Злото винаги има много имена! Това е Краят на ЕЛита «Кабал», «Новият Световен Ред», «Ротшилд», «Казарската мафия», «4-ти Райх», «Дълбоката държава», «Драко-рептилската империя», «Анунаки», «ЕЛохими»… (ВТОРА ЧАСТ)

ПЪРВА ЧАСТ 👇

Война между Русия, Америка и Украйна? Никога! Война между човечеството и други цивилизации? Винаги! (ПЪРВА ЧАСТ)

 

ВТОРА ЧАСТ

Игнорираната информация отново се оказа истинската реалност:

  • Поредният план на ЕЛита за превземане на Земята през Март/Април беше осуетен!
  • Изчистване и премахване на Ротшилдовата империя и всички хибриди във властта!
  • Връщане на частите от територията на Русия – връщане на Украйна, Литва, Латвия и Естония.
  • Формиране на нови териториални граници на държавите.
  • Какво са ни подготвили остатъците на ЕЛита?

• Превземането и поредното проваляне на Плана на ЕЛита, който беше заложен за месеците Март/Април 2022 г.:

В първа част споменах най-важното, което е свързано с „войната“ в Украйна. Войната е само прикритие, фасада на случващото се в Украйна. И заради това, което се случва, е по-коректно да наречем събитието „война“ НЕУТРАЛИЗИРАНЕ НА ВСИЧКИ ОПАСНОСТИ срещу украинците и останалите държави по света.

Реалната ОПАСНОСТ в Украйна все още е доста далеч от възприятията за реалност на повечето хора. Там се намира енергиен Портал към други измерения, през който навлизаха други цивилизации, които застрашиха човечеството и планетата ни.

Ако противодействащите сили не бяха реагирали веднага и не бяха отишли на време в Украйна, с човечеството беше СВЪРШЕНО! Планът за превземането на планетата беше заложен за месеците Март и Април!

Военни от 36 държави отидоха в Русия (Украйна), за да помогнат за освобождаването на Земята от нашествието на чуждите цивилизации и за елиминирането на Драко рептилските цивилизации, включително и Зета Ретикюли, намиращи се в тунелите и подземните бази. Споменавам цивилизацията Зета Ретикюли, защото работи със земни групировки, например Азов в Украйна. Флагът на Азов, издава цивилизацията Зета Ретикюли. На флага има обърната буква Z (снимка на неонацистката групировка „Азов“)

• Украйна е важна за ЕЛита, защото тя е свързана с Израел. Следващата територия за изчистване, след Украйна е Израел / IsRaEl – означава, че се управлява от ЕЛохим/Анунаките/хибридите на Драко рептилите = Is Ran by ELohim- IsRa(n)(by)El(ohim).

Затова винаги пиша ЕЛит с две главни букви – знак, че това са хибридите на ЕЛ(ЕЛохим).

Командният и контролен център на Анунаките/Драко рептилите е в тунелната система на Украйна и Израел (дистанцията от Украйна до Израел)

А входът на командният и контролен център в Израел се намира под атомната електроцентрала – мястото е наречено Димона (снимка на „Димона“)

Запомнете, че там, където има атомни електроцентрали винаги има и тунели с бази на чужди цивилизации. Без изключение!

• Украйна е новото (последното) име на Казария. Казария е гнездото, родното място, центъра на хибридите на Драко рептилите – раса, преминала през Портал на територията на сегашна Русия.

Украйна е руска територия и винаги е принадлежала на Русия, както и Литва, Латвия и Естония. Те бяха фалшиво отделени от Русия, а хората бяха излъгани/ програмирани, че са независими и освободени от Русия, а станаха роби на Империята Ротшилд (Казарската мафия). Тези територии ще се върнат на Русия и ще има ново териториално оформяне и на Русия и на целият свят.

На планетата ни ще има 7 главни центъра, единият е Русия.

• друга ОПАСНОСТ, която беше неутрализирана са БИОЛАБОРАТОРИИТЕ, за които най-после широко се заговори и, което за масовката беше научна фантастика(картана биолабораториите в Украйна)

Русия винаги е държала под око Биолабораториите в Украйна и систематично ги е унищожавала една по една, не само от две – три седмици насам, но досега никой не се интересуваше от биологичните оръжия в Украйна, както и от отвлечените деца, трафика на деца, педофилията, експериментирането с деца, убийствата на деца, лабораторията за АдрЕНОХром получаван при зверски изтезания на деца, износът на деца извън планетата ни за секс роби и хранителен ресурс за други цивилизации, тунелите, бункерите и базите, пълни с отвлечени деца.

Извадих карта от Интернет на биолабораториите в Украйна. В областта на град Лвов има 3 лаборатории. Една е в Шпильчина. На латиница се записва Shpilchyna/ Shpil’chyna. Направи ми впечатление втората част на думата – „Chyna“.

China – Китай(Чайна)
шпильChyna – ШпильЧайна
… ЧАЙНА, Чайна, чайна❗📢

Биооръжията в Биолабораториите в …Чайна!?

Нумерологичната стойност на Шпильчина е равна на Нумерологичната стойност на London bridge is falling down – Лондонският мост падна, което е код за смъртта на еЛИЗАРДбет втора.

Трябваше да се случат някои важни събития, преди да обявят, че главата на Змията еЛИЗАРДбет втора е умряла (екзекутирана).

Следвайки събитията, вече е време да я обявят публично, което ще е знак, че Империята на Злото е победена!

Нумерологичната стойност на Кралица Елизабет Втора е равна на Нумерологичната стойност на 27-ми Март.

Нумерологичната стойност на 27-ми Март е равна на Нумерологичната стойност на 86-ия ден от годината. А 86-ият ден от календарната година е точно 27-ми Март! 27-ми Март 2022 г.. е в Неделя.

Още няколко кратки точки, по теми, които много безпокоят масите:

  • Бежанската вълна … е ФАСАДА!
  • Успокойте се! Никой не ви е откраднал танковете, защото никой в Русия няма нужда от българският оръжеен скрап(танкове, оръжие). В Русия ( Украйна ) се използва технология на много по-високо ниво, която може да разтопи, както и да направи на прах българският скрап!
  • Не създавайте драми за всяко премахване на Биолабораториите по целия свят. Чистката продължава, пестете си нервите! Преценявайте с какво и с кого да прекарвате времето си, с какво ангажирате съзнанието си!

Източник: Милена ван Лиер

За тези, които все още не разбират как и защо се появиха: «глобално затопляне», цифровизация, «СОVID-19», войната в Украйна…

 

Тези организации се контролират от тясна група юдеи ционисти и хасиди – парамасони

 

ПО ТЕМАТА

Адренохром: Най-жестокият затвор в днешния свят! По някои данни адренохромът струва около 1 500 000 долара за един литър „естествен биологичен разтвор“

Ферми за деца отвличани за Адренохром, за органи и за нагона на сатанисти (ВИДЕО – БГ СУБТИТРИ)

Вакуумирано адренохромизирано американско детско месо: срок на годност – 20 години

🩸Адренохром🩸(ДОКЛАД)

 

Деца за органи: хиляди българи са отвлечени и изкормени за “резервни части“

Трафик на деца, органи, войни и звезди (ВИДЕО – БГ СУБ)

Фиона Барнет – Свидетел на високопоставени сатанински ритуали (ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ-БГ СУБ)

Гислейн Максуел и трафикът на деца свързан с проекта Терамар (ВИДЕО-БГ СУБ)

Очите на дявола (ФИЛМ)

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

«Падането на Кабала» | «The Fall of the Cabal» (ФИЛМ – СЪС СУБТИТРИ НА БЪЛГАРСКИ)

 

 

Последно от ЛЮБОПИТНО

Българин получи една година ЗАТВОР при строг режим и 10 000 лева глоба заради «нарушаване на СОVID мерките» през ПЛАНдемията: Клаус Шваб ПУБЛИЧНО ПРИЗНА, че планира да приложи ПРИНУДИТЕЛНИ блокировки в китайски стил по ЦЕЛИЯ СВЯТ по време на следващата ПЛАНдемия, която той ОЧАКВА да се случи СКОРО (ВИДЕО)

  Мъж получи една година ЗАТВОР заради «нарушаване на СОVID мерките» през ПЛАНдемията   «Присъда от