Европейците вече умират от ГМ храни

/

Плодовете и зеленчуците се берат зелени, а след това узряват с помощта на етилен – химическо съединение подобно на хормоните и дори се смята за наркотично вещество. Авторитетни учени от Мадрид посочиха официално, че вече има починал човек, заради употребата на генномодифицирана храна.

Трагедията се случила през октомври 2015 г. 30-годишният испанец Хуан Педро Рамос си поръчал в ресторант салата от домати. След като изял салатата, тялото му се изринало, гърлото му отекло, паднало кръвното му налягане. Откарали го в болница, но след един час Хуан починал. Причината за смъртта му според аутопсията бил алергичен шок. Той бил предизвикан от изядените от испанеца домати, които съдържали ген на риба, а той имал алергия срещу рибен белтък. Според медиците случаят бил неспасяем.

Чуждородните гени в доматите са устойчиви на всякакво въздействие и дори левкоцитите не могат да помогнат на организма.

През септември, един месец преди смъртта на испанеца, Русия заяви, че няма да произвежда повече генномодифицирани продукти, макар че специалисти признават, че този въпрос е доста сложен. Внасяните от чужбина соя, царевица, пшеница, ориз и фураж могат да бъдат трансгенни. Цели институти в света работят над създаването на генномодифицирани продукти и от няколко десетилетия се опитват да ни убедят, че те са безопасни за човека. Ясно е, че това е измама.

Една трета от селскостопанската продукция използва генномодифицирани семена.

През 2003 г. американците окупираха Ирак и една от задачите им беше страната да се постави под контрола на американския генномодифициран агробизнес. Преди убийството на Саддам Хюсеин иракчаните не отглеждали генномодифицирана продукция. Но бомбардировките и разрушаването на икономиката довело до това, че най-старият в света семенен фонд бил унищожен.

Агресивното налагане на генномодифицирани продукти не е само изгоден бизнес на транснационалните корпорации, то е засекретен раздел в правителствена програма на САЩ. По същество това е съзнателна продоволствена диверсия, глобална специална операция, чиято цел е с помощта на генномодифицирани хранителни продукти да контролира числеността на населението на планетата, т.е. да управлява света.

През 2015 г. хакери разбиха сайта на Държавния департамент и там откриха документи под грифа „строго секретно“, в които хранителните продукти били определени като елемент на биологичната война.

Вашингтон не жали пари да спонсорира инженерни генетични лаборатории в евро-азиатските страни, особено в републиките от бившия Съветски съюз.

Американците вече страдат от ГМ-храни. Генномодифицираната пшеница напълно променя функциите на черния дроб, а генномодифицираната царевица провокира ракови болести. Месото на животни, отгледани с генномодифицирани фуражи, влошава зрението и паметта, а генномодифицираните зеленчуци често провокират алергии.

Организацията „Consumer Reports“ изследвала над 80 имена на американски полуфабрикати, които съдържали соя или царевица, които са най-разпространените генномодицифицирани култури. Експертите стигнали до извода, че всички продукти, на чиито етикети пишело „натурален“, съдържат най-много генномодифицирани съставки. Сред тях са чипсовете и дори детското хранене.

В САЩ няма закони, които да определят кои продукти са натурални, затова този въпрос остава на съвестта на производителите. Над 20 щата искат задължителна маркировка на продуктите, че съдържат ГМО. Но Монсанто, най-голямата компания производител на генномодифицирани семена, харчи милиарди долари, за да лобира за своите интереси и да не допусне маркировка на продуктите.

Учени вече отбелязват, че се появява нова субкултура хора, които страдат от зависимост от сочните хамбургери, сладките газирани напитки, пуканките, кренвиршите с майонеза и кетчуп, ядките, чипсовете, сухарите с вкус на пушен кашкавал или лук и пр.

Фаст-фудът, богат на ГМ-компоненти, води до хронични болести на стомаха, затлъстяване, астма и др.

Според статистиката затлъстелите американци вече са 120 милиона и те внасят в държавната хазна, както транснационалните корпорации и частните медицински организации повече доходи, отколкото останалото население в САЩ. Въобще генномодифицираните продукти са много изгодни на държавата.

Америка започна ГМ-война не само срещу собствения си народ, но и срещу целия свят.

Генномодифицираните продукти са върхът на изобретателността в масовото поробване на населението и унищожаването му.

Днес Америка съзнателно трови с хамбургери и десерти населението от 160 страни, откривайки в тях над 30 хиляди ресторанти за бързо хранене. Те привличат децата с клоуни и играчки и от самото им раждане ги свикват към нездравословна храна, а след това манипулират вкусовете на цели поколения.

Фаст-фудът е идеална площадка за всякакви експерименти, свързани с химически и генетични разработки в областта на храненето.

Доматите например се берат зелени, а след това узряват под въздействието на етилена – химическо съединение, което е хормонално, дори наркотично вещество. С неговата помощ узряват краставиците, ягодите, ябълките, крушите, портокалите, бананите, пъпеши и др.

Каква може да бъде ползата от тези плодове и зеленчуци, отгледани на почви, отровени от отровни химикали?!

Кисело-млечните продукти пък се произвеждат от палмово масло.

Издaтeлcтвo PACПEP

ПО ТЕМАТА

ЕС одобри използването на ГМО соя на Monsanto за храна на хора и животни: Вижте какво точно разрешиха от ЕК

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

По-страшно от живака и цианида. Как ни тровят с палмово масло

 

Последно от БЪЛГАРИЯ

Снимка на деня

70% Продължаваме… 2020 бензина беше 1.52 лв. 2020 пропан бутана беше 0,69 лв.   1 000

Фейсбук страница

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times