иРНК (mRNA) fuсксинaтa под електронен микроскоп (ВИДЕО-БГ СУБ) ОБНОВЕНА

/

Опасявам се, че тези, които приеха да заместят лабораторните плъхове в този експеримент на психопатите, нямат и бегла идея какво точно са си наблъскали в телата. Това видео може да им даде представа. В допълнение то доказва няколко неща:
1. Твърдението, че това, за което се твърди, че е „ваксина“ е несъстоятелно. Нито една ваксина не се държи така.
2. Това е генна терапия и това, че някой воден от страх е решил да се подложи на нея не значи, че останалите трябва да го следват.

ВИДЕО

 • Таня Тодорова

ДОПЪЛНЕНИЕ

 

Д-р Робърт Янг – графенов оксид, алуминий, липидни наночастици, паразит в 4 „ваксини“

Д-р Робърт Янг (специализирал молекулярна биология, микробиология, клинично хранене, натуропатия) с екип от други учени са провели и публикували

ИЗСЛЕДВАНЕ СЪСТАВА НА ЧЕТИРИ „ВАКСИНИ“ – на Пфайзер, Модерна, Астра Зенека и Йансен

Ползвани микроскопски инструменти и техники:

 • оптична микроскопия

 • микроскопия със светло поле
 • фазова контрастна микроскопия
 • микроскопия с тъмно поле
 • UV абсорбция и флуоресцентна спектроскопия
 • сканираща електронна микроскопия
 • трансмисионна електронна микроскопия
 • енергийно дисперсионна спектроскопия
 • Рентгенов дифрактометър
 • ядрено — магнитен резонанс

«Подробен състав» Интервю за документирано, публикувано изследване – пълен, прецизен анализ на съставките на всяка fuск-синa с всички видове микроскопски уреди, с микрографии – описанията започват от 1:11:30, ВИДЕО

 

ПО ТЕМАТА

Какво се случва в кръвта на приелите експерименталната течност (ВИДЕО-БГ СУБ)

 

Академикът д-р Андрю Уейкфийлд обяснява защо mRNA-ваксината не е ваксина (ВИДЕО-БГ СУБ)

 

Учени: “Направихме голяма грешка“! Ужасяващо проучване разкрива, че наночастиците с иРНК-ваксината се разпространяват из цялото тяло: мозъка, сърцето, черния дроб, яйчниците, тестисите и други! (ВИДЕА+PDF)

 

Наночастици влизат в мозъка и предизвикат имунни реакции: Колко безопасни са наночастиците в СОVID ваксините (АНАЛИЗ НА Д-Р ДЖОУЗЕФ МЕРКОЛА)

 

Това е генна терапия, а не ваксина! СОVID „ваксини“те могат да разрушат милиони животи (ИНТЕРВЮ СЪС СВЕТОВНОИЗВЕСТНИ УЧЕНИ)

 

Какво скриха от вас за ваксината на BioNTech & Pfizer! Проф. Джон Бел: СОVID-19 ваксините ще стерилизират 70% от населението (ВИДЕО – БГ СУБ + ПЕТИЦИЯ)

 

Изобретателят на иРНК (mRNA) технологията: Ваксината предизвиква натрупване на липидни наночастици във „високи концентрации“ в яйчниците (ВИДЕО)

 

Бившият вицепрезидент на Pfizer, Майкъл Йедън: „Правителството ви лъже, и това може да доведе до смъртта ви“

 

70% от умрелите ще са от «ваксини» (ДОКЛАД)

 

Проф. д-р Сухарит Бхакди: „Родителите доброволно позволяват децата им да бъдат убити, ако позволят да им се постави ваксината за СОVID“

 

Ваксините за Ковид-19 са оръжие за масово унищожение – и биха могли да унищожат човешката раса. Предупреждение на д-р Върнън Колман за света: Цялото човечество ще изчезне (ВИДЕО-БГ СУБ)

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

https://thebulgariantimes.com/%d0%94-%d1%80-%d0%a7%d0%b0%d1%80%d0%bb%d0%b7-%d0%a5%d0%be%d1%84-%d0%95%d0%ba%d1%81%d0%bf%d0%b5%d1%80%d0%b8%d0%bc%d0%b5%d0%bd%d1%82%d0%b0%d0%bb%d0%ba%d0%b8-%d0%b3%d0%b0%d1%80%d0%b0%d0%bd%d1%82%d0%b8/

 

Пл@нд€ми@ ❗⁠
ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ 👇⁠

Пл@нд€ми@ втора част❗⁠
ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ 👇⁠

 

ОЩЕ МНОГО ПО ТЕМАТА ТУК!

 

Последно от ВИДЕО

Останки на нечовешки същества са извадени от катастрофирал извънземен космически кораб! НОВИНАТА НА ХИЛЯДОЛЕТИЕТО: Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани от правителството на САЩ (ВИДЕО)

  Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани