За вътрешната Земя (ВИДЕО)

На 19 февруари 1947 г. Адмирал Ричард Бърд осъществява полет над северния полюс и попада в отвор, който води до вътрешната земя

Той успешно се завръща и донася послание от срещата си с много напреднала цивилизация от вътрешността на земята.

Адмиралът бил подложен на всевъзможни медицински прегледи и военни разпити и след като не се доказало, че е луд или болен, бил накаран да положи военна клетва (относно) и така неговата история остава засекретена. . .

Не се знае точно коя година, но около края на миналия век, се открива неговия дневник и бива издаден в САЩ.

Какво пише в него:

По време на полета 1700 мили отвъд северния полюс, Бърд докладва по радио връзката, че под него вече няма ледове, а зелени планини, езера, реки и даже, че вижда някакво странно животно наподобяващо мамут.

През 1956 същият адмирал повежда втора експедиция, този път в Антарктида, 2300 мили отвъд южния полюс.

В дневника му е записано – „тази експедиция откри една огромна нова страна“.

Някои подробности от първата експедиция до северния полюс:

Бърд бива посрещнат от човешка раса с много по-висок ръст, наричащи себе си Ариани (Арийци) и технология далеч надминаваща нашата.

Старейшините на Агарта (вътрешната Земя), обясняват, че той е бил нарочно допуснат с цел да отнесе послание до хората на повърхността.

Арийците никога не са се намесвали в делата на надземните, но се налагало да вземат отношение, след като хората овладяват атомната енергия и я използват за унищожителни цели.

Те се опитват многократно да разговарят с лидерите на нашия свят, но, цитат:

„между вас има такива, които биха по-скоро унищожили целия свят, отколкото да се откажат от властта, която имат“.

Според тях ние сме подминали повратната точка и няма връщане назад.

През 1945 те изпращат на повърхността своите „Flugelrads“ (летящи чинии), но те биват посрещнати враждебно от военните.

Арийците предупреждават, че над света е надвиснала тъмна ера и че Втората световна е била само началото – няма да помогнат армиите, няма да помогне и науката, докато от света не остане шепа народ, който ще научи урока си и ще потърси отново съкровищата на човешката раса.

Дотогава те ще бъдат на сигурно място при тях – в недрата на планетата.

Както и в дневника на Адмирал Бърд, така и от разкази на очевидци-риболовци, случайно попаднали в отвора, описват невероятни подробности от този скрит свят – чудните плодове с огромни размери, красотата на хората и природата, вътрешната омиротвореност и мъдростта на обитателите и т.н.

През 1956г. Адмирал Бърд води експедиция до Южния Полюс, където той и екипажът му стигнали малко над 3700 километра надолу в земята.

Той предположил, че северния и южния полюс са само два от много отвори към вътрешната земя, той също така пише в дневниците си от онова време, че е видял вътрешното слънце.

Още през 17-ти Век, когато британския астроном Едмунд Халей (на негово име е кръстена кометата), предлага теорията, че Земята се състои от 4 концентрични сфери, също така предлага хипотезата, че вътрешната част на земята също е населена с живи форми на живот.

Също така предположил, че тази вътрешна атмосфера е осветена от луминесцентна светлина, както и че Северното Сияние е причинено именно от тази вътрешна земя, която изпуска газ към нас.

През 1864 г. един от най – големите фантасти на всички времена – Жул Верн написва книгата “Пътешествие до Центъра на Земята“, която очевидно е инспирирана именно от тази теория.

Наскоро тази книга дори беше филмирана, което само по себе си говори.

През 1906 г. един друг човек – Уилям Рийд, публикува книгата “Фантомът от полюсите“, където той разкрива своята хипотеза, че никой не е стъпвал на някой от двата полюса, защото те просто не съществуват (портали).

Националното управление по аеронавтика и изследване на космическото пространство на САЩ получава радиопредавания, които идват от дълбочината на Земята! Като че ли някой от центъра на нашата планета си общува с нас, заявява високопоставен представител на НАСА. Тази форма на живот притежава технологии, които позволяват да се изпратят сигнали от дълбочина няколкостотин мили до повърхността.

Първите сигнали били получени от учените на 30 октомври 1999 г. с помощта на усъвършенствани спътници на Земята. Учените нямали проблем с разшифроването, съобщил същият източник, но категорично отказал да разкрие смисъла на посланието на подземните жители, само добавил, че специалистите не могат да определят точното местонахождение. От радиограмата било ясно, че нейните автори прекрасно познават и нашето минало и нашето настояще.

Аз заявявам, че Земята е куха и населена отвътре. Тя съдържа множество твърди сфери, концентрично лежащи една в друга и е отворена на полюсите от 12 до 16 градус, писал на 10 април 1818 г. членът на конгреса на САЩ Клайв Симс.

На нашата Земя едновременно съществуват няколко свята. Един на повърхността, в който живеем ние и смятаме за единствен. Другите са скрити в дълбините на Земята — 2002 г. руският изследовател Пьотр Пол доказал:  на географските полюси съществуват проходи във вътрешността на Земята. На Северния и Южния полюс напълно отсъства вулканична дейност . . . Има две земни кори – външна и вътрешна . . . Между тях се намира мантия, състояща се от разтопена магма . . . Външната и вътрешната обвивка на земната кора се въртят една срещу друга . . . В района на полюсите няма мантия, там външната и вътрешната кора се допират . . .

Проходите във вътрешността на земята са обозначени на древни карти – на Пири Рейс и Меркатор, оцелели по чудо след пожар в Александрийската библиотека. На една от тези карти е показана Антарктида без лед, т.е. преди да се появи шапката от лед.

Антарктида се състои от 2 части, между които има пролив, и Южният полюс е море.

На картата на Меркатор е обозначен северният проход към вътрешността на Земята, а на картата на Пири Рейс – южният.

А на този манускрипт е показана (виж Руският клип малко по-надолу на стената ми) най-древната схема на кухата Земя.

Този манускрипт е донесен от Тибет през 1939 г. от окултистите на Третия Райх. Те се надявали да намерят в Тибет проход към Вътрешната Земя. Но се оказало, че тези “тунели” се намират на полюсите.

През 1940 г. Хитлер издава заповед на Антарктида да се преселят за постоянно местоживеене представители на немската раса.

Наричан новите владения на Третия Райх Нова Швабия.

На 10.01.1940 Хитлер подписва заповед за заселването на Антарктида: “. . .Безгранични територии са скрити под леда на Южния полюс.

Заповядвам:  в продължение на 6 месеца да се наберат доброволци . . . за усвояване на териториите на Нова Швабия. . .“

За целта немците за пръв път създават транспортни подводници . . . Във Вътрешната Земя човек може да попадне само по подводен път . . . Съществуват секретни немски карти, на които са нанесени проходите в подземния свят . . . Те били намерени през юни 1945 от Руски разузнавачи в немските архиви.

Руските разузнавачи описват находката така:
“На картите са отбелязани проходите към подземната Агарта под ледовете на Антарктида.“

А това е атлас на подземния свят, съставен от нацистите. На него също е отбелязан маршрутът, който трябва да следват подводниците към Нова Швабия . . . На атласа е показан континентът “Нова Швабия“ и там е отбелязан “Новият Берлин“ . . . Отбелязани са местата за две бази за немски подводници . . . и Асгарта. Отбелязани са Асгарта и Градът на Боговете, град (!) Шамбала! . . .

Вътре в Земята се намира такъв свят, както и на повърхността, но по-комфортен за човека. Може да се нарече рай. Там няма нощ, няма урагани, няма зима, няма слънчева радиация, там не попадат астероиди . . . В центъра на Земята има вътрешно Слънце . . .

Владивосток: разрушеният Форт № 3. Дължината на неговите подземни тунели е около 1500 километра, много от тях са без изход . . . Дълбочината на тунелите не е повече от 6 метра и всичките вървят успоредно на повърхността . . . Според слуховете тези тунели са свързани с подземни ходове, които водят към Тартария – подземна страна, разположена на края на евразийския континент. Там са отишли представителите на цивилизацията, която е обитавала тук до преди световния потоп. Няколко пъти странни същества се появявали в подземията на Трети форт. Хора са виждали някаква бяла фигура, наричат я „Белият дядо“ . . . Може би в подземията на Третия форт се намират проходите, през които обитателите на Тартария излизат на повърхността ? Хората ги взимат за привидения, но всъщност това са представители на небелтъчна форма на живот . . . Планетата Фаетон, от която сега е останал астероидният пояс между Марс и Юпитер . . . Според някои хипотези жителите на Фаетон не са загинали, а са се преселили на Земята и досега живеят в недрата на Земята. Тези същества не приличат на хора, са по-скоро като сгъстена енергия . . .

През 2011 г. на индонезийския остров Флорес били намерени костите на две човекоподобни същества от мъжки и женски пол, с много малък ръст и големи ходила. Историкът Александър Серьогин предполага, че някаква част от човечеството може би е отишла под земята – хора с малък ръст. Радиовъглеродният анализ показал, че костите са на около 11000 години. Именно по това време станала една от глобалните катастрофи и цялото население на земята било унищожено. Но може би някои са се спасили и са се заселили в подземни пещери. Може би това са били малки джуджета, които са се адаптирали за живот под земята. . .

През октомври 1932 г. двама изследователи намерили в планината Сан Педро (в Латинска Америка) вход в пещера. Те успели да се промъкнат през тесния проход и видели джудже, което седяло в поза лотос. То не приличало на нито едно същество, живяло някога на Земята . . . Височината на седящата фигура била не повече от 18 сантиметра, значи пълният ръст на джуджето бил не повече от 35 см. – впоследствие “мумията“ изчезнала . . .

Така изчезнала й “мумията“ на къщимското джудже . . . Това същество било намерено в началото на 90-те години на миналия век в Русия. То живяло почти месец в дома на пенсионерката Тамара Просвирина. Жената го наричала “Альошенка“. Вадим Чернобров, изследовател на аномални явления, обяснява, че съществото било от плът и кръв. Тамара го намерила в гората. Местните жители твърдят, че джуджетата излизат изпод земята. . . Близо до мястото, където Тамара намерила джуджето, има пещера и местните твърдят, че там има подземни тунели, дълги много километри. Местните жители видели няколко джуджета и извикали милиционер, който стрелял по тях. . . След това Тамара намерила едно джудже, което вероятно не било здравословно добре, и тя се опитвала да го лекува, дори го водила в поликлиники, но там й казали, че не лекуват животни. . .Тя го водила и при местните власти, но там й казали, че не се занимават с извънземни ! . . .
Альошенка на приличал на човек, имал голяма глава и огромни очи . . .След около месец взели Тамара в болница, а джуджето загинало без своята стопанка . . .Тези кадри – снимани през август 1996 – са направени в милицията, след като намерили тялото на Альошенка. Дават показания съседите, които последни са виждали джуджето живо . . . Московски изследователи направили генетичен анализ. Открили неизвестни гени, които не успели да идентифицират. Тези гени нямали аналози сред хората, приматите и другите основни видове животни . . . Стигнали до извода, че това може би е изкуствено създадено същество . . . Без пол, без пъп, без отделителни органи . . . По невнимание откъснали едната му ръка и от мумията потекла странна зеленикава течност . . . Същата зеленикава течност открили у още едно джудже, намерено неотдавна в Пермска област.  Това същество изглежда точно така, както и латиноамериканското джудже и Руският Альошенка.
Жителите на подземния свят се появяват около пещери или подземни ходове.
Александър Серьогин, историк, обяснява:
Тези подземни ходове имат малка височина, максимално 1,20 м. Така че джуджетата, които живеят там, ако някой ги е виждал и ги е описвал, това е във вид на легенди . . Серьогин смята, че под земята има цели градове . .

В Китай, близо до град Сиан, има кратер, който представлява обърната пирамида. Писателят Вадим Бурлак обяснява:
Обикновените пирамиди като че ли събират енергията от земята и я изхвърлят в космоса. А обърнатите пирамиди събират енергия от космоса и я разпределят под земята. . .
Може би обърнатите пирамиди са построени от жителите на подземния свят? Доказано е, че в обърнатите пирамиди времето тече по друг начин. Там времето се сгъстява, става като тесто и може да се меси. . .Ако човек попадне там, за него времето се ускорява многократно. . .

Такава обърната пирамида била намерена в Северна Африка.

Десетина души влезли вътре, но вечерта се върнал само един.

Той бил младеж на 16 години, но като излязъл, изглеждал като на 70 години, бил станал невменяем. . .

В океаните има мистериозни водовъртежи, приличащи на космическите черни дупки , изследователи от Швейцария и университета в Маями считат, че са открили признаци за съществуването на черните дупки не само в Космоса, но и на Земята – в Южния океан. Учените смятат, че гигантските водни кратери, който не може да се видят, съществуват реално, и дори имат срок на годност от една година, се казва в доклад, публикуван в Fluid Mechanics. Повечето вихри са наблюдавани в южната част на Атлантическия океан. Опирайки се на сателитни снимки, учените са стигнали до заключението, че те изсмукват вода от океана, по същия начин, както черните дупки в Космоса поглъщат светлината. Както се оказало, тези кратери са толкова плътно заобиколени от постоянно движещи се потоци вода, че всичко, което попада в тях – боклук, петрол, живи същества, и дори вода, изчезват завинаги.

ВИДЕО

СВЪРЗАНА ПУБЛИКАЦИЯ

Входът към вътрешността на Земята (ВИДЕА)

 

ПО ТЕМАТА

„Северният полюс се намира в центъра, Южен полюс няма – това просто е краят на земята, той е ограничен от голям леден риф. Там никой не може да проникне“ 👇

Руският федерален канал „Рен – ТВ“ обяви, че Земята е плоска (ВИДЕО)

Доналд Тръмп каза, че Земята е плоска

Астронавт каза, че земята е плоска (ВИДЕА)

Учен от НАСА: Земята е плоска

200 доказателства, че Земята е плоска (ВИДЕО-БГ СУБ)

Край на споровете: Земята е плоска (СЪДЕБНО РЕШЕНИЕ)

Изгубената История на Плоската Земята (ФИЛМ – БГ СУБ)

Последно от ЕКЗОПОЛИТИКА

Останки на нечовешки същества са извадени от катастрофирал извънземен космически кораб! НОВИНАТА НА ХИЛЯДОЛЕТИЕТО: Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани от правителството на САЩ (ВИДЕО)

  Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани