За скептици: Големият адронен колайдер наистина ще отвори врата в петото измерение

Учените са уверени,  че с помощта на Големия адронен колайдер   ще успеят да отворят врата в петото измерение

Експертите се позовават на  теорията на мембраните.

Теорията на мембраните е открита през 90-те години. Тя гласи, че недалеч от нашата Вселена се намират  паралелни измерения, състоящ се от частици практически идентични с нашите. Частиците ще се търсят са помощта на адронния ускорител.

Много експерти са против провеждането на такива експерименти. Учените смятат, че откриването на  паралелни измерения може да доведе до съвсем неочаквани последици, включително до смесване на Вселени, а какво ще последва от това – никой не смее да прогнозира.

А ако добавим и това събитие: Ритуал с човешко жертвоприношение бе заснет тайно в CERN пред статуята на бог Шива (ВИДЕО) , май нещата се подреждат.

ПО ТЕМАТА

Ритуал с човешко жертвоприношение бе заснет тайно в ЦЕРН пред статуята на бог Шива (ВИДЕО)

 

Последно от ЕКЗОПОЛИТИКА

Атлантида (ВТОРА ЧАСТ)

ПЪРВА ЧАСТ С ПРЕДИСЛОВИЕ ВИЖТЕ ТУК 👇 Атлантида (ПЪРВА ЧАСТ) Атлантида (ВТОРА ЧАСТ) От Крис Томас

«Какво се случва?» ДОКЛАДЪТ UAP | Пентагонът ще отвори официален офис за изследване на НЛО (доклади). След доклад от юни, в който правителството на САЩ призна, че не може да обясни повечето неидентифицирани въздушни явления, Министерството на отбраната заяви, че ще увеличи усилията си, създавайки официален офис за изучаване на подобни събития. В памет на Проф. Лъчезар Филипов (ОСМА ЧАСТ-ВИДЕО)

  ВИДЕО   СПОДЕЛЕТЕ

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница