За болестите, космическата енергия и законите на космоса

Човешка душа, която е причинила мъки на други хора и на техните души в Телесния живот, напуска живота завинаги. Всичко това е Адът за човека, който той може да избегне само с нравствена чистота и телесно чист живот, с живот по Законите на Космоса, когато човек за човека трябва да бъде само приятел, човек, а не звяр, не животно.

Източникът на Живота не е самият Организъм, а заобикалящата го постоянна Космическа Енергия, в състава на която влизат всичките компоненти, необходими за това, човешкият Организъм да продължи своето съществуване, а за това как те постъпват в самия Организъм, има грижата Аурата на Човека.

Здравият орган има нужда от малко количество Енергия от Космическото Пространство; болният деформира сферата на Аурата и в тази деформирана част от нея от Космическото пространство постъпва повече Жизнена Енергия. Жизнената енергия прониква в цялата Материална и Духовна сфера на Космическото пространство. За тази енергия няма прегради, тя е единствена по рода си Енергия с такава проникваща способност и с такова голямо количество съставки, които са създали, създават и ще поддържат безкрайния Живот в Космическото пространство. Това трябва да го знаят всички хора на Планетата Земя.

На Земята не може да има частна собственост – на нейните недра, вода, въздух и всичко, което се добива и което Земята дава на човека във вид на метали, във вид на всякакви органични и неорганични вещества, всичко, което пряко се добива от Земята.

Кодекс за Човека, продиктуван от Законите на Космоса

 

  1. На Земята не може да има частна собственост – на нейните недра, вода, въздух и всичко, което се добива и което Земята дава на човека във вид на метали, във вид на всякакви органични и неорганични вещества, всичко, което пряко се добива от Земята.
  2. Човеко, помисли сега за своя Живот и за това, какво човешко си направил в него и какво животинско. Ние ще ти простим онова, което си направил, преди да научиш истината за Духовния свят, но не всичко.
  3. Няма да ти простим убийствата.
  4. Няма да ти простим твоите жестокости, когато не убиваш сам, а заставяш други да убиват други.
  5. Няма да ти простим твоето безчовечно отношение към хората, когато си на власт.
  6. Няма да ти простим лошото отношение към жената, а на жената – към нейното дете.
  7. Няма да ти простим лошото отношение към твоите родители, а на родителите – към децата им, независимо от това, какви са родени, защото само родителите са виновни за това, че им се раждат недоразвити деца.
  8. Ние няма да простим на никого отношението към Природата, което впоследствие ще доведе до катаклизми на Земята, които са били и които ще бъдат, защото хищническото отношение към Природата предизвиква такива действия от страна на Космическия Разум, когато стои въпросът за оцеляването на Цивилизацията, защото Атмосферата и Озоновият слой на земята катастрофално изтъняват и се влошават…

Животът е обмен между Енергиите на човешката Аура и Енергията на Космическото пространство.

Откъс от книгата на Иван П. Неумивакин „ЧОВЕКЪТ КАТО БИОЕНЕРГИЙНА СЪЩНОСТ“

Издателство PACПEP

 

Проф. Иван Неумивакин: „Когато официалната медицина каже на човека, че е болен, той вече не може да бъде излекуван…“

 

Последно от ЛАЙФСТАЙЛ

Военна полиция (БУКВАЛНО)

Военна полиция (буквално) Планът е световната армия да погълне всички национални полиции в една военно-полицейска структура

Световната армия НАТО

  Световната армия НАТО     Планира се волята на световната правителствена диктатура да бъде наложена