Едгар Мичъл, космонавт от Аполо 14: Извънземни има

 

Доктор Едгар Мичъл, който е шестият човек, стъпил на Луната, твърди, че съществуват миролюбиви извънземни, които са предотвратили ядрена война между САЩ и Съветския съюз по време на студената война. 84-годишният бивш астронавт на НАСА изказва редица странни твърдения за извънземния живот, които обаче никога не са потвърдени с доказателства. Все пак думата му би трябвало да тежи – Мичъл е участник в 14-ата космическа мисия на „Аполо“, която е осъществена през 1971 г.

Днес той разказва, че НЛО са посетили Земята през 40-те години на миналия век. Според него това се е случило по време на оръжейни тестове в американските ракетни бази и по-конкретно в прочутата „Уайт сандс“ в пустинята в Ню Мексико, където през 1945 г. е проведен първият тест на ядрено оръжие в света, носещ кодовото название „Тринити“. „Уайт сандс“ бе експериментално поле за атомно оръжие и именно това, от което извънземните бяха заинтересовани“, обяснява 84-годишният тексасец. Според г-н Мичъл в този момент извънземните се опитвали да предотвратят ядрена война и да помогнат за запазването на мира на Земята. Той добавя, че военни от ракетните силози в американските тихоокеански бази също са подкрепили твърденията му с истории за извънземен кораб, който е свалил тестовите им ракети по средата на техния полет.

Доктор Мичъл обяснява, че човешките технологии въобще не са толкова сложни и ако тези извънземни бяха враждебно настроени, досега „щяхме да сме си отишли“. Той ги описва като „малки хора, които изглеждат доста странно за нас“. За него вече не съществува въпросът дали сме сами във Вселената, като добавя, че днес учените са успели да идентифицират достатъчен брой планети, на които може да има живот.

„Аз бях привилегирован да бъда в такава среда, където разбрах, че феноменът НЛО е истински и нашата планета е била посетена от тях“, разкрива астронавтът. За да обясни факта, че това не е известно на никой друг, той добавя, че всичко било прикривано от правителствата през последните 60 години. Военните и разузнавателните кръгове, от които той бил част обаче, знаят неща, които са под повърхността на това, което е публично достояние за хората.

В свое изявление говорителят на НАСА побърза да се разграничи от твърденията на Мичъл. „НАСА не проследява извънземни. НАСА не участва в никакво прикриване на НЛО на тази планета или където и да е другаде във Вселената.“ Говорителят добави, че доктор Мичъл е велик американец, но космическата агенция не споделя мнението му по тези въпроси.

Павлин Димитров,  VOICE

ПО ТЕМАТА

Астронавтите, които твърдят, че са видели НЛО и извънземни, успешно преминаха акустичен тест на най-новия детектор на лъжата (ВИДЕО)

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Едгар Мичъл: Получихме технология от извънземни. Работим с чужди цивилизации

 

Астронавтът от „Аполо“ Едгар Мичъл: „Извънземни спасиха Земята от ядрена война“ (ВИДЕО)

 

 

Последно от ЕКЗОПОЛИТИКА

Останки на нечовешки същества са извадени от катастрофирал извънземен космически кораб! НОВИНАТА НА ХИЛЯДОЛЕТИЕТО: Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани от правителството на САЩ (ВИДЕО)

  Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани