били оправдани.

Бабата и дядото на Тръмп от страната на баща му били германски емигранти.

Днешното противопоставяне в света и Америка е вековната борба между двата Ордена – на Тамплиерите, и на Хоспиталиерите. За пръв път от няколко столетия в Щатите идва на власт тамплиер.

Официален списък с високопоставени членове на Малтийския орден

Силвио Берлускони, Тони Блеър, Майкъл Блумбърг, Джордж Буш-старши, Джордж Буш-младши, Джеб Буш, Прескът Буш-младши, Уилям Кейси, Бил Клинтън, Руди Джулиани, Хенри Кисинджър, Рупърт Мърдок, Роналд Рейгън, Дейвид Рокфелер, Рик Санториум, Робърт Зелик и др.

Издателство PACПEP

Непознати тайни общества

 

Последно от ЛЮБОПИТНО