Д-р Джоузеф Меркола: За една година 769 спортисти са колабирали по време на състезание (ДОКЛАД + ВИДЕА)

/

От март 2021 г. до март 2022 г. повече от 769 спортисти са припаднали на терена по време на турнир

ВИДЕО

 

 Тази шокираща статистика беше разкрита от информационната мрежа One America News Network (OAN), която също така установи, че средната възраст на спортистите, претърпели сърдечен арест, е едва 23 години.

Безпрецедентното нарастване на случаите на сърдечен арест и други сърдечни проблеми сред елитните спортисти съвпада с въвеждането на инжекциите за COVID-19.

Откритото първенство по тенис на Маями влезе в заглавията на вестниците в началото на април, след като 15 играчи, за които се съобщава, че са получили инжекции за COVID-19, се отказаха от участие.

Сред тях бяха фаворитите Паула Бадоса и Яник Синер. Бадоса напусна корта със сълзи на очи, след като му стана лошо, а съперникът на Синер каза, че го е видял да се „навежда“ на корта, като отбеляза, че „беше много странно“.

Дори феновете бяха объркани.

Както обяснява Пиърсън Шарп от OAN, „това са само двама от повече от 769 спортисти, които са припаднали по време на игра, на терена, през последната година“.

Той продължи:

„Колко 23-годишни спортисти са припадали и са получавали инфаркти преди тази година? Познавате ли 23-годишни хора, които да са получили инфаркт преди това? И това са само тези, за които знаем. Колко от тях са останали нерегистрирани? Близо 800 спортисти – млади хора в добра физическа форма в разцвета на силите си – падат на терена. Всъщност 500% повече футболисти в ЕС умират от инфаркт, отколкото само преди една година.

Съвпадение ли? Когато е известно, че ваксината на Pfizer причинява възпаление на сърцето? Не. Всъщност много лекари, лекуващи тези играчи, посочват техните увреждания и смърт като пряко причинени от ваксината… Това не е съвпадение.“

VAERS МОЖЕ ДА НЕ ПОКАЗВА ЦЯЛАТА КАРТИНА

Към 1 април [2022 г.] в Системата за докладване на нежелани събития, свързани с ваксини (VAERS), в която трябва да се събират данни за нежелани събития, причинени от инжекциите за COVID-19 в САЩ, са регистрирани 26 693 смъртни случая и 147 677 хоспитализации във връзка с инжекцията за COVID-19.

Регистрирани са също 13 677 инфаркта и 38 024 случая на миокардит (възпаление на сърдечния мускул) и перикардит (възпаление на тъканната торбичка около сърцето).

Миокардитът и перикардитът предизвикват симптоми като болка в гърдите, задух и трептене или сърцебиене.

Според Центровете за контрол и превенция на заболяванията (CDC) случаите са възникнали най-често след иРНК инжекциите за COVID-19 (Pfizer-BioNTech или Moderna), особено при мъже юноши и млади възрастни. Освен това миокардитът се появява по-често след втората доза, обикновено в рамките на една седмица.

Предишни проучвания доказаха, че само 1 % от нежеланите реакции се докладват на VAERS, която е пасивна, доброволна система за съобщаване, така че действителният брой може да е много по-голям.

Кайл Уорнър е един от спортистите, които са подали доклад до VAERS за своите здравословни увреждания след инжекциите за COVID-19. Попълването му отнема 45 минути – време, което много лекари не могат или не искат да отделят, когато става въпрос за съобщаване на нежелани реакции от ваксини, наблюдавани сред техните пациенти.

Уорнър, който е на 29 години, е на върха на кариерата си като професионален състезател по планинско колоездене, когато през юни 2021 г. получава втората си доза от инжекцията за COVID-19 на Pfizer. Реакцията му е толкова тежка, че месеци по-късно той все още прекарва дни в леглото, тъй като лесно се претоварва от прекалено голямо умствено или физическо натоварване.

„Смятам, че там, където има риск, трябва да има право на избор“, каза той. Вместо това „хората са принуждавани да вземат решение въз основа на липса на информация, вместо да бъдат убедени в решението въз основа на пълна прозрачност на информацията.“

Въпреки нарастващия брой нежелани ефекти, докладвани във VAERS, висши държавни служители, като директора на NIAID д-р Антъни Фаучи и директора на CDC д-р Рошел Валенски, се опитват да го дискредитират.

Най-вече това се случи по време на изслушване в Сената, когато двете лица намекнаха, че ако човек е получил инжекцията и след това е загинал при автомобилна катастрофа, е възможно това да бъде записано във VAERS като увреждане от ваксина.

Въпреки това, макар че всеки може да подаде доклад до VAERS – компонент, който критиците използват, за да твърдят, че VAERS може да съдържа грешки и дори фалшиви твърдения – поради дългия и сложен процес на подаване, нежеланите събития са известни с това, че се докладват недостатъчно, а не прекалено.

ШОКИРАЩИ ИСТОРИИ НА СПОРТИСТИ, ПОСТРАДАЛИ ОТ ИНЖЕКЦИИ ЗА COVID-19

Уорнър развива перикардит, синдром на постурална ортостатична тахикардия и реактивен артрит след втората доза от инжекцията за COVID-19 на Pfizer. Отново става дума за млад спортист от световна класа, чийто живот е бил преобърнат от инжекциите.

За съжаление много лекари не желаят да признаят, че инжекциите за COVID-19 могат да бъдат свързани с оплакванията на пациентите от увреждания, а много от пострадалите откриват, че техните истории остават скрити за обществеността, тъй като YouTube, Instagram, Facebook и други платформи за социални медии цензурират личните им истории и видеоклипове.

Някои от тях обаче са достигнали до основните медии, включително:

> Флориан Дагури, световен рекордьор в статичното задържане на дъха при гмуркане с въже. След като получава втората си доза за COVID-19 на Pfizer, той изпитва повишена сърдечна честота и намаляване на капацитета за задържане на въздух. Кардиологът му поставя диагноза миокардит и перикардит. В резултат на инжекциите кариерата на Дагури може да приключи.

> Джереми Шарди, 34-годишен професионален тенисист, заемащ 73-то място в световната ранглиста, прекъсна сезона си поради тежка нежелана реакция към инжекцията за COVID-19, която го лиши от възможността да се занимава с интензивна дейност.

> 32-годишният триатлонист ветеран Антоан Мечин е изправен пред потенциален край на кариерата си, след като получава инжекциите на Moderna за COVID-19. След втората доза той започва да изпитва задух и болки в кръста, което се оказва белодробна емболия.

Симптомите, които включват проблеми с дишането и болки в ръцете, започват след първата доза, но лекарите смятат, че задухът е свързан със стрес и умора. Около месец след втората доза задухът и болките в тялото се връщат. Едва след изследвания в спортна клиника е установена белодробна емболия.

БЕЗПРЕЦЕДЕНТНИ СЛУЧАИ НА ПРИПАДНАЛИ И ПОЧИНАЛИ СПОРТИСТИ

ВИДЕО

 

Легендата на британския футбол и спортен коментатор Мат Ле Тисие е сред тези, които говорят открито за големия брой спортисти, припаднали или загинали на терена – и заради това е загубил работата си като коментатор.

В интервю за Red Voice Media Ле Тисие е попитан за мнението му относно нарастването на броя на сърдечните събития в света на спорта, на което той отговаря:

„Никога не съм виждал нещо подобно. Играх в продължение на 17 години. Не мисля, че за 17 години съм видял човек, който да е напуснал футболното игрище със затруднено дишане, да се е хванал за сърцето, да има сърдечни проблеми…

През последната година беше просто невероятно колко много хора, не само футболисти, но и спортисти като цяло, тенисисти, състезатели по крикет, баскетболисти, само колко много от тях просто се сринаха. И в един момент със сигурност трябва да кажете, че това не е нормално, че трябва да се разследва.“

До декември 2021 г. вече са събрани 300 съобщения за колабирали спортисти, а някои от тях са починали, включително и за високопоставената звезда на европейския футбол Адама Траоре, който се е хванал за гърдите и е припаднал на терена.

В актуализиран доклад на Good Sciencing, екип от следователи, редактори на новини, журналисти и „търсачи на истината“, се описват 890 сърдечни пристъпа и други сериозни проблеми сред спортистите, включително 579 смъртни случая, след инжекциите за COVID-19.

Те поддържат „неизчерпателен и непрекъснато нарастващ списък с предимно млади спортисти, които са имали сериозни медицински проблеми през 2021/2022 г. след получаване на една или повече дози за COVID“ и отбелязват:

„Определено не е нормално толкова много предимно млади спортисти да получават сърдечен арест или да умират, докато спортуват, но тази година това се случва. Много от тези сърдечни проблеми и смъртни случаи са настъпили скоро след поставянето на ваксина за COVID. Макар че е възможно това да се случи и на хора, които не са получили ваксина за COVID, броят им ясно сочи единствената очевидна причина.

… Първоначално много от тях не бяха докладвани. Знаем, че на много хора е било казано да не разказват на никого за нежеланите си реакции, а медиите не са ги отразявали. Те започнаха да се случват и засилват след първите ваксинации за COVID.

Основните медии все още не съобщават за повечето от тях, но спортните новини не могат да пренебрегнат факта, че футболисти и други звезди се сриват по средата на мача поради внезапно спиране на сърдечната дейност. Много от тях умират – повече от 50%.

Отбелязваме също, че много публикации във Facebook, Instagram, Twitter, форуми и новини се премахват. Затова сега получаваме съобщения, че няма доказателства за събитието или за ваксинационния статус. Това отчасти се дължи на факта, че тази информация се крие.“

Гари Демпси, професионален футболист с почти две десетилетия кариера, също написа в Twitter колко необичайна е неотдавнашната вълна от сърдечни инциденти сред спортистите:

„[Бях] професионален играч в продължение на почти 20 години. От 1996 г. Изиграл [съм] почти 500 мача. Клубно и международно ниво. Никога не е имало 1 сърдечен арест. Нито в тълпата, нито сред играчите. Всъщност е доста плашещо.“

СЪРДЕЧНИ ПРОБЛЕМИ И ПАРАЛИЗА НА БЕЛ „НА МНОГО ВИСОКО НИВО“

ВИДЕО

 

Горното видео е от популярен спортен канал в Австралия и описва друг професионален спортист – Оли Уайнс, който е извън играта поради гадене, замайване и сърцебиене.

Тъй като подобни случаи стават невъзможни за пренебрегване, панелът „Sunday Footy Show“ предполага, че здравословните проблеми могат да бъдат свързани с инжекциите за COVID-19, а един от домакините призна, че много играчи са страдали от сърдечни проблеми и парализа на Бел след инжекциите за COVID-19. „Отделенията са пълни с хора, страдащи от същите проблеми“, казва той.

Бившият професионален футболист Матю Лойд, който наскоро беше диагностициран с парализа на Бел, заяви: „Сърдечните проблеми и парализата на Бел са на много високо ниво след проблемите с бустерите и COVID.“

По време на фаза 3 на клиничните изпитвания на инжекциите с иРНК за COVID-19 в групите с ваксина се наблюдават повече случаи на парализа на лицето (7 от 35 654) в сравнение с групата с плацебо (1 от 35 611), което кара Американската агенция по храните и лекарствата да препоръча наблюдение на получателите на ваксина за парализа на лицето.

Лойд казва също, че е чувал за много случаи на сърдечни проблеми, подобни на тези на Уайнс. „При нас дойде [спортният журналист] Микеланджело Ручи… и каза, че има отделение, пълно с хора с подобни симптоми като на Оли Уайнс – гадене, сърдечни проблеми – така че трябва да има нещо повече.“

Добре известно е, че след инфекция или инжекция за COVID-19 в тялото ви могат да циркулират токсични спайк протеини, които увреждат клетките, тъканите и органите.

Тъй като сърцето бие по-бързо по време на интензивна спортна дейност, спайк протеините могат да циркулират по-бързо в тялото, което е потенциална причина за колапса на толкова много спортисти на терена.

Важно е тези истории да бъдат чути, така че, ако вие или ваш близък сте пострадали от инжекция за COVID-19, споделете историята си и насърчете другите, които познавате, също да споделят своята история.

Автор: Д-р Джоузеф Меркола
Източник: Children’s Health Defense
Превод на български – Страничката „Монтагю Кийн“

ОТНОСНО СПАЙК-ПРОТЕИНА

Имунната система на 💉 -те започва да атакува собствения им организъм и клетки, защото те са заразени с гени, които продуцират спайк-протеините на контролавируса

1-ва 💉 приспива имунната система;
2-ра 💉 контролавирусът по кръвен път до всички органи;
3-та 💉 събужда имунната система, която открива чуждите нашественици и напада собствените органи познато като автоимунно заболяване срещу някой орган, но в този случай се воюва срещу всички органи, получава се т.н. “Цитокинова буря“ и организма се предава.

ДОПЪЛНЕНИЕ

СВЪРЗАНА ПУБЛИКАЦИЯ

Д-р Джоузеф Меркола: Защо не разследваме рязкото увеличаване на внезапните смъртни случаи на спортисти? (СПОРТИСТИ МАСОВО УМИРАТ НА ТЕРЕНА-ВИДЕА)

ПО ТЕМАТА

Шокиращо: Европа официално отчита 691% (близо 7 пъти) увеличение на «внезапна смърт» сред децата, откакто Европейската медицинска агенция одобри експерименталните инжекционни течности за деца (ДОКЛАД)

79.4% от бебетата починали от “Внезапна детска смърт“ (ВДС) са получили повече от 1 ваксина същия ден (ДОКЛАД)

⚠ 75% от докладваните случаи на “Синдром на внезапна детска смърт“ (СВДС) след ваксинация са настъпили в рамките на 7 дни след поставяне на ваксини❗Повече родители от всякога поставят под въпрос „рутинните“ ваксини за деца

«Died Suddenly» “Внезапно почина“ (ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ БГ-СУБ) ОБНОВЕНА

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

«Катастрофална зараза 2025» подготвят ни нова ПЛАНдемия («SEERS 2025» ВИДЕО – БГ СУБ) ОБНОВЕНА

 

Последно от ВИДЕО

Останки на нечовешки същества са извадени от катастрофирал извънземен космически кораб! НОВИНАТА НА ХИЛЯДОЛЕТИЕТО: Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани от правителството на САЩ (ВИДЕО)

  Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани