Западният свят създава и използва „теорията на заговора“, за да скрие истинските заговори

В САЩ под „теория на заговора“ разбират обяснения, които се различават от онези, които ни предлагат господстващата олигархия, властта и държавата.
Обясненията на управляващата класа са теории на заговора. Нещо повече – те имат за цел да скрият истинския заговор, който са устроили самите те.

Например, официалното обяснение на терористичния акт на 11 септември е теория на заговора. Някои мюсюлмани, основно саудити, надхитрили всичките 17 разузнавателни служби в САЩ, НАТО и Израел, Съвета за национална сигурност, Управлението за безопасност на транспорта, Управлението за въздушно движение и Дик Чейни и завзели четири американски авиолайнера една сутрин, ударили трите небостъргача на Световния търговски център, унищожили част от Пентагона, където се провеждало разследване за недостигащите 2,3 трилиона долара и накарали идиотите във Вашингтон да обвинят Афганистан вместо Саудитска Арабия.

Това правдоподобен заговор ли е?

Способността на няколко млади мюсюлмански мъже да извършат такъв подвиг е невероятна. Такъв провал на националната сигурност на САЩ означава, че Америка е била уязвима през десетилетията студена война със Съветския съюз. Ако този срив в националната сигурност действително се е случил, Белият дом и Конгресът отдавна щяха да поискат разследване. За веригата от сривове в системата на сигурността, които позволиха да се осъществи този план, трябваше да отговарят служители в различните специални служби. Но никой не получи присъда и Белият дом всячески се съпротивяваше на усилията по разследването в продължение на една година. Накрая, за да затворят устата на семействата на пострадалите, била създадена „Комисията 9/11, която по нужния начин записала версията на правителството и това го нарекли „разследване“.

В официалната теория на заговора за 9/11 няма никакви доказателства. Всичките налични доказателства й противоречат.

Например е доказано, че сградата №7 рухнала свободно, което означава, че разрушаването й е било контролирано. Защо тя рухнала по такъв неестествен начин? Официален отговор на този въпрос няма.

Теория на заговора наричат думи на учени, архитекти, инженери, летци и първите свидетели, които се намирали в кулите близнаци и лично видели многобройните взривове, които ги разрушиха.

ЦРУ въвело термина „теория на заговора“ в публичния дискурс в рамките на своя план за действия по дискредитиране на скептиците по отношение на Комисията на Уорън за убийството на президента Джон Кенеди. Всяко обяснение, различно от онова, което е поднесено се развенчавало като теория на заговора.

Теорията на заговора лежи в основата на външната политика на САЩ. Например режимът на Джордж Буш-младши активно участва в заговора срещу Ирак и Саддам Хюсеин. Този режим създаде фалшиви доказателства за иракското „оръжие за масово поразяване“, подхрани лъжливата история за доверчивия свят и я използва за унищожаването на Ирак и убийството на С. Хюсеин.

По същия начин и Муамар Кадафи стана жертва на заговора на Обама/Хилари за ликвидирането на Либия. Сирия и Иран щяха да имат същата съдба, ако не се беше намесила Русия.

В момента Вашингтон се занимава със заговор против Русия, Китай и Венецуела. Провъзгласявайки несъществуващата „иранска заплаха“, той достави американски ракети на руската граница и използва „севернокорейската заплаха“ за разполагането на ракети на границата с Китай. Демократично избраният лидер на Венецуела, по думите на Вашингтон, е диктатор и против страната бяха въведени санкции, за да помогнат на малки испански елит, чрез който Америка традиционно управлява южноамериканските страни, да извършат държавен преврат и да възстановят контрола над Венецуела.

Заплахите са навсякъде: Венецуела, Йемен, Сирия, Иран, Ирак, Афганистан, племената в Пакистан, Либия, Русия, Китай, Северна Корея, но никога не идват от Вашингтон.

Най-голямата теория на заговора в наше време е в това, че американците са заплашени от чужди държави.

Съществува заговор и той е против американския народ. Неговите работни места се извеждат в офшорни фирми, за да обогатят и без това богатите. Американският народ е вкаран в дългове в безполезен опит да запази жизненото си ниво. Опитът му да преодолее кризата чрез избирането на президент, който да се застъпи за хората, се срива пред очите на корумпираните СМИ и управляващата класа. Рано или късно този народ ще стигне до идеята за въстание, но ще бъде много късно.

Американците много трудно излизат от лъжливата реалност, в която живеят.

Ако на Земята съществува свобода, тя не е в Западния свят. Тя ще съществува в Русия и Китай – държави, които знаят цената на свободата, и в онези латиноамерикански страни като Венецуела, Еквадор и Боливия, които се борят за суверенитета си и против американския гнет.

Навсякъде в западния свят правителствата коват заговори срещу народите си.

Издaтeлcтвo PACПEP

Последно от СВЯТ

Ню Йорк Пост: Педерастите и лесбийките в Америка се удвояват всяко поколение, ако продължим да се движим по тази траектория през 2054 година всички ще бъдат такива (ВИДЕО)

Статията във в-к Ню Йорк Пост: https://nypost.com/2022/05/27/left-wing-critics-says-bill-maher-should-be-canceled-over-lgbtq-comments/ ВИДЕО   ТИЯ ЛИ ЩЕ ВОЮВАТ С РУСИЯ!? ИЛИ ТРАВЕСТИТИТЕ

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница