Евроатлантически ценности: Външната министърка на Германия АНАЛена Бербок е била проститутка

„Ръководителят на германското външно министерство беше професионална проститутка.“ 

Това изявление беше направено в навечерието на сръбския телевизионен канал Happy TV по време на дебат на местните политици.

Между Берлин и Белград избухна политически скандал. По време на телевизионен дебат по канала Happy TV един от участниците, коментирайки провала на германската политика, каза като аргумент:

„Германският външен министър Бербок беше професионална проститутка!“

Германският телевизионен канал ZDF, оценявайки подобна забележка, отбелязва, че по сръбската телевизия се създават настроения срещу Германия „за шефа на Кремъл Путин  и в същото време между политическите токшоута на сръбската телевизия се появяват реклами на германски компании като Lidl , DM и Nivea.

„Оказва се, че самите германци финансират точно тази пропаганда“, посочва ZDF.

EADaily добавя, че слухове за „нискосоциалното“ минало на Аналена Бербок са се разпространявали в Германия преди няколко години по време на предизборната кампания на Зелените. Тогава социалните мрежи се напълниха с хаштаг #Kanzlerkandidatin (кандидат за канцлер) със снимка на разголена млада дама, бъдещия шеф на германското външно министерство, и фразата:

— Бях млада и имах нужда от пари.

Източник: EADaily

Последно от СВЯТ

Медведев нарече Байдън рептил

  Медведев нарече Байдън, Зеленски и още четирима западни политици рептилоиди Дмитрий Медведев е бивш президент и министър-председател, а