Заснет е истински дракон! (ВИДЕО)

/

В американския щат Монтана е заснет забележителен видеоклип. На него се вижда летящо създание, непознато на науката, размахващо огромни криле над живописно езеро.

Невероятното чудовище с гигантски криле и много дълга опашка с шипове подозрително прилича на митичен дракон, но дали е възможно това в реалността?

Съобщава се, че видеоклипът по-долу е изпратен от изследовател на свръхестествени феномени, който желае да остане анонимен. Американецът снимал езерото с дрон и случайно уловил това летящо чудовище. Авторът на видеото е убеден, че не може да бъде птица, и вероятно не греши.

Когато записът се появи в мрежата, започнаха разгорещени дебати за това, което се вижда на него. Някои интернет потребители са сигурни, че това наистина е дракон.

Според други – това е птеродактил – представител на изчезналия вид летящи динозаври. Трети считат, че това е някакво необикновено хвърчило или дрон. А скептиците, разбира се, говорят за монтаж и мистификация. Те също могат да бъдат разбрани, защото в днешно време почти всеки човек с компютър е в състояние да дорисува подобен обект на видео, ако желае.

Американските криптозоолози са на мнение, че инцидентът непременно трябва да се разследва. А видеоклипове, на които се виждат летящи дракони, се появяват периодично в мрежата.

Възможно е „изчезналата“ някога раса на драконите все още да съществува, например, в някой паралелен свят, затова някои от нейните представители понякога преминават в нашия свят. Нали и хора често попадат в паралелни светове и след това се завръщат оттам.

Така че няма нищо изненадващо в това, макар че официалната наука не иска да признае съществуването на такива паралелни светове. Впрочем тя не признава и много други неща, като става все по-смешна и постепенно се превръща в истински срам на съвременното общество …

ВИДЕО

Последно от ВИДЕО

Помните ли видеото от 2020-та година, в което проф. Джон Бел каза, че експерименталните инжекционни течности ще стерилизират 70% от населението ? (ИЗГЛЕДАЙТЕ ТОВА 2-МИНУТНО ВИДЕО НА Д-Р АРНЕ БУРКХАРД)

Помните ли видеото от 2020-та година, в което проф. Джон Бел каза, че „експерименталните инжекционни течности