Закривай!

Кандидатура за премиер на България като тази на Мария Габриел е най-доброто доказателство за жалкото състояние, в което е изпаднал евроатлантическият ни политически елит. Този елит чистосърдечно си признава, че най-доброто, което може да излъчи за най-важната длъжност в държавата ни, е безличен евробюрократ, анонимно винтче в брюкселския механизъм. Проблемът не е липсата на каквато и да било харизма у въпросния кандидат, не е само тоталната му подчиненост на еврощампите. Основният проблем е, че тукашните европолитици са във възторг от това ходещо брюкселско клише. Тези нашенски политици тотално са се отказали от националната идентичност, от идеята, че българските интереси са над всичко останало. Те са едни безмозъчни кукли, които биват задвижвани само когато някой еврокукловод реши така. Задействат се единствено тогава, когато трябва да изпълнят някое чуждо нареждане. Българските европолитици блеят от щастие при вида на номинираната за премиер еврочиновничка. Този перманентно демонстриран евровъзторг е изтрил дори и най-малките зачатъци на независимо мислене, които /може би/ са съществували в главите им.

  • Петър Волгин

ЗАКРИВАЙ👇

ПО ПОВОД ЗАГЛАВНАТА СНИМКА

«Безплодие: Един дяволски план» (ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ – БГ СУБ)

Помните ли видеото от 2020-та година, в което проф. Джон Бел каза, че експерименталните инжекционни течности ще стерилизират 70% от населението ? (ИЗГЛЕДАЙТЕ ТОВА 2-МИНУТНО ВИДЕО НА Д-Р АРНЕ БУРКХАРД)

Научно потвърдено: експерименталните инжекционни течности убиват (НАУЧЕН ДОКЛАД + ВИДЕО – БГ СУБ)

Депопулацията чрез ПРИНУДИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ бе обявена от главния антихрист на планетата още през 2011 година! (+ВИДЕА)

215 научни институции и лаборатории от целия свят потвърждават, че СОVID-19 наистина НЕ съществува (ДОКУМЕНТИ)

Това трябва да е новината на годината! Къде по дяволите са медиите? (ВИДЕО: CDC ПРИЗНА, ЧЕ СА СЪЗДАЛИ БИООРЪЖИЕТО СОVID-19)

ПО ТЕМАТА

Произход и символизъм на ЕС (ФИЛМ – БГ СУБ)

Лисабонският договор е държавен преврат с отнемане на суверенитет! Скритите факти от Лисабонския договор (ВИДЕО-БГ СУБ)

Лисабонският договор (ВИДЕО-БГ СУБ)

Европейският съюз е проект на ЦРУ

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

ЦРУ Контролира Медиите в Европа (И В СВЕТА-ВИДЕО) В памет на  Удо Улфкоте

Сорос и ЦРУ купуват Нова телевизия (ОБНОВЕНА) Вече факт!

Последно от БЪЛГАРИЯ