Едуард Сноудън: Глобалното затопляне е измислица на ЦРУ


По време на интервю в Москва, бившият служител на Агенцията за национална сигурност Едуард Сноудън направи ново разбиващо разкритие – че разполага със секретни документи, доказващи еднозначно, че „теорията за глобалното затопляне“ е мероприятие на ЦРУ.

Според Сноудън, ЦРУ е лансирало за пръв път „опасността от глобалното затопляне“ още през 50-те години, за да отклони вниманието на научната общественост от опасността, създадена от набиращата по това време надпревара във въоръжаването между двата блока.

„Разполагам с документи, които доказват, че ЦРУ е измислило всичко“, твърди Едуард Сноуден.

„Те са измислили „глобалното затопляне“, за да наплашат хората и да отклонят вниманието им от други, реални опасности за човечеството, като ядрените оръжия. ЦРУ дава милиони долари на всеки учен, който се съгласи да потвърди теорията и затова, огромно количество безскрупулни учени правят това, което им казват, за да получат тези пари. Днес вече има толкова много фалшиви данни, които уж потвърждават, че „глобалното затопляне“ съществува, че по същество вече са убедили всички, че то е нещо реално”.

Българска Легия за защита / Bulgarian Defense Legion

Не казвай на никого: Имаме две поредни години на рекордно глобално охлаждане

 

Дейвид Айк за измамата “глобалното затопляне“

 

Доклад на NASA: Глобалното затопляне е измама

Последно от СВЯТ

Ню Йорк Пост: Педерастите и лесбийките в Америка се удвояват всяко поколение, ако продължим да се движим по тази траектория през 2054 година всички ще бъдат такива (ВИДЕО)

Статията във в-к Ню Йорк Пост: https://nypost.com/2022/05/27/left-wing-critics-says-bill-maher-should-be-canceled-over-lgbtq-comments/ ВИДЕО   ТИЯ ЛИ ЩЕ ВОЮВАТ С РУСИЯ!? ИЛИ ТРАВЕСТИТИТЕ

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница