иРНК (mRNA) fuсксинaтa под електронен микроскоп (ВИДЕО-БГ СУБ) ОБНОВЕНА

/

Опасявам се, че тези, които приеха да заместят лабораторните плъхове в този експеримент на психопатите, нямат и бегла идея какво точно са си наблъскали в телата. Това видео може да им даде представа. В допълнение то доказва няколко неща:
1. Твърдението, че това, за което се твърди, че е „ваксина“ е несъстоятелно. Нито една ваксина не се държи така.
2. Това е генна терапия и това, че някой воден от страх е решил да се подложи на нея не значи, че останалите трябва да го следват.

ВИДЕО

 • Таня Тодорова

ДОПЪЛНЕНИЕ

 

Д-р Робърт Янг – графенов оксид, алуминий, липидни наночастици, паразит в 4 „ваксини“

Д-р Робърт Янг (специализирал молекулярна биология, микробиология, клинично хранене, натуропатия) с екип от други учени са провели и публикували

ИЗСЛЕДВАНЕ СЪСТАВА НА ЧЕТИРИ „ВАКСИНИ“ – на Пфайзер, Модерна, Астра Зенека и Йансен

Ползвани микроскопски инструменти и техники:

 • оптична микроскопия

 • микроскопия със светло поле

 • фазова контрастна микроскопия

 • микроскопия с тъмно поле

 • UV абсорбция и флуоресцентна спектроскопия

 • сканираща електронна микроскопия

 • трансмисионна електронна микроскопия

 • енергийно дисперсионна спектроскопия

 • Рентгенов дифрактометър

 • ядрено — магнитен резонанс

Интервюто е 2часа и 20 мин. Описанието на изследването, какво се съдържа във всяка „ваксина“, започва след 1:11:30 – може да се отиде направо там, но в първата част има СЪЩЕСТВЕНИ моменти.

7:00 – Д-р Янг споменава за д-р Питър Дюсбърг – написал „Измисляне на вируса на СПИН“, „измисляне на вируса на ебола“ и „Измисляне на вируса на хепатита“

СПИН не съществува! Вирусът на HIV никога не е бил изолиран, ВИДЕО! Вирусът на СПИН е създаден в лаборатория, ВИДЕО! Произходът на СПИН (ФИЛМ-БГ СУБ)

7:24 – Имаме над 75 писма от различни институции, правителства, университети, болници, лаборатории с отговори на наше запитване да представят доказателства за изолиране, пречистване и показване морфологията на коронавируса – никой не може да представи такива.

15:10 – Симптомите на „корона“ (заболяването) са действителни, вирусът – не. Въпросът е какво ги предизвиква, има ли шипови протеини?
Да, има шипови протеинии, но те са ендогенни (произтичат от организма. На 1:02:40 се споменава, че те се получават всеки път, когато клетките са подложени на токсичен, радиационен стрес – образуват тези израстъци – ефектът „корона“)

23:05 – интервюиращата: – Д-р Янг, светът на биологията, микробиологията, молекулярната биология, имунологията се представя на обикновените хора като толкова сложен, толкова заплетен, че не ни се дава друга възможност, освен да се доверим, че това са експерти, те изучават това под микроскопи от години, те знаят за какво говорят, трябва да им имаме доверие …
– Не знаят! Те не знаят за какво говорят. Те са разказвачи на истории.
Вирусната теория е просто теория, никога не е била доказана, никога. През 80 — те и 90 — те години предлагах награда от 1 милион долара и след това я увеличих на 5 милиона за всеки, който може да идентифицира, пречисти и изолира вируса на ХИВ – това никога не бе направено. Люк Монтание получи Нобелова награда за откритието си за ХИВ. Срещнахме се през 2011 г. и той каза, че е променил мнението си, точно както Дюсберг – ХИВ не причинява СПИН. Тогава какво го причинява? – те не знаят.
Златният стандарт за доказване никога не е изпълнен за ХИВ (изолиране и предизвикване у здрав индивид или животно на същите симптоми с вече изолирания агент)

СПИН не съществува! Вирусът на HIV никога не е бил изолиран, ВИДЕО! Вирусът на СПИН е създаден в лаборатория, ВИДЕО! Произходът на СПИН (ФИЛМ-БГ СУБ)

27:15 – Корона ефект има. Но няма специфичен изолиран вирус, който всъщност да причинява тези заболявания, и това го казвам вече четири десетилетия.
Микробите не причиняват болести, те са симптомите на клетъчно разпадане поради болна среда — има много фактори допринасящи за това, например замърсяване чрез (неправилно) хранене, замърсена вода, въздух, инокулиране или замърсяване от лекарства, от начина на живот, включително това, което мислите или вярвате, какви са чувствата ви. Това са допринасящите фактори, които замърсяват кръвоносните съдове, след това интерстициалните течности. Замърсителите или се елиминират през кожата, уринирането и пр. или се натрупват в съединителните тъкани, – мускулите или мазнините, причинявайки дразнене, възпаление, дегенерация.
Първата ми публикация през 80 — те години на миналия век – „Една болест, едно лечение“. Лошо за бизнеса… И единствената болест определих като свръхкиселяване на кръвта и интерстициалните течности поради извратен начин на хранене, живот и мислене, а единственото лечение е възстановяване на алкалния дизайн на телесните течности.

31:20 – Ако виждам котецити (продупчени клетки), то този човек е с ниско съдържание на хемоглобин. Хемоглобинът е основната молекула, която се използва за поддържане на алкалния дизайн на телесните течности.
(на 19:40 се коментира снимка на червени кръвни клетки с дупки – показващо загубата на хемоглобин – водеща до задуха).
Хемоглобинът се използва, ако няма достатъчно производство на натриев бикарбонат (и са изчерпани други антиоксиданти – витамин С, глутатион) в стомаха – един от симптомите на корона е гадене – гаденето е не от липса на киселина, а от липса на натриев бикарбонат в организма и увеличаването на киселинните фактори, които могат да бъдат химически или радиационни

Заб. По време на Испанския грип 1917-1918г. д-р Едуард Хейс е използвал сода бикарбонат – „В много от случаите за 36 часа симптомите напълно изчезваха“.

Когато губите хемоглобин, тялото е във втора фаза на защита, за да поддържа чистотата на вътрешните течности, така че клетъчните мембрани да не се разрушат; ако продължава, червените кръвни клетки се слепват и със сканиране можем да видим създадените протеинови влакна между тях – фибриноген и фибромономери, което води до патологична коагулация на кръвта – червените кръвни клетки, които могат да преминават само в редица една по една през капилярите, не могат да влязат в белодробната система, за да изхвърлят въглеродния двуокис и да вземат кислород.

33:45 – Те тестват нивата на кислород с оксиметър в болницата. Защо не погледнат кръвта, човекът вече е в патологична коагулация на кръвта – не получава кислород, защото клетките трябва да преминат в една редица в белодробната система.
Вместо да се фокусират върху средата (или ЕДНАТА болест) – лицето е в декомпенсирана ацидоза. Ако просто тестваха кръвта анатомично, щяха да видят, че рН на този човек е спаднало от 7,366 накъм 7,2 – и затова хидроксихлорохинът действа, защото повишава рН на тези течности с 2 точки – и това е достатъчно, за да спаси пациента!

Заб. Същият ефект дава витамин С (основен антиоксидант, официално препоръчан от Китай преди повече от година и ползван там), глутатион, мелатонин, и вече споменатата сода бикарбонат. И двете алкализират системата.- повишават рН.

35:40 – Мога да намеря корона-клетка във всяко човешко тяло. – с изключение на тези, които са наясно за какво говоря. И как предпазвате клетъчната мембрана от дегенерация? – тя идва от замърсена вътрешна среда поради това, което хората ядат, пият, което дишат, с което се инокулират – защото това, което се прави, е генотоксично.

36:50 – А вентилиране, повече кислород, не е ключът – това всъщност е третиране на симптомите, затова толкова много хора умират. Нито един човек не трябва да умре. Причината, поради която засяга по — възрастните хора, е, че те вече са в патологична коагулация на кръвта, те вече имат запушвания дори в капилярите, но можете да подобрите това и да спасите пациента, но ние се фокусираме върху грешното нещо – върху шиповите протеини, или съсирек, но съсирекът е резултат на замърсяване или киселинност в течностите на тялото. Затова написах тази статия.

47:50 – Котецитите – клетки с дупки, при червените кръвни клетки са причинени от загуба на хемоглобин поради токсично съдържание в течните среди – кръвта абсорбира отпадъците и хемоглобинът при това се губи.
Приоритет има стомахът – той е отговорен за производството на натриев бикарбонат, който помага да се поддържа целостта на клетъчната мембрана чрез поддържане на съдовите и интерстициалните течности. Стомахът се опитва да намали киселинното натоварване – например, ако тренирате вие произвеждате кисел отпадъчен продукт – млечна киселина – той се балансира с натриевия бикарбонат, произвеждан от стомаха. Ако остане в течностната среда, това ще влоши клетъчните мембрани, което ще доведе до корона ефекта – шиповите протеини.

Инокулацията не се занимава с нито едно от тези неща – това, което помага, е промяна в това, което ядете, пиете, дишате – спрете да вкарвате отрови в тялото си, за да изградите някакво фантомно антитяло, което след това ще неутрализира някакъв антиген, КОЙТО ВИЕ САМИ СЪЗДАВАТЕ.

52:30 – Вие сте причината за вашето състояние, но в човешката природа е да се приписва вината за това на някой друг.

53:15 – тези инокулации са толкова опасни, защото наночастиците преминават през кръвно-мозъчната бариера и въздушно — кръвната бариера и бариерата на тестисите, яйчниците

53:40 – къде отива съдържанието? – то върви по течностите на тялото – пътува до всеки орган, жлеза и ако се инжектира в кръвта, ще отиде 70-80% до тестисите или яйчниците. (Японските проучвания за биоразпределение на „ваксината“ на Пфайзър)
Другите 20% отиват в костния мозък, а другото се разпределя в сърцето
И ако частиците са достатъчно малки – в нано диапазона – те могат да преминат през всяка клетъчна мембрана, а ако са по — малки от 35 nm, могат да преминат в ядрото.

1:01:00 – Начало на описанието на изследването на четирите „ваксини“

1:02:40 – Всеки бъркоч като тези във „ваксините“ ще предизвика корона-ефект — шипови протеини. Ако поставите змийска отрова в тялото си ви гарантирам, че ще видим развитието на шиповидни протеини и те няма да осигурят какъвто и да е имунитет

1:11:35 – Неразкритите съставки в така наречените „ваксини“ – фазова контрастна микроскопия показва частици от графенов оксид.

1:13:40 – Трябва да обясня нещо, което се признава от всички компании (че те използват генетично модифицирани нуклеинови киселини) – как ги модифицират – важното е да се разбере, че тези особени нуклеинови киселини са криптирани с програма, чрез която да отидат в определени области на тялото.
Така че тази информация е импрегнирана в нуклеиновата киселина и също така се получава естествено от самия източник, откъдето идват тези нуклеинови киселини

(„Вирусите“ са безжизнени пакети с генетична информация за споделяне между индивиди от един и същ вид организми – излъчвани от някоя част от организма предназначени за същата част у сродните организми, с цел адаптация към променящи се условия, особено засилено при подлагане организмите на силен стрес (като токсичен) — тогава се отделят най-усилено (най-много засегнати клетки има) с цел адаптация – оцеляване на вида. Човешкият геном е съставен около половината от вирусни вложки – .проектът „Човешки геном“, 2003г. Известно от години, успешно скривано, а представата за вирусите като за едва ли не разумни коварни създания се поддържа за осигуряване нужния за манипулация мистичен страх. На сайта на д-р Зак Буш има материали по въпроса, от него има много интервюта и лекции по света. Той споменава като брой вируси 10 на степен 31 във въздуха, още толкова в океаните, и толкова в почвата)
https://freedomplatform.tv/zach-bush-our-covid-19-assumptions-are-wrong-why-social-distancing-vaccines-will-make-the-pandemic-worse/
https://zachbushmd.com/video/the-highwire/
https://worldbusiness.org/rethinking-the-virus-and-the-future-by-deepak-chopra-md-and-zach-bush-md/

Използвайки радиоактивни изотопи проследихме къде всъщност отива този материал. Всичко отива в репродуктивните органи, костния мозък, защото това е програмирано

1:15:30 – Нуклеиновата киселина е нещо като превозното средство, което придвижва съдържанието, за да създаде теоретичния имунитет, чрез използване на токсин, отрова, органична или неорганична, за създаване на имунна реакция.
Това е провалена теория. Не проработи при полиомиелита – при полиомиелита всичко, което трябваше да направим, беше да спрем да пръскаме деца и възрастни и храната ни с отровата ДДТ (невротоксин). След като това спря – и това е още преди ваксинациите – полиомиелитът затихна Ваксините не направиха нищо друго, освен да направят много пари за много хора.
Нуклеиновата киселина е всъщност генетичен материал от определени органи в тялото, която се ползва за насочване към тях на някакви вещества – химически, или пък радиоактивни изотопи, дори тритон (!) – за да се постигне какво? Да се лекува, или да се руши? Да действа разрушително на яйчниците? За това ли при жени има нередовен цикъл, продължително кървене, загуба на плода в първото тримесечие – защото това преминава през кръвните бариери.

ПФАЙЗЪР
1:21:10 – снимки, инструменти и методи показващи липозомната капсула на Пфайзър – съдържаща почти 100% редуциран графенов оксид

1:25:00 – Материалът е генотоксичен, магнитотоксичен, токсичен за клетките. Това е причината за магнетизма
За какво са втората, подсилващите дози? Свързване на човешкото тяло към интернета на нещата.

1:26:25 – Трябва да кажа, че всеки, който е бил ваксиниран, веднъж, два пъти или с бустер, това сериозно излага живота ви на риск, особено когато сте изложени на по — високи пулсиращи честоти, не 2.4GHZ, а по-нагоре в диапазона на 5G, който е 8.4 и до там, където графитът в тялото ви ще резонира с ел-магнитните честоти – на 41.3GHz. След като стигнете до там,, никой няма да разпознае от какво сте болен – ще правят изследвания, няма да могат да намерят нищо, а всичките ви симптоми са от радиационно отравяне, което се усилва от графеновия оксид – при получения резонанс, което води до патология на кръвосъсирването, натрупване на въглероден двуокис, което води до хипоксия.

1:30:40 – Те обясняват в своите конференции – просто трябва да слушате думите, слушайте много внимателно – те разкриват – слушайте тези, които говорят за това, което предстои този октомври – те говорят за вълна от инфекция – тази вълна е радиация, която ще предизвика инфекция, която ще бъде приписана на фантомния вирус. „Вълната“ е взаимодействието между пулсиращите вибрационни честоти в диапазона 5G или по — високо, взаимодействащи с графеновия оксид, който сега се съдържа в мастните ви тъкани, защото това е мястото, където тялото го изтласква – в мозъка, всички мастни тъкани, потенциално в мускулите, или кристализира, става магнит
Това е причината хората да могат да прикрепят магнити към мястото на инжектирането или към други части на тялото. След като това влезе в интерстициалните течности, няма блокиране, преминава през всяка бариера – затова при жените има нередовни менструации, непрекъснато кървене, аборти – тези съединения взаимодействат с пулсиращи микровълни

1:33:28 – намерихме паразит в течния разтвор на Пфайзър

АСТРА ЗЕНЕКА
1:33:28 – полиетилен гликол, графенов оксид, желязо, никел

ЙАНСЕН
1:36:15 – малко по-различно – пластове неръждаема стомана (желязо + никел) слепени с лепило на въглеродна основа, също съдържа графенов оксид. Със силно магнитни свойства. Също алуминий, мед
Това ще отключи корона-ефекта (шиповите протеини) – това води до дегенерация на клетъчната мембрана, което активира факторите на съсирването, след което води до коагулация на кръвта, хиперкапнея, хипоксия и смърт от задушаване
Те имат вариант за всяка буква от азбуката. Има над 40 000. Всички те са генерирани от компютър. Те не са реални Не е имало изолация на варианта Delta или какъвто и да е друг.

АСТРА ЗЕНЕКА
1:38:45 – графенов оксид, желязо, никел, мед, хром
Ендогенно създадения корона-ефект и шипови протеини са причинени от химическо и радиационно натравяне от графеновия оксид и микровълновоата радиация

МОДЕРНА
1:42:28 – графенов оксид, силициев диоксид, кадмий, алумииев оксид, меден оксид, олово, селен

1:47:35 – капсулата е пълна с графенов оксид. Модерна и Пфайзеф са почти само графенов оксид

1:49:55
Обсъждане
механизъм на действие
Това не са ваксини, а нанотехнологични продукти
Името „ваксина“ вероятно е с измамна цел, използвано по бюрократични и технократични причини, за да получи спешно одобрение, игнорирайки всички нормални правила, необходими за новите лекарства,
Това е прецедент, както никога досега. Не вярвам, че болести се лекуват с помощта на болестни продукти – възстановете подходящата среда, за да процъфтяват клетките
Всички тези така наречени „ваксини“ са патентовани и следователно действителното им съдържание се пази в тайна дори за купувачите, които, разбира се, използват парите на данъкоплатците, така че потребителите (данъкоплатците) нямат информация за това какво получават в телата си при инокулация

1:53:30 – В заключение – това НЕ са ваксини, а сложни агрегати от наночастици от графенов оксид с различни нано елементи, прикрепени към генно модифицирани нуклеинови киселини на иРНК от животински или веро-клетки и абортирани човешки зародишни клетки. Съставките са силно магнитотоксични, цитотоксични и генотоксични за клетъчни мембрани на растения, насекоми, птици, животни и хора и тяхната генетика

1:55:20 – Рамола – Сега тестват за антитела след ваксината?
– Не забравяйте, че няма вирус, тестването няма стойност – по — добрият въпрос е какво всъщност тествате? Геном или фрагмент от този геном, идващ от клетки, които се разпадат поради радиация и химическо отравяне? Въпросът е какъв въздух дишате, каква вода пиете, каква храна ядете, пушите ли, пиете ли алкохол, ядете ли месо, пилешко, свинско, риба, яйца, какви са нивата ви на стрес, упражнявате ли се, изпотявате ли се – това са нещата, които ще ви поддържат здрави.
Изложихме се на радиация, за което вече плащаме последствията
Тези, които са инокулирани – сами стават клетъчна кула, приемо-предавател
1:57:35 – Защо ваксинираните хора засягат други хора – тъй като са като клетъчна кула – ще ви покажа действителната картина на вируса – ето го (показва снимка на клетъчна кула)
1:58:17 – Слагането на маска няма да ви предпази от микровълни или радиовълни или пулсиращи вибрации, ефектът на короната е химическо и радиационно отравяне. Няма изолиран вирус

1:57:35 – Защо ваксинираните хора засягат други хора – защото те са като клетъчна кула

1:58:17 – Слагането на маска няма да ви предпази от микровълни, радиовълни или пулсиращи вибрации, ефектът на короната е химическо и радиационно отравяне.
Няма изолиран вирус
Подкрепете тялото в управлението на хомеостазата

2:00:50 – Имате нужда от сол за производство на натриев бикарбонат, имате нужда от упражнения за производство на въглероден двуокис – 90% от него се използва от стомаха за производство на натриев бикарбонат.
Ваксините са химикали, които ни отравят, допринасящ фактор, също като носенето на маска, за причиняване на хипоксия, създаване на натрупване на въглероден двуокис – причинява лишаване от кислород, което води до патологично коагулиране на кръвта.
Носенето на маска ще усложни проблема, пиенето, яденето на месо, риба,…

2 :: 05: 40 – Трябва да се върнете към природата, да се обърнете към зелени зеленчуци, зелени плодове – авокадо (лутеин, ликопен), хидратация, витамин D3, дори просто да започнете да пиете повече вода – всички с такива симптоми са дехидратирани. Витамин D3, ниацинамид, L-аргинин, L-цитролин,; магнезий..

Накратко
Действащите съставки в инжекциите са в миниатюрни, нано-капсули, съдържащи графенов оксид, желязо, никел и др. – „търговската тайна“.
Опаковката е от полиетилен гликол и други липиди (холестерол, фосфолипид, друг липид – осигуряващи проникването в клетката през клетъчната мембрана, И ПРЕМИНАВАНЕ ПРЕЗ ЗАЩИТНИТЕ КРЪВНИ БАРИЕРИ, с които природата е снабдила живота, за да го пази от токсини – мозъчната, въздушната, на тестисите, яйчниците. „Опаковката“ е описана от Керън Кингстън –
https://beforeitsnews.com/alternative/2021/07/stew-peters-with-karen-kingston-bombshell-former-pfizer-employee-confirms-poison-in-covid-kill-shot-video-3755517.html
А нуклеиновите киселини иРНК служат да закарат товара до прицелните органи.
Може да се облъчат с подходящата резонансна ел-магнитна честота, да влязат в резонанс, да бъдат заредени с електрически заряд/ намагнетизирани и да предизвикат….. спасение?

«Подробен състав» Интервю за документирано, публикувано изследване – пълен, прецизен анализ на съставките на всяка fuск-синa с всички видове микроскопски уреди, с микрографии – описанията започват от 1:11:30, ВИДЕО

 

Какво се случва в кръвта на приелите експерименталната течност (ВИДЕО-БГ СУБ)

 

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

SАRS-С0V-2, или всъщност отравяне с графенов оксид? Графеновите наночастици, свързани с нервните клетки, могат да се контролират с честотите на 3,4 и 5G мрежите! Наночастиците с графенов оксид и ПЛАНдeмиятa (ВИДЕО) Интервю с Керън Кингстън, бивш служител на Pfizer (ВИДЕО) Анализ на фрази от Д-р Мариа Албарасин в списание Discovery Salud nº 251

Графенът в К-19 «ваксините» е само върхът на айсберга, има и други токсини! Д-р Робърт Янг: Графенов оксид има във ВСИЧКИТЕ ковид „ваксини“ (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Интервю с проф. Монтанари за ваксините и как може да се контролира дистанционно поведението на хората (ВИДЕО-БГ СУБ)

Когато д-р, биоинженер се изпусне в ефир! Гледайте! Да няма после, ама не чух не видях! (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Има ли чип във ваксината? Чипът във ваксината (ВИДЕО-БГ СУБ)

Чипираха ни като говеда ! (ВИДЕА)

Бивш сътрудник на СЗО разказва за главната цел на 5G (ВИДЕО С ДУБЛАЖ НА БЪЛГАРСКИ)

Военният документ на НАСА за намаляване на населението (ВИДЕО С ДУБЛАЖ НА БЪЛГАРСКИ)

Всичко това не го казват „конспираторите“, а самият Борис Джонсън! (ВИДЕО-БГ СУБ)

Не е заради парите. Заради контрол е. Тотален контрол над нас и децата ни (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

ПО ТЕМАТА

Академикът д-р Андрю Уейкфийлд обяснява защо mRNA-ваксината не е ваксина (ВИДЕО-БГ СУБ)

Учени: “Направихме голяма грешка“! Ужасяващо проучване разкрива, че наночастиците с иРНК-ваксината се разпространяват из цялото тяло: мозъка, сърцето, черния дроб, яйчниците, тестисите и други! (ВИДЕА+PDF)

Наночастици влизат в мозъка и предизвикат имунни реакции: Колко безопасни са наночастиците в СОVID ваксините (АНАЛИЗ НА Д-Р ДЖОУЗЕФ МЕРКОЛА)

Това е генна терапия, а не ваксина! СОVID „ваксини“те могат да разрушат милиони животи (ИНТЕРВЮ СЪС СВЕТОВНОИЗВЕСТНИ УЧЕНИ)

Какво скриха от вас за ваксината на BioNTech & Pfizer! Проф. Джон Бел: СОVID-19 ваксините ще стерилизират 70% от населението (ВИДЕО – БГ СУБ + ПЕТИЦИЯ)

След CDC и FDA, Министерството на отбраната на САЩ потвърди за възпаление на сърцето от C0VID-“ваксини“те (НОВО ПРОУЧВАНЕ ПОТВЪРЖДАВА ВРЪЗКАТА МЕЖДУ ИРНК “ВАКСИНИ“ТЕ ЗА С0VID И ВЪЗПАЛЕНИЕТО)

Изобретателят на иРНК (mRNA) технологията: Ваксината предизвиква натрупване на липидни наночастици във „високи концентрации“ в яйчниците (ВИДЕО)

Бившият вицепрезидент на Pfizer, Майкъл Йедън: „Правителството ви лъже, и това може да доведе до смъртта ви“

70% от умрелите ще са от «ваксини» (ДОКЛАД)

Проф. д-р Сухарит Бхакди: „Родителите доброволно позволяват децата им да бъдат убити, ако позволят да им се постави ваксината за СОVID“

Ваксините за Ковид-19 са оръжие за масово унищожение – и биха могли да унищожат човешката раса. Предупреждение на д-р Върнън Колман за света: Цялото човечество ще изчезне (ВИДЕО-БГ СУБ)

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Д-Р Чарлз Хоф: К19-ваксините ще убият повечето хора поради сърдечна недостатъчност и 62% вече имат микроскопични кръвни съсиреци (ВИДЕО-БГ СУБ) ОБНОВЕНА-ВИДЕО

 

Пл@нд€ми@ ❗⁠
ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ 👇⁠

Пл@нд€ми@ втора част❗⁠
ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ 👇⁠

 

ОЩЕ МНОГО ПО ТЕМАТА ТУК!

 

Който желае може да се присъедини към групата
👉ПОСЛЕДНИЯТ НЕВАКСИНИРАН👈

Последно от ВИДЕО

The Bulgarian Times

Фейсбук страница