«Замъгляването» документален филм за Chemtrails (ФИЛМ – БГ СУБ)

//

 

«Замъгляването» е пълнометражен документален филм за климатичното инженерство

ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ ЗА “CHEMTRAILS“ (ХИМИЧЕСКИТЕ СЛЕДИ В НЕБЕТО) НА GEOENGINEERING WATCH

 

Излезе филма Замъгляването (The dimming) 2021 на Geoengineering Watch.
Ако достатъчен брой хора по света разберат може и да се забави края…

 

Документален филм, който окончателно разкрива съществуването на операции за намеса в глобалното време. Операциите за глобално метеорологично инженерство са реалност. Кой е отговорен за осъществяването на тези програми? Какви ще бъдат последствията, ако се допуснат операции по геоинженерство,-управление на слънчевата радиация? Документалният филм дава отговори на тези и много други въпроси. Това е най-пълният документален филм на Geoengineering Watch относно операциите по климатично инженерство. Всички са необходими в критичната битка за събуждане на населението, за това което предстои, трябва да направим така, че всеки ден да има значение. Споделяйте достоверни данни от достоверен източник, нека гласът ви се чуе. Усилията за повишаване на осведомеността могат да се извършват от собствения ви домашен компютър.

 

ВИДЕО

 

БЕЛЕЖКА НА РЕДАКТОРА

Официален документ на Европейската комисия от 19 май 2015 г. признава за Chemtrails :
https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/E-8-2015-007937_EN.html

 

ПО ТЕМАТА

Кандидатът за президент на САЩ Робърт Кенеди-младши говори открито за Chemtrails, Румен Сорос най-нагло лъже и мълчи като пукел! (ВИДЕО)

ОЩЕ ПО ТЕМАТА ТУК

 

Топ геофизик и държавен лекар обвиняват глобалната програма за геоинженерство в умишлено унищожаване на биосферата на Земята

Нечовеците рептилоират Земята (ГАЛЕРИЯ)

 

Последно от ВИДЕО

Останки на нечовешки същества са извадени от катастрофирал извънземен космически кораб! НОВИНАТА НА ХИЛЯДОЛЕТИЕТО: Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани от правителството на САЩ (ВИДЕО)

  Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани