Снимката е колаж доказано отговарящ на реалната действителност (включително и чрез съдебни дела)

Здравни служители признават, че Бил Гейтс е използвал богатството и влиянието си, за да даде указания по време на пандемията

Миналият месец „Политико“ публикува специален доклад, основан на четири дузини интервюта с американски и европейски служители и специалисти по глобално здравеопазване, които признават, че Бил Гейтс ръководи глобалната реакция за СОVID-19

 

Идеята, че Бил Гейтс оказва неправомерно влияние върху световното здравеопазване, постоянно е отричана и отхвърляна като ненормална теория на конспирацията. Но както и в много други случаи, тази теория на конспирацията сега се оказва факт.
На 14 септември Politico публикува обширен специален доклад, основан на „четири дузини интервюта с американски и европейски служители и специалисти в областта на глобалното здравеопазване“, озаглавен „Как Бил Гейтс и неговите партньори поеха глобалния отговор за СОVID“.
Както отбеляза Игор Чудов в Substack, в рамките на няколко часа заглавието беше редактирано, за да гласи: „Как четири частни групи използваха влиянието си, за да контролират глобалния отговор за СОVID – с малък надзор“, както е показано на снимката на Чудов:
Любопитното е, че пет часа след тази редакция Politico промени отново заглавието, така че към момента на писане на този текст то гласи: „Как Бил Гейтс и партньорите му използваха влиянието си, за да контролират глобалната реакция на СОVID – с малък надзор“.

В archive.today можете да видите как заглавието се променя напред-назад в продължение на 15 часа.

ЧЕТИРИ ОРГАНИЗАЦИИ НА ГЕЙТС МОНОПОЛИЗИРАТ ГЛОБАЛНАТА РЕАКЦИЯ ЗА СОVID

 

 

Според Politico четири здравни организации – Фондация „Бил и Мелинда Гейтс“, GAVI, Коалицията за иновации в областта на готовността за епидемии (CEPI) и Wellcome Trust – бързо са поели водеща роля в глобалната реакция на пандемията и въпреки че и четирите твърдят, че са независими организации, всъщност са основани и/или финансирани от Гейтс.
„Когато СОVID-19 започна, правителствата по света не бяха подготвени“, пише Politico.
„Докато най-могъщите държави се вглеждаха в себе си, четири неправителствени световни здравни организации започнаха да правят планове за борба на живот и смърт с вируса, който не познава граници.
Това, което последва, беше постоянно, почти неумолимо прехвърляне на властта от завладените правителства към група неправителствени организации, според седеммесечно разследване на журналисти от POLITICO, базирани в САЩ и Европа, и германския вестник WELT.

Въоръжени с експертен опит, подкрепени от контакти на най-високо равнище в западните държави и с добре познати връзки с производителите на лекарства, четирите организации поеха ролята, която често се изпълнява от правителствата, но без да носят тяхната отговорност.“

ШЕСТ ИЗВОДА ОТ РАЗСЛЕДВАНЕТО НА POLITICO

 

 

В първите дни на епидемията, докато правителствата все още обсъждаха сериозността ѝ, фондация „Бил и Мелинда Гейтс“, GAVI, CEPI и Wellcome Trust започнаха координирани усилия за идентифициране на производители на ваксини, финансиране на тестове, медикаментозно лечение и инжекции с иРНК и разработване на глобален план за разпространение в сътрудничество със СЗО.
В странична лента Politico изтъква шест основни извода от своето разследване:
„1. Четирите организации са похарчили почти 10 милиарда долара за СОVID от 2020 г. насам – същата сума като водещата американска агенция, натоварена с борбата с СОVID в чужбина.
2. Организациите са предоставили общо 1,4 млрд. долара на Световната здравна организация, където са помогнали за създаването на важна инициатива за разпространение на инструментите за СОVID-19. Тази програма не успя да постигне първоначалните си цели.
3. Ръководителите на организациите са имали безпрецедентен достъп до най-високите етажи на властта, като са похарчили най-малко 8,3 млн. долара за лобиране пред законодатели и длъжностни лица в САЩ и Европа.
4. Длъжностни лица от САЩ, ЕС и представители на СЗО преминават на ротационен принцип през тези четири организации като служители, което им помага да затвърдят политическите и финансовите си връзки във Вашингтон и Брюксел.
5. Ръководителите на четирите организации се ангажираха да преодолеят различията в равнопоставеността. По време на най-тежките вълни на пандемията обаче страните с ниски доходи останаха без животоспасяващи ваксини.

6. Ръководителите на три от четирите организации твърдят, че премахването на защитата на интелектуалната собственост не е необходимо, за да се увеличат доставките на ваксини – което според активистите би помогнало за спасяването на човешки животи.“

НЕКВАЛИФИЦИРАНИ И НЕИЗБРАНИ

 

 

Както пише Politico, благодарение на лобирането и финансовата мощ на Гейтс международният отговор за СОVID-19 бързо се измества от отделните правителства към „частно контролирана глобална група от неправителствени експерти“.
В САЩ президентът Байдън е заделил 500 млн. долара само за CEPI в своя бюджет за СОVID-19 на стойност 5 млрд. долара, който все още не е бил одобрен от Конгреса.
Но, както отбелязва Кейт Елдер, старши съветник по въпросите на ваксините в кампанията за достъп на „Лекари без граници“:
„Кое прави Бил Гейтс квалифициран да дава съвети и да съветва правителството на САЩ къде да насочи огромните си ресурси?“
Лорънс Гостин, професор от университета в Джорджтаун, който е специалист по право в областта на общественото здравеопазване, заявява пред Politico:
„Мисля, че трябва да сме силно обезпокоени. Казано по много груб начин, парите купуват влияние. А това е най-лошият вид влияние.
Не само защото става дума за пари – макар че и това е важно, защото парите не бива да диктуват политиката – но и защото става дума за преференциален достъп при закрити врати.

Това е антидемократично, защото е изключително непрозрачно и оставя на заден план обикновените хора, общностите и гражданското общество.“

ГЕЙТС ПРИТЕЖАВА СЗО

 

 

Мнозина изтъкнаха, че Гейтс, благодарение на милиардите си под формата на дарения за СЗО, има значително влияние върху решенията на СЗО.
През септември 2021 г. д-р Астрид Щукелбергер, вътрешен човек в СЗО, подава сигнал срещу Гейтс, обяснявайки как СЗО всъщност се контролира от Гейтс, който на свой ред диктува политиката в своя лична финансова полза.
От четирите организации, на които Politico обръща внимание, GAVI, Алиансът за ваксини, може би е най-важната.
Основаната от Гейтс организация GAVI е със седалище в Швейцария.
През 2009 г. GAVI беше призната за международна институция и получи пълен имунитет, включително квалифициран дипломатически имунитет, което е изключително странно, като се има предвид, че организацията няма политическа власт, която да дава основание за дипломатически имунитет.
Още по-странно е, че клаузите за имунитет на GAVI надхвърлят дори имунитета на дипломатите. Имунитетът на GAVI обхваща всички аспекти на ангажимента, включително престъпни бизнес сделки.
Също толкова странен е фактът, че те са напълно освободени от данъци. GAVI на практика може да прави каквото си поиска без никакви последствия.
Полицията не може дори да разследва или да събира доказателства от GAVI, ако тя бъде замесена в криминално разследване.
Толкова добре са защитени. И според Щукелбергер GAVI е структурата, която наистина ръководи СЗО.
Според Щукелбергер през 2017 г. Гейтс е поискал да бъде включен в изпълнителния съвет на СЗО – като държава членка – уж защото им дава много пари.
Няма доказателства, че Гейтс някога е получил официален статут на държава членка, но изглежда, че е измислил алтернативна игра на власт.
Щукелбергер изтъкна, че Гейтс и СЗО са сключили тристранно договорно споразумение със Swissmedic, Администрацията по храните и лекарствата на Швейцария, което е много необичайно.
Така че, когато Гейтс не беше избран като един човек от националната държава, той създаде тристранни договори с държавите членки и СЗО, което по същество го постави наравно със СЗО!
Един любопитен факт, който подкрепя идеята, че Гейтс е или истинската сила зад СЗО, или има същата власт като СЗО, е фактът, че Гейтс многократно е бил първият, който е обявявал какво трябва да направи светът, за да се справи с пандемията, а след това СЗО е излизала с идентично послание, което държавите членки е трябвало да следват.
Но кой, по дяволите, е Гейтс, който ще ръководи реакциите в областта на глобалното здраве и пандемиите?
Той е никой.
Той няма медицинско образование. Той е напълно неквалифициран да говори по каквито и да било здравни въпроси. Той дори не е завършил колеж. И никога не е бил избиран да представлява народа в каквото и да е качество.

В общи линии става дума за един богат човек, който е измислил начин неофициално да монополизира способността за вземане на решения на глобален здравен орган, за да се обогати, което е повече от безумно.

СЗО Е ПОМОГНАЛА ЗА ИЗДИГАНЕТО НА ГЕЙТС НА ВЛАСТ

 

 

Влиянието на Гейтс върху СЗО несъмнено е причината СЗО да позволи на тези четири финансирани от Гейтс групи да ръководят глобалния отговор за СОVID-19.
Както съобщава Politico:
„СЗО е от решаващо значение за издигането на групите на власт. Всички те са имали дългогодишни връзки със световния здравен орган. В управителните съвети на CEPI и Gavi има специално определен представител на СЗО.
Съществува и въртяща се врата между работата в групите и работата в СЗО: бивши служители на СЗО сега работят във фондация „Гейтс“ и CEPI; някои от тях, като Крис Улф, заместник-директор на отдела за партньорства с държави във фондация „Гейтс“, заемат важни позиции.
Голяма част от влиянието на групите върху СЗО се дължи просто на парите. От началото на пандемията през 2020 г. фондация „Гейтс“, GAVI и Wellcome Trust са дарили общо над 1,4 млрд. долара на СЗО – значително по-голяма сума от повечето други официални държави членки, включително САЩ и Европейската комисия, според данни, предоставени от СЗО.“
Едно нещо би било, ако тези организации действително вършеха отлична работа. Но те не го направиха.
Независим преглед, извършен от Dalberg Global Development Advisors, нюйоркска фирма за политически консултации, установи, че инициативата, създадена от групите на Гейтс, Access to СОVID-19 Tools Accelerator, или ACT-A, се е провалила на всички фронтове.
Въпреки бюджета от 23 милиарда долара, ACT-A осигури само 16% от планирания брой тестове за страните с ниски и средни доходи, а от 245-те милиона лечения, които трябваше да достави на страните с ниски и средни доходи, те отпуснаха само 1,8 милиона.
По същия начин от 2 милиарда инжекции СОVID-19, които трябваше да бъдат доставени до края на 2021 г., бяха доставени само 319 милиона дози.
Разбира се, може да се твърди, че неуспехът при провеждането на измамни тестове за CPR и опасни лечения и инжекции с мРНК са били прикрита благословия.
Факт е обаче, че тези организации далеч не са отличници и се провалят в постигането на много от поставените си цели.
Те обещават прекалено много и не изпълняват достатъчно. Те са готови да жертват живота си, за да запазят контрола върху патентите, от които се печели.

И макар че повече или по-малко самостоятелно определят глобалния отговор за пандемиите, няма кой да им потърси сметка за резултатите.

КАКВО Е ПРОПУСНАЛ POLITICO

 

 

Макар че докладът на Politico е мащабен, той все пак не включва редица важни части от пъзела, изброени в статията на Чудов в Substack.

Например:
  • SARS-CoV-2 е умишлено създадено биологично оръжие;
  • Фондация „Бил и Мелинда Гейтс“ помогна за организирането на Event 201 (“Събитие 201“ – Симулация на световната ПЛАНдемия – (ВИДЕА-БГ СУБ), настолно учение за готовност за пандемия през октомври 2019 г., което пророчески предсказа СОVID-19 – и необходимостта от мащабна пропагандна и цензурна кампания за потушаване на „конспирациите“ за вируса.
  • През септември 2019 г. Гейтс закупи 3,1 милиона акции на BioNTech за 55 милиона долара. По онова време BioNTech работи върху специфични за пациента имунотерапии за HIV и други хронични заболявания. В средата на март 2020 г. BioNTech си партнира с Pfizer за разработване на иРНК ваксина за СОVID-19. До август 2021 г. прозорливата инвестиция на Гейтс е на стойност 1,7 милиарда долара.
  • Фондация „Гейтс“ финансира EcoHealth Alliance – организацията, за която се подозира, че има пръст в разработването на SARS-CoV-2.
  • Фондация „Гейтс“ също така финансира Университета на Северна Каролина с поне 56 различни гранта, където д-р Ралф Барик провежда изследвания за увеличаване на функциите, свързани с развитието на SARS-CoV-2. Барик работи и с EcoHealth Alliance и Института по вирусология в Ухан.

 

Както отбелязва Чудов в заключителните си думи:
„Въпреки това самото публикуване на тази статия има огромно значение. Нещата, които повечето от нас знаят и за които говорят, се появяват в така наречената „мейнстрийм преса“ – разбира се, след като щетите вече са нанесени.
Вирусът беше освободен, милиони хора умряха, над един милиард млади хора бяха насилствено ваксинирани под фалшив претекст. Когато вече е твърде късно да се промени каквото и да било, Politico най-накрая заявява очевидното. Все пак е по-добре от нищо.

Почти всичко в статията на Politico беше известно още преди година. Къде беше Politico тогава? Зает с вземането на държавни пари за реклама на ваксината за СОVID. Пандемията е престъпление, а не случайност.“

СХЕМАТА НА ГЕЙТС И ФАУЧИ ЗА ВАКСИНИРАНЕ НА СВЕТА

 

 

Гейтс обаче далеч не е единственият заклет враг в тази организирана драма. Д-р Антъни Фаучи е друг ключов играч. По ирония на съдбата Гейтс твърди, че е „поел основната част от злоупотребите с конспирацията за СОVID“, защото европейците не познават Фаучи.
„Това беше доста голям феномен; тук, в САЩ, се фокусираха върху мен и Тони Фаучи, а в международен план – повече върху мен, защото не знаеха кой е Тони – той наистина пропусна това!“
Но докато Гейтс се опитва да подмине притесненията на хората относно неправомерното му влияние върху здравето им като шега, не липсват доказателства, че той наистина дърпа конците, за които далеч не е квалифициран.
В статията „Бил Гейтс излага план за глобално завладяване“ разглеждам ролята на Гейтс в СЗО и плана на СЗО в крайна сметка да поеме контрола върху всички решения в областта на здравеопазването в световен мащаб.
Разгледах също как Гейтс и Фаучи си сътрудничат, създавайки страхотно публично-частно партньорство, което има невероятна власт над американската общественост.
Още през 2000 г. Фаучи и Гейтс сключват споразумение за контрол и разширяване на глобалното предприятие за ваксини, което през 2021 г. кулминира в план за ваксиниране на всеки мъж, жена и дете на планетата с експериментална „ваксина“ за СОVID-19.

Сътрудничеството на Гейтс и Фаучи е описано подробно в бестселъра на Робърт Ф. Кенеди-младши „Истинският Антъни Фаучи“.

Автор: Д-р Джоузеф Меркола
Източник: Children’s Health Defense
Превод на български – Страничката „Монтагю Кийн“

https://thebulgariantimes.com/%d0%a0%d0%be%d0%b1%d1%8a%d1%80%d1%82-%d0%a4-%d0%9a%d0%b5%d0%bd%d0%b5%d0%b4%d0%b8-%d0%bc%d0%bb%d0%b0%d0%b4%d1%88%d0%b8-%d1%80%d0%b0%d0%b7%d0%be%d0%b1%d0%bb%d0%b8%d1%87%d0%b0%d0%b2%d0%b0-%d0%90%d0%bd/

 

ПРИПОМНЯМЕ, ЧЕ 

Бил Гейтс се похвали, че е… ЗАПОВЯДАЛ на Доналд Тръмп да не разследва вредните последствия от иРНК „ваксините“. Става дума за периода, докато Тръмп беше президент. А пък Гейтс се самоизтъкна, че ДВА ПЪТИ бил давал тази заповед на тамошния „върховен главнокомандващ“.

ПО ТЕМАТА

Кърмата на приелите експерименталната инжекционна течност съдържа биологично оръжие, а кърмените бебета са заплашени от «внезапна неочаквана смърт»

Министерството на отбраната на САЩ е подписало договор за изследване на СОVID-19 с компания в Украйна 3 месеца преди да се разбере, че съществува

⚠️ ЕКСКЛУЗИВНО 🗣 В изслушването за СОVID директорът на Рfizеr признава: ваксината никога не е била тествана за предотвратяване на предаване на СОVID (ВИДЕО – БГ СУБ)

Центърът за контрол и превенция на болестите (CDC) на САЩ: И „най-обикновените“ противогрипни ваксини са измама (ОФИЦИАЛЕН ДОКУМЕНТ)

Всеки 9 от 10 смъртни случая от СОVID са вследствие от убийствата с експерименталните инжекционни течности чрез «синдром на придобита имунна недостатъчност» (ДОКЛАД) ОБНОВЕНА

 

Как Бил Гейтс спонсорира разработката на коронавируса

 

Стратегията за имунизация на СЗО и “извилите се” опашки за ваксиниране: Целта на СЗО е да бъде избита посредством ваксиниране голяма част от населението на Земята (ВИДЕО)

 

Кой е Бил Гейтс (ВИДЕА-БГ СУБ)

 

https://thebulgariantimes.com/%d0%94%d0%b5%d0%bf%d0%be%d0%bf%d1%83%d0%bb%d0%b0%d1%86%d0%b8%d1%8f%d1%82%d0%b0-%d1%87%d1%80%d0%b5%d0%b7-%d0%9f%d0%a0%d0%98%d0%9d%d0%a3%d0%94%d0%98%d0%a2%d0%95%d0%9b%d0%9d%d0%90-%d0%92%d0%90%d0%9a/

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

217 научни институции и лаборатории от целия свят потвърждават, че СОVID-19 наистина НЕ съществува (ДОКУМЕНТИ)

 

https://thebulgariantimes.com/%d0%a1%d0%90%d0%a9-%d1%81%d0%b8-%d0%bf%d1%80%d0%b8%d0%b7%d0%bd%d0%b0%d1%85%d0%b0-%d1%87%d0%b5-%d1%81%d0%b0-%d1%81%d1%8a%d0%b7%d0%b4%d0%b0%d0%bb%d0%b8-s%d0%90rs-%d0%a1ov-2-%d0%a1/

 

ОЩЕ МНОГО ПО ТЕМАТА ТУК

 

https://thebulgariantimes.com/%d0%97%d0%b0%d1%89%d0%be-%d0%b1%d0%b5%d1%88%d0%b5-%d1%83%d0%b1%d0%b8%d1%82-%d0%9f%d1%8c%d0%be%d1%82%d1%8a%d1%80-%d0%93%d0%b0%d1%80%d1%8f%d0%b5%d0%b2-%d0%92%d1%8a%d0%bb%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b0-%d0%ba/

 

30 000 българи готови да защитят достойнството, живота и здравето на народа ни казаха не на СЗО в България! Нито един журналист от БНТ, bTV или Nova не дойде да отрази това революционно събитие касаещо здравето на всеки един българин и бъдещите поколения

 

https://thebulgariantimes.com/%d0%9f%d0%9b%d0%90%d0%9d%d0%94e%d0%9c%d0%98%d0%af-%d0%a4%d0%98%d0%9b%d0%9c-%d0%91%d0%93-%d0%a1%d0%a3%d0%91%d0%a2%d0%98%d0%a2%d0%a0%d0%98/

 

https://thebulgariantimes.com/%d0%9f%d0%bb%d0%b0%d0%bd-%d0%be%d1%82-1979-%d0%b7%d0%b0-%d0%b2%d1%8a%d0%b2%d0%b5%d0%b6%d0%b4%d0%b0%d0%bd%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-%d1%82%d0%be%d1%82%d0%b0%d0%bb%d0%b8%d1%82%d0%b0%d1%80%d0%bd%d0%be-%d0%be/

 

Последно от ЛЮБОПИТНО

Българин получи една година ЗАТВОР при строг режим и 10 000 лева глоба заради «нарушаване на СОVID мерките» през ПЛАНдемията: Клаус Шваб ПУБЛИЧНО ПРИЗНА, че планира да приложи ПРИНУДИТЕЛНИ блокировки в китайски стил по ЦЕЛИЯ СВЯТ по време на следващата ПЛАНдемия, която той ОЧАКВА да се случи СКОРО (ВИДЕО)

  Мъж получи една година ЗАТВОР заради «нарушаване на СОVID мерките» през ПЛАНдемията   «Присъда от