Знаете кой направи 11.09.2001, но знаете ли какво всъщност се случи? (ФИЛМ – БГ СУБ)

//

 

Знаете кой направи 11.09.2001, но знаете ли какво всъщност се случи?

 

Мислите, че знаете кой го направи ?

За справка тук: Israel_did_it !

 

Но мислите ли, че знаете какво се случи? Подлагате ли на съмнение твърдостта на разбиранията си? Запитвали ли сте се, дали пък случайно или не, не пропуснахме нещо в онзи паметен за цялото човечество ден? Дали не ни напълниха главите с чужди мисли и разбирания, които нямат НИЩО общо с фактическото случване, с физическата реалност.. С други думи, мислите, че знаете какво се случи тогава…

 

Лекция: Къде отидоха кулите в Ню Йорк на 11 Септември 2011

Тази лекция ще накара умните с незакостеняло мислене да го променят, освен ако сами не сте стигнали до тук. А останалите… все едно.

След лекцията ще знаете, че всичко друго, чуто допреди нея е просто приказки за големи доверчиви/глупави деца.

На тези, които знаят английски, дори само на ниво четене и по-технически, горещо препоръчвам книгата на д-р Уд. Малко скъпа става да се поръча и достави от САЩ, но си заслужава ВСЯКА стотинка, дадена за нея.

Преведох първата част, за да събудя интерес у любопитните и искащите да знаят.

 

ВИДЕО-ЧАСТ 1

  • видеохроники

 

Втората част на лекцията на д-р Джуди Уд трябва да призная, че това е един от най-трудните преводи, които съм правил. Причината е в това, че невинаги се чува добре какво се говори и се налага многократно преслушване на отделни думи и фрази. Това отнема много време. Този около час превод е правен в продължение на месеци, а последната му редакция направих, след като прочетох половината книга, на която той отговаря по съдържание. 

 

ВИДЕО-ЧАСТ 2

  • видеохроники

 

ПО ТЕМАТА

Къде е самолетът? Голямата измама 11 Септември 2001 г. (ВИДЕО-БГ СУБ)

Измамата 11 септември (ВИДЕА-БГ СУБ)

 

Последно от ВИДЕО

Останки на нечовешки същества са извадени от катастрофирал извънземен космически кораб! НОВИНАТА НА ХИЛЯДОЛЕТИЕТО: Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани от правителството на САЩ (ВИДЕО)

  Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани